DMT - Drogoš master turnir - INFORMACIJE SE AŽURIRAJU U UVODNOM POSTU

1. Koje zenonisanje by valdemar, hehe

Pa ja bih aristotelisao, al nemam materijala, ili sposobnosti :)

2. Ovo je čista glupost. Nego, zašto se ne bismo napravili vukajlijaško droga-okupljanje, da svako uleti sa po recimo petsto dinara (možda previše, al ajd) i da kupimo neki dobar hašiš, sednemo, popušimo, i onda se takmičimo. Smišljanje trip-definicija na licu mesta. Da li bi to bilo ilegalno? Evo ja ću da donesem i bongove, i pajpove, i voterpajpove, i drugu tehnologiju za inhalaciju...

3. Pceto je to upravo predložio na jednoj od prethodnih strana.

4. mislio sam da je Valdemar pažljiv i da prati forum.

5. Eto promaklo mi. Ako pseto to zaista misli, upisujem se. Al da ne bude neki prskan skank.

6. meni sve defke njesra...

7. Droga više nije in.

8. Realno nije loše sve, kad pogledaš kako su teške teme nam bile.

9. ne znam, volim nekad da se nasmejem takvim forama, ali kad je ovako gomila na jednom mestu, to više nije kul uopšte.

10. неке су само превише озбиљне

11. Aj kad sam tu da i ovo prokomentarišem.

takmičari "definišu" na što drogoškiji način zadati termin i pritom gledaju da se "defka" završava sa rečenicom iz naslova.

Mislim da se sa ovim završavanjem rečenicom iz naslova usralo sve.

12. ovim završavanjem rečenicom iz naslova usralo sve

тоти жемка

13. možda sam i ja previše kritičan jer sve defke upoređujem sa onim nenadjebivim:

Mali ker - autor ollanik
    Teletabisi - autor ollanik
    Brate... - autor ollanik
    Prozor u svet - autor Trošarinac

neam pojma

14. i vi sto pricate da bi ja pokidao,verujte mi,fejlovo bi ovde opako,skroz bi nelol nesto napisao...to mora mozak istripovati da poveze sto nepovezanije,a to dodze samo od sebe lolo(sad kao hocu da ispadne da sam neki satro strucnjak i da je ovo kao neka nauka)...vidim da vama dobro ovako ide,al meni ne bi islo,a da nije spontano,rendom

15. to mora mozak istripovati da poveze sto nepovezanije,a to dodze samo od sebe

ma sta ja kenjam bre,zaprzis buksnu i tu si

16. predlazem naslov za neku defku ,,okrugla kocka tecni kupus moj krije,,

17. U pravu si. Onda ti ocenjuj ovo, ja ću da glasam samo kad budu definicije o jebanju.

Što si nervozan, Agilni dechko?

Mislim, dobar šuk, ali ostaje gorak miris povređene sujete ;)

18. Eto promaklo mi. Ako pseto to zaista misli, upisujem se.

Pseto misli. Eo nek neko otvori temu ja ću da podržim odmah. Numem da se bakćem sutim.

Al da ne bude neki prskan skank.

Zamisao je da za svako kolo bude različit tip opijata.

19. Mislim, dobar šuk, ali ostaje gorak miris povređene sujete

Pa kako možeš da mi kažeš da nisam narkoman? Nije lepo ;)

Mislim, valjda se efedrin računa, osim toga, to je jedino čiji sam efekat zaista osetio.

20. Pa kako možeš da mi kažeš da nisam narkoman? Nije lepo ;)

Mislim, valjda se efedrin računa, osim toga, to je jedino čiji sam efekat zaista osetio.

Nisam mislio na tebe ili bilo koga drugog koji je glasao već na postavljanje teme na forum da glasa ko hoće. Ako se piše drogoški, treba drogoški i da se glasa.

I da, ono za jebačke defke-ne laži OPAAA

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.