Legalizovano plagiranje, tribute cenjenom autoru ili nešto treće?

1. Vidi ga mali ker. OPAAAAAa

2. Лажеш. Олаников дупли не би био пуњач Него Оллланик или Олланик ин д спејс или нека слична небулоза.

3. Ма јесте, знам где живи, на вратима му пише Олланик. лололо

4. Mislim da moj stil pisanja najviše odgovara fazonu koji ima Javio, sa svim duplim nalozima. Ravnodušan prema plaču.

5. To je kao neki Pink Floyd kult, perverzija su grupa i možda i najbolja svih vremena, ali moramo li praviti takvu sektu od njih?!

Pa kad su najbolja stvar koja se desila roku. Tj. muzici. Tj. umetnosti. Tj. ovom svetu.

6. Pink Floyd volim vise od svoje ribe. Rekao sam joj to. Razume. Razume...

7. Najzastupljeniji stil na sajtu je pisanje loših definicija i nema autora sa respektabilnim brojem definicija koji se u ovom stilu nije oprobao.
    Pišite šta 'oćete i iz kog 'oćete razloga, ali pazite jer se sve što napišete može upotrebiti protiv vas. I sve napisano ima svoje čitaoce.

8. моје дефиниције се у јамбном дванастерцу, ал ви то не разумете

9. Pink Floyd volim vise od svoje ribe. Rekao sam joj to. Razume. Razume...

Razume šipak nego zna da će te to proći, a ona ostaje zauvek :)

10. Ja bih samo da kažem da je Luks Učitelj moj dupli nalog.

Da budem precizniji, to je moj prvi nalog sa Vukajlije, a on mi ga je oteo ljetos kad je bio kod mene na ćevapima.
    Aljo iznio polovku i banda čovićanska me napije i ja mu šapnem šifru. Kasnije se poč'o kurčit kako je on predator Vukajlije.

Još sad neće ni da priča sa mnom. E ćivote, kletog li hipsterluka...

11. Mislis obrnuto? :D
    I gde je moja definicija? A?

12. Što mene pitaš za definicije? Nemam ja ništa s tim... :)

13. I gde je moja definicija? A?

Defka "Glava"? Nemam pojma :)

14. Decxko, bio si mod i na nekoj mojoj definiciji ima komentar od tebe, koji je odgovor na neciji komentar da treba da ide na naslovnu, a u tvom komentaru je 'a, nije ova za naslove, ali imas neke druge'. I ovo je bilo pre godinu dana. Cenim.

15. Pa još uvek ih imaš, nisam ti ih brisao :)

16. Defka "Glava"? Nemam pojma. :)

'Ladno si je obrisao? Ajde bezi. Ko ti dade da budes mod? Necu vise da definisem.

17. Necu vise da definisem.

Daj da bude teatralno.

18. Daj da bude teatralno.

+1

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.