Prijava

Poštovane Vukajlijašice i poštovani Vukajlijaši,
ovo je, kao što u naslovu piše, tema za prijavu autora za takmičenje u pisanju kratkih definicija iliti krateža, kako ih ovde od milja zovemo.

Tačna pravila za samo takmičenje će tek biti bjavljena (trenutno se utanačuju detalji), tako da imate dovoljno vremena da se prijavite.

Na takmičenju može učestvovati svaki autor sa NAJMANJE mesec dana boravka na sajtu (od datuma registracije do datuma otvaranja ove teme) koji ima minimum 50 poena (koliko je potrebno da bi uopšte i učestvovao na forumu).

Ja vas najiskrenije molim da se ovde samo prijavljujete i da ne diskutujete o izgledu takmičenja, kao i da ne zapitkujete "kada će krenuti takmičenje, šta se definiše" i ostala slična pitanja.

Sigurno je da će ovo takmičenje biti veoma slično prethodnom. Dakle, prvi krug će biti grupna faza, a svaki sledeći krug će biti dueli. Trudićemo se da postavljamo nedefinisane izraze za definisanje ili one koji nisu puno puta definisani (da ne kažem - silovani).

Autori imaju rok od 24 časa za prijavu (do petka u 19:00 časova). Ostali detalji će biti objavljivani ovde, u ovom (prvom) postu.
--------------------------------------------------------------------------------------
apdejt 1:

Prva 64 autora koji se prijave će se naći na takmičenju. Svaki sledeći takmičar koji se bude prijavio će biti rezerva u slučaju da neko od ova prva 64 autora odustane. Takođe, će svi autori, od 65. pa nadalje, biti na listi za neko sledeće takmičenje.

Moderatori mogu da se prijavljuju, ali prednost imaju ostali autori, tako da se moderatori nalaze na listi rezervi.

--------------------------------------------------------------------------------------
apdejt 2:
http://vukajlija.com/forum/teme/52456-krateziranje-prijave-autora-za-takmicenje-u-pisanju-kratkih-definicija?strana=5#post_2386994

--------------------------------------------------------------------------------------

Mislim da nije u redu da se ne prijavim i ja. Tako da, piši me.

7. лош тенор

едит пјаф: главни љуби ми главнић, 8. лош тенор

Stavi i mene u tefter

prijavljujem se, dobrovoljno

Ocu! Jebeno jednom i ja da uvatim neko takmicenje, do sad sam 5 propustio!!!

prijava, da malo zaljutimo :)

Ајмо јопет..

дај да и ја видим како је то такмичити се....