Врати србску земљу

  1. Valdemar Сви побројани су господа и тешко да су смрдели на гегуле и гуњаше. Када су дошли у мој Београд, нису пљували по истом, за разлику од сељачина. Ови би чак и да га бомбардују. Лудило и мржња, нека цркну у истима.

    Bogotac. "Kada su došli u MOJ Beograd" ... hahaha Došao Dučić u Granjkin Beograd.
    Mora da izvučem porodično stablo, pa da vidim da li mi je tamo neki asKURđel, navrdeda čukun madafaka deda prvo poslao zvaničan papir sa molbom da dođe u TVOJ Beograd.

    I 45 komunjare kad su dolazili, dolazili su u TVOJ Beograd, pa verujem da su te lepo pitali čim si ih pistio unutra.

    Nadam se da živiš makar na Vračaru ili na Dorćolu i da si tu minimum 5 generacija, inače ćemo morati da ti saopštimo da si seljanin i da Beograd ipak nije TVOJ.

  2. Koliko generacija "čistoće" je bilo potrebno u nacističkoj Njemačkoj?

    I nju smo bombardovali.

  3. Takoe! BombarBdovati, nego šta! Šaljemo sa Romanije odred samoubica pacifista! Sve kultivisani ljudi, obrazovani, ne ugrožavaju okolinu, ubijaju isključivo sebe uz malo buke i veliku medijsku pažnju. BEOGRADOM ĆE TEĆI RIJEKE KRVI! Naše krvi koja će poplaviti katastar.

  4. Eto, zbog svoje arogantnosti (koja je odlika pruskih plemićkih porodica) beogradžani su izazvali radikalne romanijske elemente. Nisam imao želju da moje bombardovanje eskalira u nasilje.

  5. Ja podržavam bombardovanje, iako sam beogradski drogoš. Treba nam jebati mamu iz prostog razloga jer nismo dovoljno maltretirali ove "MOJ Beograd" tipove, pa smo ih pustili da steknu pravo na razmišljanje. Što je pogubno.

  6. E da, al da mi dozvolite da zadržim dve trećine prihoda srpskog seljaka, koje mi kao beogradjanu po zakonu pripadaju!! Ipak sam podržao akciju bombardovanja!

  7. Valdemar
    Ja ne vidim razliku između seljačine iz Kosjerića i seljačine iz Berana kad dođu u Beograd. Ako su seljačine, seljačine su

    JEDI KURAC VALDEMARE! poredis mene sa batchem, jebemtisunce!

  8. Ljudi iz katastra ne zanju da klabinguju, inače bi se ovde dobro zezali. Dole elitizam, gore klabingzam. Kalodont!

    http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201302/581971/zaposleni-u-katastru.jpg

  9. ja kao pošten srpski seljak oću svoj deo Beograda da bude i MOJ a ne samo nemački UA

  10. Valdemar
    Ja ne vidim razliku između seljačine iz Kosjerića i seljačine iz Berana kad dođu u Beograd. Ako su seljačine, seljačine su

    ?

  11. http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4ul4wMQgX1rv2gxvo1_500.gif

    Ovako će izgledati katastr kad završimo sa bombardovanjem. Ono što je nekad bilo mjesto izdaje i vatikanske obmane postaće mjesto klabinga za prave Srbe.

  12. valdemar pokušava da kaže da je seljačina seljačina odakle god bio

  13. Samo da se upišem i vidim kasnije ko je pravi Klaber, a ko Vrčinac.

  14. Ja sam samo došao da kažem da je Crna Gora postala rusofilska zemlja dva puta.

  15. Ako je grad dovoljno vitalan kao žarište te civilizovanosti, on će već u nekom drugom kolenu od seljaka koji gaji koze na terasi napraviti kulturnog čoveka, ako ne intelektualca ili umetnika. A seljani će gradu donositi sveže krvi, kulturne raznolikosti i malo razdrmati čamotinju jalovog akademizma u koji upada intelektualna i kulturna sredina okrenuta samoj sebi.

    нисам све чито, неам појма расправу, само да кажем да је ово одлична примедба. само је смор што је сада претеран прилив у град па повлачи много других проблема блбалблалбалбабла ал то је нека друга прича.

  16. Како јавља катастар, сељачине и јесу проблем у Београду. Понаваљам, ваше сасељачине и паорчине без реда и културе држе Београд и сву власт у њему. Да сте макар послали неког образованог и немајмуноликог, па да причамо нешто лепо.

    Набројте политичаре који су у Бгу, а да су рођени Београђани па ће вам бити јасно. Сви остали су дошли из вукојебина и припиздина. Носите их кући, па нећете ни морати да бомбардујете Београд.

  17. Pušido, имаш право на размишљање. Искористи га некад. Узурпираш право на слободу говора својим латентним фегетизмом у размишљању.

    Кизо, послао бих ти одговор у слици, али кажу да је забрањено качити порњаве.
    Оно што си окачио из дедине сушаре није подела Србије, него будуће републике. И не плаши нас тим вашим бабетинама са Романије (Романија, место где живе Роми), јер нисте могли да отресете пар балија и шаку усташица. Срамота. Треба вам укинути републику, нисте је заслужили.

  18. Koliko ti mrziš Beograd, a ljutiš se što će biti bombardovan.

  19. Набројте политичаре који су у Бгу, а да су рођени Београђани па ће вам бити јасно. Сви остали су дошли из вукојебина и припиздина. Носите их кући, па нећете ни морати да бомбардујете Београд.

    То ти само доказује да су Београђани који живе ту већ генерацијама анемична и немоћна сорта дегенерисане крви, зачаурена у свој аутизам и осуђена на пропаст, или у бољем случају на мешање са свежом динарском крвљу. Немој бркати узроке и последице. Београдска господа не влада у Србији зато што не може, што је немоћна да се наметне. Кажем ти, анемични људи. Види мене: ја се родио у БГ-у, али од ћалета Сребреничанина и кеве Крушевљанке, и могу стићи и утећи, ракије попити, на дрво се попети, из пушке пуцати, потући се, сонетни венац написати, компоновати гудачки трио, и да се не хвалим више, а неки тамо Хаџи-Ђерић, иде около, згража се како је држава пропала, губи дане у свом стану са високом таваницом, и мало-мало па му крене крв на нос без икаквог видљивог разлога.

    Vlasinarb se digao iz groba, zaposlio u katastru, napravio dupli i sad ponovo pustoši forumom

    Hehehehehe

  20. Izabrao bih Crnu Goru. . .

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.