DMT - Drogoš master turnir - INFORMACIJE SE AŽURIRAJU U UVODNOM POSTU

1. Ili se kaže sferi?

2. склепах нешто

3. U prvom krugu su bile nešto lošije defke, ali bolje ocenjene. Danas je neki takav dan na defkama, da 50% novih definicija opušteno može da bude odabrano, pa onda ove drogeraške deluju bezveze i popasu minus. Jbg, dobro je da ima glasanja.

EDIT: Dobro, preterah sa ovim procentima, ali stvarno je previše kvalitetnih definicija danas, pa ove štrče.

4. Ne ide na silu, jednostavno ne ide.

5. ја не бришем ову још, макар 20 у минусу.

6. EDIT: Dobro, preterah sa ovim procentima, ali stvarno je previše kvalitetnih definicija danas, pa ove štrče.

Ovo kaže jer je danas odlučio da napiše nešto. lololo

7. Ma ni ne treba da brišete, ali stvarno je moglo sve da bude kvalitetnije.

Ovo kaže jer je danas odlučio da napiše nešto.

Ima i toga, hihihi.

8. Danas je neki takav dan na defkama, da 100% novih definicija opušteno može da bude odabrano

Prepravih ti post kako bi se uklapao u ono kad svaki dan kada kucaš sa moje IP adrese.

9. da da da la opa la da da la la la ojca sa sa

10. смири се да те не испрангија жена

11. yar ceo svet yna

12. da jebem a ne pitam

13. pošaljite mi u pvt linkove da ve ne kunem. Ajte lagano

14. Скочимиш и Деки одрадили до јаја посао, остали много бољи него у првом колу. Бар тако ја мислим.

Највише сам вагао у задњем пару, једва се одлучио за таедиум_витаеа.

15. oće li se ovo jopet održavati?
    nekima od nas nije baš lako nabaviti pravu majkušiptarku, a od ovog ostalog šita se nikad dobra definicija roditi neće.

edit: jel mogu ja glasat u četvrt-finalu, iako nisam glaso u ranijim fazama turnira?

16. edit: jel mogu ja glasat u četvrt-finalu, iako nisam glaso u ranijim fazama turnira?

Naravno, što ne bi mogao (:

17. jel mogu ja glasat u četvrt-finalu

Niko drugi no Džon Frušante lično se raspituje da li može da glasa.
    Evo kako izgleda stvaranje pod heroinom iz prve ruke (premotat od 3.40)
    http://www.youtube.com/watch?v=E0Cc_A3N21k

18. Kad se završava glasanje?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.