Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Euterpa je pametna i simpatična, to znam.
O, pa on je slatkoreciv :) To se vidi :)
Ne ume da prepozna sarkazam. :p
Piro, ume da otpiri tamo gde mu nije mesto.
Čemu sarkazam? To ne donosi nikome čak ni osmeh.
Glas razuma Vukajlije. Njeni postovi me smiruju kao bensendin. :)
Da ga ne znam rekla bih da je seksualni manijak :)
Pošto je znam, mogu da kažem da je seksualni manijak :)))
Lik teski :)
Podseca me na mene kakav cu biti u njegovim godinama. :))))
Lajavi krelac :)
Dobro pečenje :)
mislim da voli da se oblači kao žensko:)
Mislim da je proćelav. :)
Ja sam dugo mislila da je žensko :DD
Ja sam do ovog momenta mislila to isto. :-/
Euglena - jako kulturna i pametna devojka.
Hahaha, Ivana :))
Ja bih nju stavila u bajku, gde bi bila najlepša princeza koja ima najlepšeg princa i veliku knjigu srpske gramatike i pravopisa :)
Ivana - za promjenu jedan zgodan kaizenov sklop vještačke inteligencije :)))
Euglena - c/p bez kaizena u kontekstu
Spamuje čet i levitira izmedju ekavice i ijekavice :)))
Spamuje forum, i balansira izmeđi ljevice i desnice, nisam siguran kojom ću :)
Platiće jedno Nektar kad dodjem u Banjaluku uskoro :)))
Mislim da se i rl-u stalno smeška.