Prijava

Кажем да смо узели све лоше од Запада, они као култура живе под честим притиском, дедлајновима, па сваки трећи иде код психијатра као добар дан. Пошто смо се отворили као тржиште, од тих Енглеза и Амера смо видели и покупили имиџ у смислу, "ууу, види како је њима до јаја, гурају бело у нос и курче се са бичаркама по спотовима, луудило, маћорие, ајмо и миии". А, ми, народ поводљив к'о што и јесмо, видесмо и преузесмо само циљ, који је погрешно интерпретиран попут неке имонолошке реакције и сад сами себе уништавамо зарад нечега што смо увртели да је кул и урбано. А немамо алатке да до тога дођемо, тј. образовање, писменост, идеје, истрајност. Ту је по мени проблем, у површности.

Hoćeš da kažeš da nama ne trebaju psihijatri? Svako ima problema, i kad bi svako imao para i vremena za psihijatra, pravu psihoterapiju, bili bismo do jaja društvo.

Пошто смо се отворили као тржиште, од тих Енглеза и Амера смо видели смо покупили имиџ у смислу, "ууу, види како је њима до јаја, гурају бело у нос и курче се са бичаркама по спотовима, луудило, маћорие, ајмо и миии".

A ovo je glupost, to nije Zapad, to je Holivud ili šta god.

па сваки трећи иде код психијатра као добар дан.

Ista situacija bi bila kod nas da odlazak kod psihijatra nije tabu tema. To što je narod ovde zatucan ne znači da je poseta psihijatru loša stvar.

Луди Чак
U 14. veku je Engleska bila u rangu Srbije, ako ne i lošija, a oni su do 1800. imali imperiju, a mi smo još jeli govna pod Turcima.

I 200 godina kasnije se delimo na Srbe i Srbe. Samo što su ovi Srbi veći Srbi od drugih Srbai nisu takvi Srbi kao što su oni Srbi. E, to je naša odlika - da se delimo na najbesmislenije načine. Pa kad se umorimo od toga koje veći Srbin i zašto treba biti ili ne treba biti Srbin već drugačiji Srbin,mi onda jedni drugima jebemo mater bosansku, gedžovansku, paorsku, crnogorsku, beogradsku, šiptarsku (ako je neko sa Kosmeta), da se i dalje delimo, a onda odemo da se naroljamo, da se naduvamo, našmrčemo da zaboravimo, a onda kad se probudimo opet isto. Nemamo jedinstveni stav ni u čemu i to nas jebe, a Englezi i Ameri uvek imaju jedinstven stav kad je politika u pitanju. Zato smo i ostali ovolicki.

па то, Холивуд, увозно ђубре које смо примили као систем вредности. Они се спрдају око тога јер већ имају пара, а ми сиротиња од земље се одмах наложили и кренули да јуримо чопере, виле и прашак, по сваку цену.

A jebo vas kru. ko da u ostalim narodima vlada jednoumlje i nema podjela po političkoj, regionalnoj i klaberskoj osnovi.

Pa nisu oni krivi što smo mi uzeli pogrešan deo njihove kulture kao uzor, nego mi. Niko nas nije terao, mogli smo da prihvatimo onaj dobar deo, onaj njihov težak rad pomešan sa protestantskom etikom, ali NE!

Нису они, то је све бизнис. Криви смо ми сами јер би се већина овде продала за пола мгра клабинга, к'о што и раде. Клинка за ћепи, ортак за одрук. Прејефтини смо јер живимо минимално, не знамо за боље и пузимо као нација. Они што су паметни позавршавају чколе и пале преко. Ако останеш ил' имаш везе и ћалета у фотељи, ил' си глуп. Који ће нам курац онда територије, кад сопствене ресурсе као појединца не умемо да устремимо ка нечем корисном и проспреритетном. Као што је нпр свемирски програм, лупам, истраживање за алтернативно гориво. Толико научника имамо, јебемусунце, и сви одоше у НАСА-е и ЦЕРН-ове. А овде возе такси.

Ne kenjajte, može lepo da se uspe i ovde ako završiš faks i nemaš vezu, samo je teže.

Ту на сцену ступа 200 на сат, Иван Гавриловић и остали генијалци који едукују омладину у супротном правцу.

Pali makinu Kizane.

YouCantHandleTheTruћ
Ма Фендер прати рибице на фејсу, па је на основу тога креирао слику Београда. Све педери, курве и наркомани.

Потписујем ово на слепо.

YouCantHandleTheTruћ
Ма Фендер прати рибице на фејсу, па је на основу тога креирао слику Београда. Све педери, курве и наркомани.

Потписујем ово на слепо. +1

Луди Чак
Ne kenjajte, može lepo da se uspe i ovde ako završiš faks i nemaš vezu, samo je teže.

Jeste, moguće je bez veze uspeti, ali je to jebeno teško.

Marvellous
Ту на сцену ступа 200 на сат, Иван Гавриловић и остали генијалци који едукују омладину у супротном правцу.

Pa ja o tome govorim, a ti mene šalješ za skupštinsku govornicu.

YouCantHandleTheTruћ
Ма Фендер прати рибице на фејсу, па је на основу тога креирао слику Београда. Све педери, курве и наркомани.

Sve su to pederi, lopovi i licimuri sa Fejzbuka. Ona tamo kartaju menadžera, i lajkovaju sve redom, a što se septička se preljeva, nije i' briga. E ne'š tako, kolega! Ja ću da ih prosvetlim.

Ајд ако није проблем, просветљуј тамо, а не овде.

Слушај, Радјарде, а и сви остали. Могу да радим шта хоћу ако ми правила сајта то дозвољавају. Ја бар никог не вређам и имам своје мишљење које већина овде нема, него сви понављају као папагаји једно те исто и мисле да су занимљиви. Аполитичност и атеизам су по мени одлика слабих. Буди јак па веруј и бори се за нешто. Ако сам нешто рекао што је по теби погрешно или ти не одговаара, изнеси своје идеје. Ако нисам у праву, реци ми зашто нисам, можда те и послушам па исправим ако у нечему грешим.

Због тог лежерног става и сталног шетања из крајњости у крајњост, зато смо и дошли до оваквих тема, да оно што би требало да буде део Србије, сад припада другим државама. Кад смо се инатили са Западом, интаили смо се до даске. Кад смо почели да продајемо дупе, продајемо га до последњег педља Србије. Никад нисмо имали јединствени став ни меру кад је и спољна, али и унутрашња политика у питању. И у оба случаја губимо. Али тако нам и треба. Докле год политичари за мале паре обезбеђују руљи мало хлеба и игара и за 20 евра купују гласове, дотле ће нам и бити овако па ћемо из досаде да вређамо неког зато што је пореклом из Бања Луке, Ниша, Никшића, Апатина, Книна или Призрена. Прво смо све редом сматрали Србима, а данас смо дошли дотле да се делимо међусобно.

Da, nego šta. Dolike slabih, dabome. Jer odlika jakih je da slijede tuše učenje. Jel tako nekako? A odlika slabih je da sami sebi stvore, u kolikoj mjeri je to moguće, sopstveni sistem vjerovanja i i životnu filozofiju. Jel tako? A apolitičnost je nemoguća, osim ono što ti smatraš pod apolitičnost, Nije jaro apolitičnost kad ne podržavaš ni jednu stranku. Apolitičnost bi bila totalni bol u kurcu za sve društvene proces i pojave. Jer ja smatram da politika nije samo partije, državne institucije, EU, Rusija, masonerija. E, to što neki opet stvore vlastite stavove o društvu i pojavama u istom, bez da slijede većinsko mišljene , to bi bila odlika slabih, zar ne?

Ovo je grubo i loše sročeno, al valjda ćete razumjeti.