meni svejedno...jesam napisao po pravilima ali mi nije jasno zašto je to bio uslov...
totalno je bezveze da svi moramo da pratimo olanikov stil, drogoši su inventivni svaki je posebna ekspresija. A i on je blaga varijanta, neka travica koliko sam ukapirao, droga ima kolko oćeš.
Doduše stoji u prvom postu da samo poslednja rečenica mora da se ponovi, a to šta ćeš da metneš u sredinu, slobodna tema. Ovo što sam pročitao do sada sve wannabe Olanici.
Defka mi se završava, a primer sam samo jednu reč planirao.
nije problem ukoliko postoji primjer da se isti ne završava sa rečenicom iz naziva.
Ono, ako ima primjer, može da se završava ili on ili tijelo sa tim.
To pravilo je tu samo kako ne bi mogli da previše lupate tipa da "zelenu muziku iz moje frule" definišete kao sperma čo'eka koji se ovjerio od raštana ili tako nešto.
EDIT: Molim vas kada objavite defke da mi linkove istih proslijedite u pvt kako se ne bih morao crnjačiti da vam rovim po profilu za njima
I ne, ne želim da prihvatim da se piše bez izraza jer sam svoju definiciju objavio davnih dana POŠTUJUĆI PRAVILA.
DOBRO, ISPOŠTOVAĆU PRAVILA
meni svejedno...jesam napisao po pravilima ali mi nije jasno zašto je to bio uslov...
nesto sam skarabudzio
totalno je bezveze da svi moramo da pratimo olanikov stil, drogoši su inventivni svaki je posebna ekspresija. A i on je blaga varijanta, neka travica koliko sam ukapirao, droga ima kolko oćeš.
Doduše stoji u prvom postu da samo poslednja rečenica mora da se ponovi, a to šta ćeš da metneš u sredinu, slobodna tema. Ovo što sam pročitao do sada sve wannabe Olanici.
nije problem ukoliko postoji primjer da se isti ne završava sa rečenicom iz naziva.
Ono, ako ima primjer, može da se završava ili on ili tijelo sa tim.
To pravilo je tu samo kako ne bi mogli da previše lupate tipa da "zelenu muziku iz moje frule" definišete kao sperma čo'eka koji se ovjerio od raštana ili tako nešto.
EDIT: Molim vas kada objavite defke da mi linkove istih proslijedite u pvt kako se ne bih morao crnjačiti da vam rovim po profilu za njima
Uzeću vam takmičenje narkomani.
ZAŠTO JA NEMAM TEMU I DALJE BREEE I DA LI UČESTVUJEM SUNCE VAM POLJUBIM ŽARKO OGNJEN UGLJEŠA!
Tvoja tema je: Zvone zvona svadbena i cigani sviraju
sigurno?
http://challonge.com/DrogosMasterTurnir ovde me nema :(
nema, zora svanula
Ma jok, samo predlažem. Luis mi nekako djelovo narkomanski.
kako znaš koja mi je tema?
kako ti možeš da znaš? ja ne znam on ne zna a ti znaš
A vidim ti se već spremio za pisanje lololo
ti udji umesto mene deki
ne znam temu legendo, koju si temu radio morava jagodina?
Forum → Privatne poruke → sos
DMT
Thumb_it_s_okay_rainbow_dash_pinkie_pie_still_loves_you_d__b40fc8bdfc8b33f8738b7d99ac7e950a
sos
Tvoja tema za prvo kolo je "Šatori mi pričali o tome"
Neka ovo od sad pa na dalje bude PVT za sve konsultacije u vezi ovog takmičenja.
Defku objavljuj sjutra u periodu od 10:00h do 22:00h
Srećno!
el,pazlov pvt od sinoc
TO MIĆOOO!