Da li da banujem TheWaveRider-a ili Puzzlefox-a?

1. Ja sam sos pazl da sos sos ne bi mogao biti sos i onda sos ako banuje sosa banovao je sosa koji zapravo nije sos.

Baš je zabavno Lepri, moraš malo da napregneš vijuge, ali kul je.

2. ГДЕ ЈЕ ШАНА? АЈ ОДБАНУЈТЕ ШАНУ, ХАХА

3. ПОГРЕШНА ТЕМА, АЛИ ШТА САД

4. Aj nek neko promijeni naziv teme u skladu sa mojim novim nadimkom.

5. Nervira me kad Rajder Agilnom tepa Agi. "Agi ovo hihii, Agi i ja, Agi moj drug hihi". Mislim, možda i nije tako, al' kad god ga spomene, mene to podseti na klince koji umiru za potvrdom starijih likova. Aman čoveče, sazri više. Kapiram da ima daddy issues ili tako nešto.
    Unatoč tome, tema je ponižavajuća za obojicu i treba je zaključati, jer koj' si kurac moderator ako ne znaš koga da banuješ, mislim uatafak.

6. Za eks-sosa od Vejva jedna pesmica, onako prigodna opštem transferu blama na ovoj temi:

"Ti si Lutak za naslovne strane
    i treba ti lovaaaaa"

7. kakav ti je to american teen avatar?

8. вејврајдера

9. Nervira me kad Rajder Agilnom tepa Agi. "Agi ovo hihii, Agi i ja, Agi moj drug hihi". Mislim, možda i nije tako, al' kad god ga spomene, mene to podseti na klince koji umiru za potvrdom starijih likova. Aman čoveče, sazri više.

Da, zovem ga Agi, ali ovo ostalo je tako jadno i netačno što si napisala... to je možda kako ti doživljavaš, a čini mi se da ga svi zovu Agi...
    I to, što si ti ratoborno raspoložena i svi ti smetaju i svi transferišu, tebe to čini zrelom, jel??

Kapiram da ima daddy issues ili tako nešto.

Mislim da je glupo da ti daješ ikakve psihološke procene.
    U žestokoj si zabludi... to što si htela da studiraš psihologiju, tebe to čini kompetentnom da ti psihoanaliziraš nekoga... još na jednom par tema sam video da ti to radiš, da ti daješ procene...
    Mislim, u kom si tripu?

10. ne seri provalila te je, bar nisi bolesan da budeš edipovac, ovako je okej.

11. Ja ga ne zovem... dođe sam!

12. ја агилног зовем жути патуљак! јер је патуљак и има жути дрес

13. I to, što si ti ratoborno raspoložena i svi ti smetaju i svi transferišu, tebe to čini zrelom, jel??

Nisam ratoborno raspoložena, već je tema o tebi, pa i iznosim svoj utisak o tebi.

Mislim da je glupo da ti daješ ikakve psihološke procene.

Zabole me šta misliš.

to što si htela da studiraš psihologiju, tebe to čini kompetentnom da ti psihoanaliziraš nekoga...

To što ja imam nalog ovde, čini me kompetentnom da izrazim mišljenje o bilo čemu (pa i o tebi). Deal with it.

14. Ovaj forum je zvanično P R S O, kad je ovo najaktivnija tema

15. Небитна, уз дужно поштовање, ти константно делујеш као да ти треба курац. Чуј Курчина, курац

16. Forum je zanimljiviji no što je bijo zadnjih godinu dana.

17. E ako je uz dužno poštovanje, onda okej.