Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Брате, ја те тотално подржавам, на тотално хетеросексуалан и другарски начин.
Ma jebo ga ti. To ti je kao da si kod kuće. Moskva je isto naša.
Kada prođe, vraćaćeš joj se cijeli život. Govorim ti iz iskustva, ne moskovskog nego nekog drugog.
Фацо јел океј ако мени треба неки превод са руског на серпски, да ти пустим текс па да ми ти то преведеш лолололо
ako milica bude organizovala skup obucite nesto fensi pink ili neke druge drecave boje, ocekujte da ce vam zadnjica sedeti na najfinijoj koznoj fotelji od koze neprcane kamile.
Фацо, то је зато што си био наиван, па си јео сремски бурек с месом. Оће недостатак меса у исхрани то да учини од човека.
Sad ne znam jesi li bio ozbiljan... Ak' jesi:
Treba da branim magistarski negdje krajem maja, u gužvi sam totalnoj. Još koji dan visim ovdje dok ne dođem sebi, kasnije ću rijeđe navraćati. Tako da... pored tih sranja sigurno neću imati volje i tebi da prevodim :)
A ako nisi bio ozbiljan:
Pra'o dobar LOL :))
Ostaloj raji 'fala na podršci!
Не сад бре... Али сам био озбиљан, мислим уколико ми буде било потребно, ако ме разумеш лолололол
мр Фацафацаа
Како ће то јебачки да звучи :)
мр Хаџи-Фацафацаа, тачније. :)
GM, pa gdje je ta definicija, majku mu? :)
Opasno nam skrnavite temu.
trolovi, kaPija ti bi da nas vodish u verige?
Е, фацо, дуго већ оћу да дефинишем један појам, али никако да га уобличим. Нисам мислио одма да је објављујем. Ако оћеш, могу ти пошаљем нацрт, па да је објавимо преко заједничког пријатеља :намиг, намиг:
Pajko podrazumeva se, a pre izlaska svi da se našpricamo glejd mikro sprejom :)
Meni stvarno nije bitno ni gde ćemo se okupiti, ni ko će sve doći ni da li će baš isključivo Dorse da puštaju...
Ja bih volela da nas bude što više, da se dobro zezamo i to je to.
.... I imali su troje dece i živeli srećno do kraja života. Kraj.
То тешко. што вас је више то је теже да се дружите нормално...
a da ti otkad si uspela pobeci sa sela sve jedno ti je pa moz' i ispred zadruge:)
Istrošen sam ovih dana. Prošli put si sam odradio odličan posao, vjerujem da će ti to poći za rukom i ovaj put. Samo naprijed, da ti ne skrnavim i mani se prijatelja sad... :)
:namig:
Koja distribucija Vukajlijaša...
Nikog ja ovde ne znam... :)
A i više spamujete nego što se okupljate. :)
Faca dodje, i napravi covek pometnju... :)
Ma kak'i bre! Vise ljudi, opustenija atmosfera. A slicni ce se sami pronaci.
ljudi, ovo vec postaje spemcina na nasoj temi -,-