Врати србску земљу

  1. Кизо, мени је тебе жао, али да пробам да ти одговорим, иако знам да ниси способан да чујеш...
    Дакле, катастар у Београду НЕ МОЖЕ да препише ништа шиптарима. Као када би катастар Бања Луке преписао сребреничку земљу муслиманима. Капираш сада?
    А ко је продао Славонију и Крајину - Србин из Црне Горе. Тата Слоба. Тзв. Пожаревљанин. Њему се обрати, нема тај везе са Београђанима и Београдом.

    И даље не капирам зашто покушаваш да ме вређаш и при томе ктитори немају ни части ни образа да те лепо банују за ширење расизма, шовинизма, аутошовинизма, мржње и увреда. Нити сам окупатор нити колонизатор. Црквене књиге ми говоре да сам Србин, грађевине по Београду, мошти цара Душана, кости војводе Радомира Путника, Патријаршија... Знам, теби то не игра никакву улогу, чим нису шкембићи и балвани, али то је тако. А ти кмечи и даље.

  2. Što volim što sam prodao kuću u Hrvatskoj pa sad imam stanove po Beogradu, jaoooo. Milina bre, jebeš ove glupe Srbe iz Srbije. I granate sam prodavao Ustašama, jebiga, moralo se živeti od nečega. Ajde ne kenjaj Granjka nego se odjavi iz života, majke ti.

  3. Ja bi uzeo Crnu Goru, sve koji su na vlasti trenutno i tamo i ovamo u koncentracioni logor.
    Još bolje otvorio bi ponovo goli otok, al ne za političke zatvorenike nego za političare only.

    Onda bi narodu na TV-u rekao kako stoji stanje stvari u državnoj kasi i gde su sve pare išle, to bi trajalo 5 sati minimum.
    Svu hranu koja se uvozi bi poslao u pičku materinu, i naše oranice da prave hranu za nas.
    Budžet beograda prepolovio i sagradio pedeset škola po srbiji, sa mađarima diplomatske odnose i slobodnu trgovinu.
    kosovo otcepio, dalekovod strujni ukopo u zemlju na samoj administrativnoj granici pa nek se snalaze.
    napravio jedan ili dva gradića i srbe sa kosova stavio tu, dao im slobodu da rade šta oće, oranice il nek otvaraju radnje, volja im.

    Za ministre bi napravio konkurs, za koji bi morali da imaju CV da dokažu da su završili potrebne škole za to mesto.
    Prodao sve audije, škode, mercedese, laptopove iz skupštine i te pičke materine pare uložio u projekat bolničkog centra u Kraljevu ili Nišu.

    Ukinuo RTS, ukinuo PDV, vratio služenje vojnog roka, ubio pink na mestu.
    Od 30 banaka ukinuo bi pola i naterao bi da potpišu smanjenje kamata.
    uveo apsolutno pravo svakome da ima u svojoj kući besplatan internet od 1Mb/s

    Jebem majku.

  4. Дакле, катастар у Београду НЕ МОЖЕ да препише ништа шиптарима. Као када би катастар Бања Луке преписао сребреничку земљу муслиманима. Капираш сада?
    А ко је продао Славонију и Крајину - Србин из Црне Горе. Тата Слоба. Тзв. Пожаревљанин. Њему се обрати, нема тај везе са Београђанима и Београдом.

    To je zato što naš katastar NIKAD ne bi izdo srpsku zemlju, jer su u našem katastru SRBI!

    A to za Slobu pričaj nekom drugom. Nije on mogo udarati pečat na posjedovni list, to je moralo proći kroz katastar.

    И даље не капирам зашто покушаваш да ме вређаш и при томе ктитори немају ни части ни образа да те лепо банују за ширење расизма, шовинизма, аутошовинизма, мржње и увреда. Нити сам окупатор нити колонизатор. Црквене књиге ми говоре да сам Србин, грађевине по Београду, мошти цара Душана, кости војводе Радомира Путника, Патријаршија...

    Jetse, al pola tih stavri je na Kosovu. Onom koje ste dali vašoj braći šiptarima. I jeste kolonizatori, istjerali ste sutohtono srpsko stanovništvo i napravili srkvu sa ZELENIM KROVOM za Svetog Savu. PA MAJKU MU DOKLE VIŠE?

  5. Јеботе, и ја не верујем ово око катастра да су они организовали око продаје Космета. Да л' је могуће да се о томе не прича у новинама?

  6. KanameTosen Схвати да Београђани чине само 50% тренутне популације данашњег Београда. оних 50% су сељаци из разних припиздина, дошли у мој Београд после 1945 са разним босанским, хрватским и херцеговачким дивизијама. Они су и даље ту, најгласнији су, најпрљаваји, најпокваренији и дефинитивно највећи антисрби. Па и Тадић је дошао из Босне. Милошевић из Црне Горе. Маровић из ЦГ. Ђинђић исто није био Београђанин. Ни Николић није Београђанин.

    Једини грех Београда је тај што је морао да трпи разну гамад са Балкана која се населила у њему и себе прозвала Београђанима после 3 године живота у истом. Сваком вири празилук из гузице. Моји жалосни суграђани кажу: Све што пичка роди, воз довуче у Београд.

    Схватите да ми у катастру немамо везе са поделом коме ће шта ићи. То раде политичари. Ми да имамо толико моћ колику нам приписујете, одмах би себи приписали једно 5 хектара земљишта око Храма Светог Саве или негде на Бановом Брду.

    Са позориштем у Суботици ће бити оно што ви Суботичани урадите за себе и своје позориште. Београд је богат само захваљујући томе што су се у њему окупиле сељачине са Балкана и донеле своје кајле, туркофолк, кич и неукус, са све покраденим парама које су отимали по ратиштима од 91 до 1999. Прљави новац.

    Причао бих вам о мом Београду, али ви само видите ваш. Та ваша представа је ваш усуд и ваше проклетство. Међутим, Београд, онај прави, добри Београд има много лепих ствари. Штета је што ће вас ваша мржња, предрасуде и тврдоглавост спречити да упознате мој Београд.

  7. kizo, не, не капираш ствари. Београдски катастар није надлежан за продају земљишта ван територије Београда. Тако ни катастар из Б.Луке није надлежан за продају земљишта у Сребреници. Капираш сада? Да ти нацртам?

    Ништа од поменутих реликвија није на Косову, већ у Београду. Образуј се.

    Кров на Храму СВ. Саве је зелен, БАШ КАО И КРОЗ НА ЦРКВИ СВ. МАРКА И ПАТРИЈАРШИЈИ. А ево и зашто... Сви кровови се праве од бакра, који при контакту са кишом оксидише и мења боју у зелено. То код нас знају и основци, али видим да ти немаш ни основну, па да ти појасним мало.

  8. Mi smo došli i oslobodili Beograd, a vi ste se jebavali sa švabama u šupak. Zašto? Zato što ste i vi švabe rodom. I mađari. Al nismo mi znali da i vsa treba oćerati, mi mislili bratstvo i jedinstvo, da ćemo vas civilizovati. I onda smo platili cijenu naše milosti tako što ste udari pečat na prodaju Kosova, Krajine, Slavonije, Crne Gore. Doćemo mi vama i otećemo vam taj pečat. I za NDH ste udarili pečat vi iz Beograda.

  9. Da, a bakar kradu beograđani pa kao fora cigani kradu. I šahtove. bagra.

  10. Штета је што ће вас ваша мржња, предрасуде и тврдоглавост спречити

    Како си добро поентирао после читавог поста.

  11. YouCantHandleTheTruћ прике, Косово и Метохија нису продати нити је то могао да организује катастар. Највише земље су продали Срби који доле живе и Срби из Босне и Хрватске који су мењали статус избеглица за куће и имања на КиМ. Њима се обратите. Иначе, највећу земљу поседују цркве и манастири, зато шипци кукају и гледају на све начине да исту отму од Цркве. Следећа фаза ће бити да се СПЦ на КиМ назове КПЦ - Косовска православна Црква и причаће исто што и Милогорци (Слобина браћа) да би отели земљу од Срба. Ми знамо, али имамо глуп народ који није у стању да чује ништа осим својих свађа и мржње.

  12. kizo, не, не капираш ствари. Београдски катастар није надлежан за продају земљишта ван територије Београда. Тако ни катастар из Б.Луке није надлежан за продају земљишта у Сребреници. Капираш сада? Да ти нацртам?

    KAtastar u BAnja Luci nikad ne bi udario pečat i izdo posjedovni list koji kaže da je neki dio RS tuđi. Jer su Srbi.

    Кров на Храму СВ. Саве је зелен, БАШ КАО И КРОЗ НА ЦРКВИ СВ. МАРКА И ПАТРИЈАРШИЈИ. А ево и зашто... Сви кровови се праве од бакра, који при контакту са кишом оксидише и мења боју у зелено. То код нас знају и основци, али видим да ти немаш ни основну, па да ти појасним мало.

    HAHAHHAHAHAHA

    Što lažeš?
    Evo ako izgleda bakarni krov
    http://www.generalrestorationcorp.com/images/Grace%20Un%20Meth%20Cop%20Roof.JPG

    NIJE ZELEN! BAKAR NIJE ZELEN! A mi Srbi ne parvimo crkve sa zelenim džamijskim krovovima.

    http://www.destinacije.com/Slike/BiH/CrkveiSvetista/Hram_Hrista_Spasitelja.jpg

    BAnja Luka pokriva srpskim krovom!

  13. Београђани ће да ударе печат и да се доведу албански православни свештеници у српске манастире на Косову.

  14. kizo Не, брале, ви сте у Београд донели смрад комунизма, гуњеве и простаклук. И даље прескачете шине када прелазите Славију. Усрете се када сева и грми. И даље допремате пршуту и мас` од рођака са села. Све сте честито и српско стрељали са усташом титом, да би направили места за вас и ваше сточаре. Да није било вас, Београд би данас био Беч или Берлин. Бојали сте се да идете преко мостова, па је Београд остао са свега 3 моста све до скора. Највише вас има на Новом Београду а и ту се види ваш утицај - коза на 15 спрату, бацање ђубрета са балкона на децу, пишање по ходницима... ужас. Боље да сте нас све побили, мање би нас болело него да гледамо шта сте урадили од Богородичиног града (да, комуњаре, то нам је заштитница Београда) и престонице деспота српског Стефана, сина Лазаревог.

  15. Косово и Метохија нису продати нити је то могао да организује катастар.

    И ја контам да је тако неки случај, али ми се чини да кизо зна о чему прича. Избацио је доста аргумената, па сад не знам шта је истина. Мислим да би нека јавна расправа о улози катастра била корисна.

  16. Bakar kad oksidira on zeleni jebi ga. Činjenica

  17. kizo Не, брале, ви сте у Београд донели смрад комунизма, гуњеве и простаклук. И даље прескачете шине када прелазите Славију. Усрете се када сева и грми. И даље допремате пршуту и мас` од рођака са села. Све сте честито и српско стрељали са усташом титом, да би направили места за вас и ваше сточаре. Да није било вас, Београд би данас био Беч или Берлин. Бојали сте се да идете преко мостова, па је Београд остао са свега 3 моста све до скора. Највише вас има на Новом Београду а и ту се види ваш утицај - коза на 15 спрату, бацање ђубрета са балкона на децу, пишање по ходницима... ужас. Боље да сте нас све побили, мање би нас болело него да гледамо шта сте урадили од Богородичиног града (да, комуњаре, то нам је заштитница Београда) и престонице деспота српског Стефана, сина Лазаревог.

    Jel se stidiš gunja potomče njemačkih grofova?
    Mi smo krv pišali ubijajući švabu i ustašu i domaće izdajnike, dok ste vi beogradski plemići išli na balove i orgije sa švapskim ustašom. Kud ne bombardovašmo Beograd već tada, da ga odlobodimo vaše okupacije. Kud ne spališmo onaj pečat, sad bi imali Kosovo.

    A ti momak Radijacija, da nisi i ti iz Srbije kad vjeruješ u zeleni bakar?

    AHAHAHAHAHA

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.