DMT - Drogoš master turnir - INFORMACIJE SE AŽURIRAJU U UVODNOM POSTU

1. Ja se nadam da će do kraja ipak biti smislenih, dobrih definicija, sa malo finijom dozom nadrealizma, nebuloznog primera, ili tako nešto.

Doduše rekoh, ne znam vam ja te efekte droze, ali bi dobro bilo videti kvalitetnije defke.

2. A voleo bi da vidim valdemara na kombinaciji trava-ds, po sistemu Malo gore malo dole, kad mu uvalim da definiše paralelu diskografija antifa kučki i radeta lackovića xaxa

Ne bih uspeo zaista, ne znam koji je taj Laćković.

3. Alo bre od droze ne postaješ u trenutku stvaralac savremene poezije, koj vam je.
    Odgledajte klip na tjubu kad su upali Džonu Frušanteju (gitarista pepersa) na gajbu da rade intervju sa njim, a on urađen jerojinom ko majka. Pomenuo malog kera nije.

objasnio čovek

Doduše rekoh, ne znam vam ja te efekte droze, ali bi dobro bilo videti kvalitetnije defke.

Izvoli na stranicu 51100 pa uživaj :) evo ja u svom životu nisam probao te vaše opiajte i to pa mi ne smeta da podelim čakru na više strana i maksimalno izdominiram urbanošću seoske lude.

4. Pa biće još prilika. Vi što idete dalje imate sledeći krug, a mi što sam se israo ko konj u roku od 2 minuta znamo da ne ide tako. Gotova stvar.

5. Teško onima koji prođu. Već imam dvije zajebane teme. Razmisliću kome da ih uvalim dok kasnije iščitam sve defke ;) Vidimo se oko 20h

EDIT: Upravo smislih još preostale dvije. Ne zvuče drogoški ali mislim da se bar tri od četiri mogu definisati isključivo na taj način.

6. U 20:55h se završava glasanje. U 21h prebrojavam i objavljujem rezultate. Zdravi bili!

7. Arlovski se ima smatrati tvitijem jer bi u sledećem kolu trebao da ide protiv mene a on je svesno to izbegao. Si sa.

8. Glasanje je završeno!

Parovi sljedećeg kola (logično ovo je istovremeno i ko je prošao):

Glavni vs. Truleks Krpa
    Јамајчанин vs. Skočimiš
    deky_aod vs. DenisX
    Išmih vs. taedium_vitae

Ovdje, možete pogledati i rezultate (automatski se apdejtuje i u uvodnom postu).

Krećem da šaljem PVT-ove pobjednicima duela 1/8 finala.

EDIT: Pogrešno sam prebrojao Đenkine i Tedijumove glasove. Rezultat je bio neriješen ali kako je veći broj učesnika turnira dao glas tedijumu, on je prošao dalje.
    Oprostite na nesporazumu.

9. Čestitke mom protivniku Skočku na prolazu u sledeći krug. Brao majstore. Pratim do kraja i glasam.

10. Čestitke Jamajčaninu, da doguraš do finala da mogu da se kurčim da sam ispao od finaliste lolol.

11. Teme za ovo kolo su:

Tamo gdje slonovi odlaze da umru

Ovog puta Betmen nije stigao na vrijeme

Obukao je crvene bokserice i otišao u tvom pravcu

Rekoh "Zbogom" i ugasih televizor glavicom kupusa

Ne otkrivati koji par je dobio koju temu. Sjutra u 22:00h ponovo glasanje, defke se objavljuju u periodu od 10:00h, do početka glasanja (22:00h)

12. AHAHA, prvi pud da prođem prvo kolo, protivnik objavio jednu rečenicu iz zajebancije i pokupio 5 glasova (Comment sekta geng membrz mahom). Znači šanse da prođem Glavnog su mi 0.000000001% pod uslovom da i on objavi jednu rečenicu koja ne'a veze sas mozgom.
    Idemo glavni revanš!

13. Pu, nikad drogoš od mene! Sretno bratu krpi!

14. Deki oš ti bit pod uticajem dok budeš piso?

15. Čestitke Jamajčaninu, da doguraš do finala da mogu da se kurčim da sam ispao od finaliste lolol.

računaj na mene!

16. EDIT: Pogrešno sam prebrojao Đenkine i Tedijumove glasove. Rezultat je bio neriješen ali kako je veći broj učesnika turnira dao glas tedijumu, on je prošao dalje.
    Oprostite na nesporazumu.

http://www.youtube.com/watch?v=qR_a1fS6tCY

17. Al si nas ujebo naslovima

18. пазлфоксе, за који од ових наслова си рекао да је тежак?

19. Mene je dobra tema zapala, neki zesci trip sam slozio

20. Deki oš ti bit pod uticajem dok budeš piso?

Deki je Obeliks u toj sveri.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.