Prijava

des dusan esi dobar vracaj moskrija navatar

Ozbiljno, imaju li modovi ikakvu svrhu osim da ih "narod" ovako pljuje, jer koga god da umoduje Kenjzen neko će biti nezadovoljan i da dobijaju pvtove sa molbama za odabranu, ban ili odban?

Pa nema poente za moderaciju ako nema sta da se moderise, prosto

гамби јел си ти беше муслиман или је то чемпи?

увек сам вас мешао :/

Dojaja sam ladim jaja na crnogorskom primorju par dana pa onda nazad na posao
našao sam dojaja posao btw firma radi porno igre haha sad radim neku vr igru u striptiz klubu

Drugim recima kajzen radi ono sto je lakse, iako je besmisleno cisto da bi uradio nesto. Dok bi ozbiljan pokusaj ukljucivao nesto vise cimanja, fazon vracanje postera (makar hostovanih negde drugde) i neki marketing, mislim imas fb stranicu sa mnogo lajkova i umesto da uradis nesto sa time, jer je pusto na sajtu, ti umodujes stevcu. Haha

A i to tesko da bi upalilo jer ko je mrtav sajt vukajlija.com je

slazem se, dok je ranije sajt imao tu funkciju predstavljanja na ovaj ili onaj nacin kreativno pisanje svakakvih anonimusa sinterneta, modovi su bili tu da brisu spem i govno defke a bilo ih je, bar ti se zgambeg secas toga, 8 od 10 defki ni za kurac nisu, ne daj boze kakvo sve sranje se pisalo ovde i sta sve ne, ubrajam tu i postere naravno.
al od kad je sajt prestao da bude ono sto mu je i bila svrha, pa sta te briga ko moderise, ko sto i sam kazes, nema poente za moderacijom nekom, osim naravno sto da ne obrisu modovi neku sliku po forumu ko ovde postavi tipa govno na cvabalu i te munje. ne zelim to da vidim ako sam vec tu na forumu i citam o nekoj temi, recimo.
ma ne znam, lupam, generalno bole me kurci lol

sta koji kurac ovaj sajt uopste moze da bude vise

Zabpravio sam da ti čestitam na tome

Hahahaha stevčo mod

ko je veci cigan od dekua ja nisam

Šta je ovo majku ti jebem hahahah

Posle kazu stevco nece da radi

Бохор
Šta je ovo majku ti jebem hahahah

fake & gay

Bomb kako si ti ispratio ove promene to me zanima