Врати србску земљу

  1. A zato si tako nalickan...ccc, opčinitelj na zadatku.

  2. Нема више зајебавања! Ја од сад причам енглески кад изађем у град.

  3. YouCantHandleTheTruћ

    Лако је зајебавати се и све окренути на зајебанцију, то је свима лакше. Проблем је што мало људи у овој земљи обраћа пажњу на промовисање накарадних ствари, лакше је свима да се утопе у масу безмозгаша који су одличан материјал за манипулацију од стране политичара.

    ЏелА

    Кажем ја сасвим довољно, а не само превише. Ти или немаш живаца да читаш нешто дуже или не схваташ шта сам хтео да кажем. Нећу да се правим да сам несхваћен и да кукам због тога, проблем је што нико не оспорава оно што ја пишем, него или не чита, или не разуме па то назива срањем. Нека ми неко да аргументе да нисам у праву.

  4. A ti si Fenderu ultimativni čovek, ubermenšen, pa si jedini normalan i pravi, i ti određuješ šta ko sme da radi, kako priča, i sve?

  5. Нека ми неко да аргументе да нисам у праву.

    Evo:

    Треба да вас све буде срамота! Јеб'о вас локал-патриотизам!
    Мени јесте увек сметало што су дођоши из Лике, Кордуна, Босне, Херцеговине, Црне Горе, па и са Косова изигравали староседеоце и "праве Београђане", а људе из Централне Србије су звали геџама, а ове из Војводине паорима. Као да ми имамо мање права на Београд од њих. Али опет, све су то, бре СРБИ! Наши Срби у пизду материну!

    Знате шта је највећи сељацицам, џиберизам или простаклук, како хоћете, а који нема везе са пореклом и дужином живота у Београду? То што свако ко има више од 100 евра у џепу покушава да имитира живот холивудских звезда, светски познатих и популарних музичара и спортиста. Нема везе ни врста музике која се слуша. Да л' је турбо-фолк, техно, рок, свеједно је. Набију се преко везе у државне службе, разне дирекције, институте, на факултете и више школе као професори и асистенти, баве се политиком и криминалном, расипају паре и представљају се као способни људи који знају да уживају, али они су урбани, нису простаци. И такви све оне који немају пара сматрају простацима и сељачинама која би требало да оду из Београда. Ено таквих у групи о јебеном КЛАБИНГУ где уместо да дођу и праве зајебанције на рачун таквог џиберског живота, они дођу да се просеравају о томе како "умеју да живе пуним плућима", још се хвале колико су кокса, крека, вутре и екстазија угурали себе и колико су пара на то потрошили. Има оних који се зајебавају, али има оних који себе називају "правим клаберима" и озбиљни су. Одакле има паре за такав живот?! Је л' то од плате од 200 евра? Аха, мало сутра! Е, то је простаклук, рођаци! Убијем лајну и утрипујем да сам, лупам, Снуп Дог! Сликам се и качим слике на Фејс да виде "сељаци" шта је живот. Е, тај простаклук, звани КЛАБИНГ се раширио по целој Србији па је оно што је некад била одлика мотела на Ибарској магистрали и што се некада кришом радило постало је нормално и јавно за урбани Београд. Рурарлно је дошло у Београд и постало урбано, па је то модификовано урбано опет постало рурално. Тако да простаклука има свуда, а много простаклука је из Београда дошло у унутрашњост. Јебеш паре, мени не треба 500 евра да бих неколико месеци био срећан што сам урађен и да тако себе смирујем, ја ћу за 500 евра купим нову електричну гитару и себе смирујем свирком, а не дрогирањем. И некад да одем и на концерт класичне музике, а не само у кафану или неки клуб. Београд је био некад центар културе, а Ђилас је од њега направио европски Банкок са најјефтинијом храном и пићем, али и најјефтинијим курвама у Европи. Још је и то мало него су почеле девојке из унутрашњост масовно да се маме да дођу у Београд да раде (читај: да се курвају за мале паре). А младе момке из унутрашњости маме да буду педери. Педерај и проституција на све стране. Је л' то култура? Је л' су за то криви (само) дођоши? Нису. А Ђилас је само довршио посао започет још деведесетих.

    А ја ћу Србе из Републике Српске увек сматрати својим, ма колике сировине биле, а сировина има свуда. Црногорци који себе сматрају Србима такође сматрам својим и у Србији, конкретно у Београду, имају права да се осећају својим. Милогорци и Дукљани су за мене Шиптари, а немали број таквих живи у Београду. Живе у Србији, а први су ишли да гласају за независност Црне горе! Е, такви ми сметају. Али опет понављам, везано за тему, пре бих да се Република Српска припоји Србији него Црна Гора јер се Срби из РС осећају и већим Србима од нас из Србије.

    Hoćeš još? Imam ih još par na ovoj i prethodnoj stranici.

  6. Луди Чак
    A ti si Fenderu ultimativni čovek, ubermenšen, pa si jedini normalan i pravi, i ti određuješ šta ko sme da radi, kako priča, i sve?

    Не забрањуујем ја људима да причају. Већи ми је проблем што људи не причају јер не умеју, јер им је лакше да сваку масовну појаву прихвате као нешто нормално ма колико год то било накарадно и још се љуте на оне који смеју да кажу да нешто није нормално. Ако је смисао живота и успех курвање и дрогирање, онда...

    Из крајњости у крајњост иду политичари, а народ их као овце прати. Или смо много велики националисти, уствари велики комунисти скривени под плаштом национализма или смо велики европејци. Овим првим смо изгубили рат и територије, а овим другим смо изгубили национални идентитет. И дошло је дотле да се делимо између нас Срба. Прво смо се делили на Србе, Хрвате, Босанце, сад се делимо међусобно. Да л' је нормлано да се Бушидо и још неки овде вређају на основу порекла, тј. чије је село боље, а не виде крупније ствари.

    ЏелА

    Ето, о чему ја говорим. Ти не умеш да кажеш шта овде није тачно, већ ти смета дужина поста. Није у мени проблем, већ у теби.

  7. Ne kažem da nije tačno - kažem da preterano pričaš ali ništa ne kažeš, za šta sam ti dokaz i dao u vidu tvog posta, koji je skroz nevezan za temu i koji nema smisla. Kao što ti rekoh ranije - sve ono si mogao da napišeš u jednoj rečenici, uštedeo bi i sebi i nama dosta vremena.

  8. Pa zna se da je moje selo bolje. At i što ne prihvataš klabing kao način života, tvoja stvar.

  9. Ма Фендер прати рибице на фејсу, па је на основу тога креирао слику Београда. Све педери, курве и наркомани.

  10. Ево практичног савета, учлани се у странку и онда нам кењуцкај за говорницом. Више ће те људи схватити озбиљно.

  11. Ništa mi nismo izgubili nego takvi kao ti misle da je gej parada ili bilo šta tako površno gubljenje nacionalnog identiteta. Tipa kad seru kako se gubi jezik i nacionalni identitet jer ljudi ne koriste ćirilicu na kompu i netu. Nije to razlog, nego što u školama prolaze moroni koji ne znaju da čitaju i pišu i puštaju ih u srednju i na faks nepismene.

  12. Чакец, то је зато што смо генерално танки са живцима, нестрпљиви и немарни. Нуспродукт урбанизацијеслешглобализације са Запада.

    Ево ти и пример, професор латинског у мојој средњој. Баја дође на час са Журналом у рукама и каже ту и ту вежбу радите, ми двочас, а треба да одрадимо пола стране неке. И наравно, сваког боли курац, он чита, ми се дерамо, одмор, он на бурек код Раде, врати се, јесте урадили, нисте? А нема везе, показаћу вам ја то на следећем часу. Дође писмени, нико ништа не зна. Каже баја, преписујте. До јаја. Сви петице, нико ништа не зна. А он се масти у фотељи счварцима и брише уста насловницом.

  13. Za stranku ste u pravu, moraću da se politički aktiviran, a član sam SNS-a, neću to da krijem, samo nisam politički aktivan.

    ЏелА
    Ne kažem da nije tačno - kažem da preterano pričaš ali ništa ne kažeš, za šta sam ti dokaz i dao u vidu tvog posta, koji je skroz nevezan za temu i koji nema smisla. Kao što ti rekoh ranije - sve ono si mogao da napišeš u jednoj rečenici, uštedeo bi i sebi i nama dosta vremena.

    Tako kaži. Jesam, otišao sam van teme, ali me podstakla rasprava o tome čije je selo urbani i ko više jebe koze i krave. To je valjda važnije od klabinga kao smisla života.

  14. Podvodim seljane i pretvaram ih u pedere. Jeftino.

    Gaydalf

  15. To nije rezultat globalizacije, jer su zapadne nacije tipa Ameri, Englezi i Francuzi i dalje jaaaako ponosni na svoju istoriju, kulturu i jezik, nikad neće pljuvati svoje, i uvek će braniti sebe. Vidiš li da se Ameri svađaju ko je bio za koga u Građanskom ratu ili Englezi u ratu Ruža? Ne, jer ih zabole kurac. Oni rade kako treba, i imaju do jaja države. A mi ih mrzimo iz čiste ljubomore što nismo kao Englezi napravili svetsku imperiju sa kišnog ostrvceta. U 14. veku je Engelska bila u rangu Srbija, ako ne i lošija, a oni su do 1800. imali imperiju, a mi smo još jeli govna pod Turcima.

  16. član sam SNS-a, neću to da krijem

    Ovo već objašnjava mnoge stvari.

  17. Ček, ti si član SNS od izbora ili od pre? Ako si od izbora, težak si specijalac, a ako si od pre, ne znam kako se nisi iščlanio, što znači da si opet specijalac.

  18. Za stranku ste u pravu, moraću da se politički aktiviran, a član sam SNS-a, neću to da krijem, samo nisam politički aktivan.

    Znači to je problem. Možda ti Vučko plati ekskurziju u Bankoku, pa da vidiš kako si omašio sa generalizovanjem kada si spomenuo taj grad. Možda ti plati. Mada mi se više čini da lobanje poput tebe čuvaju glasačke kutije od podlih malih žutih!! buhaha

  19. odo da se navarim i gledam film...kasnije cu da citam ovu temu i da se smejem...a vi nastavite :)))

  20. Znate šta najviše volim? Ljude koji za sve društvene probleme Srbije krive "globalizaciju" i "pedere sa Zapada". E ti su mi najbolji, kao da društvo nije naše, nego neka bezlična masa koju mogu da modeluju strani uticaju tako jako i brzo, da se promeni celo društvo za samo par godina. Ajde, čitajte malo pre nego što krenete da pišete po temama.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.