Šta mislite o osobi iznad vas?

1. Euterpa je pametna i simpatična, to znam.

2. O, pa on je slatkoreciv :) To se vidi :)

3. Ne ume da prepozna sarkazam. :p

4. Piro, ume da otpiri tamo gde mu nije mesto.
    Čemu sarkazam? To ne donosi nikome čak ni osmeh.

5. Glas razuma Vukajlije. Njeni postovi me smiruju kao bensendin. :)

6. Da ga ne znam rekla bih da je seksualni manijak :)

7. Pošto je znam, mogu da kažem da je seksualni manijak :)))

8. Lik teski :)

Podseca me na mene kakav cu biti u njegovim godinama. :))))

9. mislim da voli da se oblači kao žensko:)

10. Mislim da je proćelav. :)

11. Ja sam dugo mislila da je žensko :DD

12. Ja sam do ovog momenta mislila to isto. :-/

Euglena - jako kulturna i pametna devojka.

13. Hahaha, Ivana :))

Ja bih nju stavila u bajku, gde bi bila najlepša princeza koja ima najlepšeg princa i veliku knjigu srpske gramatike i pravopisa :)

14. Ivana - za promjenu jedan zgodan kaizenov sklop vještačke inteligencije :)))

Euglena - c/p bez kaizena u kontekstu

15. Spamuje čet i levitira izmedju ekavice i ijekavice :)))

16. Spamuje forum, i balansira izmeđi ljevice i desnice, nisam siguran kojom ću :)

17. Platiće jedno Nektar kad dodjem u Banjaluku uskoro :)))

18. Mislim da se i rl-u stalno smeška.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.