DMT - Drogoš master turnir - INFORMACIJE SE AŽURIRAJU U UVODNOM POSTU

1. Ladno sam napisao gorak miris xexexe

2. Vidi se da adekvatno pripremljen ulaziš na temu, kekekeke.

3. Semenkice moje puckaju puckaju skauting odrađen. sKAUNTing xexe, gde je kant jebote nema ga, ušo sam na kant jer sam mlogo širok

4. ovo sam smišljo celu noć zato stoku nisam namirio jutros majka kune otac lomi ruke, NIJE ONA JEDINA NA SVETU

5. A voleo bi da vidim valdemara na kombinaciji trava-ds, po sistemu Malo gore malo dole, kad mu uvalim da definiše paralelu diskografija antifa kučki i radeta lackovića xaxa

6. Prestanite da transferišete. Hvala.

7. Niko ne treba da se drogira. Sram da vam uđe i nikada ne izađe.
    Vidite, pojenta je da se piše a ne kurotresa.

8. Drogoš
    Osoba koja se smatra različitim.
    - Vidi ga onaj drogoš ne nosi krstaču i gilipterku, sto posto troši onaj EKV.

9. Semenkice moje puckaju puckaju skauting odrađen. sKAUNTing xexe, gde je kant jebote nema ga, ušo sam na kant jer sam mlogo širok

Baš si se raskantao.

10. Zanimljivo, sledeće takmičenje neka bude tipa "mora da bude tačno deset slova A u defci".

11. аууууу колко је овде досадно кад мора ово срање од "такмичења" да се смисли.
    АЈДЕ ЛУПАЈТЕ ГЛУПОСТИ ПА ДА ВИДИМО КО ЋЕ ДА ЛУПИ НАЈВЕЋУ. НАМЕРНО! ПФФ

12. Prestanite da transferišete. Hvala.

Ju ju ju

13. Pazi što se spojleri više isprimali od učesnika.
    Ja i dalje mislim da je nepovezano lupanje Olanika u njegovim legendarnim definicijama bazirano na placebo efektu koji je on doživeo kad su mu uvalili kombinaciju kamilice, nane i majčine dušice.
    Alo bre od droze ne postaješ u trenutku stvaralac savremene poezije, koj vam je.
    Odgledajte klip na tjubu kad su upali Džonu Frušanteju (gitarista pepersa) na gajbu da rade intervju sa njim, a on urađen jerojinom ko majka. Pomenuo malog kera nije.

14. Pobeže mi skočko 4 glasa. Ne predajem se al izgleda da ništa od derbija Jamajke u drugom kolu. Šta da radim kace ne drogiram.

15. kad dodže Mile Bubreg ima u Paunu da napravimo Rubin open, pa da vidite ša je top lista nadrealista ;)

16. Nisam mogo juče, izvinte na ispali...

17. A jesi se potrudio... Utripovao čak dva išmiša u sobi, bokte!1

18. Nate kako, kad je objavio takmičenje ja sam negde očekivao epifanije. Umesto toga, ispalo je par lepih defki, ali ipak defki. I ovo drugo, nekakvo imitiranje ubrzanog mozga, a to mi se ne sviđa. Nekako mi se čini kao prozivka.

Uglavnom, sve što doprinosi pisanju i čitanju ne može biti loše.

19. Приметио сам да углавном имају више гласова дефке и такмичари који су набацали више рендом речи које немају везе, него оне што звуче више дрогошки...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.