Prijava

Нисам размишљао у том правцу (да је Путин само рефлексија карактерних особина руског народа у целини, са свим позитивним и негативним карактеристикама).
Жалосна је чињеница да Руси багателишу свој живот и своје ресурсе на најбруталнији начин, што ми се чини потпуно нерационалним. У овој теми нека ЖемскиЊа помену љубав као нерационалну појаву. Па, чини се да је руска љубав нерационална, али не мора бити таква. Може она да сазри и развије се у зрелу, здраву и рационалну љубав која би најпре донела добро самим Русима. А да би дошло до одрастања, неопходно је да се политичари понашају зрело и народ да третирају озбиљно. Ово са Путином ми делује као замајавање и циркусување (јужњачки израз).
Европска аристократија је такође поклана, али је клана селективно како би послужила сврси - убијали су дебеле и глупе, а остављали дебеле и паметне. Руски комунисти су убијали сву аристократију редом, јер им нису требали писмени већ глупи људи. Такве су и добили.

Мислим да је Валдемар објаснио поенту Путинизма, па предлажем закључавање (и Путина и Валдемара, а могу и ја у пакету).

U srce sam se zaključao, ne mogu izaći, a ključić sam zakopao, pa me neće naći.

Руси наши људи, краду ко ненормални, граде Сочи у сутропској зони поред целог Сибира и згрћу паре у ненормалним количинама.

A funny piece of information: In Mexican Spanish, the word "putin" (pronounced poo-teen) is slang for gay/queer/faggot..

Не капирам што се то они у Стокхолму ругају Русима? Као када би Руси направили цртеже које указују на педофилију, некрофилију и зоофилију испред амбасаде Шведске. Ајд да отворим нову тему... Иначе, мислим да би се већина Руса сложила да преко дугиних боја, тј хомопопулације треба прећи ногама и аутомобилом.

Da, homoseksulizam nije PRIRODAN. Pravoslavci šaljivi.

Уколико се гађамо око термина, ПРИРОДНО (оно што је дато рођењем) може бити и нешто што је друштвено неприхватљиво (садизам, маније, психопатије, сексуалне девијантности итд).

У неким друштвима, одређене склоности нису прихватљиве, па те друштвене норме треба и поштовати. Нпр, мени се баш брише дупе америчком заставом пред Белом Кућом, али мислим да је то Американцима друштвено неприхватљиво. А и имам сексуалне склоности да Американцима јебем матер за 30 милиона мртвих Индијанаца, Црнаца, Срба, Арапа и других, али мислим да ми ту сексуалну слободу не би дали, јер су они толерантни само према онима што примају у ``ауспух``.

ПРИРОДНО (оно што је дато рођењем) може бити и нешто што је друштвено неприхватљиво (садизам, маније, психопатије, сексуалне девијантности итд).

uzmi noblicu, na.

Hehe, Granjko šaljivdžijo jedan...stop it...

То за ноблицу вам је Ауспух, јел тако? Хвала, не трпам се у ноблицу, што и вама исто желим :)

ПРИРОДНО (оно што је дато рођењем) може бити и нешто што је друштвено неприхватљиво (садизам, маније, психопатије, сексуалне девијантности итд).

Čuj, neprihvatljivo... Na kojoj planeti? Da emigriram ako je na ovoj :)

Ako ste vec za silne drustvene slobode, dajte slobodu da rade ono sto vole i pedofilima i nekrofilima pa da se razilazimo. Ionako prava ljubav godine ne broji, sto bi eko Samardzic.

putin se rasplace kada vidi da ga neko gotivi ili hejtuje na netu.jednom jer je srecan,drugi jer je skenjan.

ko ste vec za silne drustvene slobode, dajte slobodu da rade ono sto vole i pedofilima i nekrofilima pa da se razilazimo.

Ja pedofilima ne bih dao slobodu, ali nekrofilima bih. Znam jednu fondaciju (andergraund, podrazumeva se), gde u zamenu za određene povoljnosti možeš zaveštati svoje telo posle smrti članstvu, za različite upotrebe: skrnavljenje, kanibalizam, obrede (ko voli), itd. Članarina je veoma jeftina, članstvo ti garantuje mogućnost skrnavljenja leševa do mile volje, a sve što treba jeste da umreš na kraju i prepustiš svoje zemne ostatke na upotrebu. Trenutno su u toku pregovori i oko snimanja snaf filmova, ali ne znam kako bi se to zakonski regulisalo, tako da mislim da će ostati na skrnavljenju i zloupotrebi leševa, uz pristanak istih.

Ja pedofilima ne bih dao slobodu, ali nekrofilima bih

Neko sa drugacijim preferencama od tebe bi uradio suprotno. I sto su nekrofili preci da dobiju drustveno odobravanje za ono sto rade od pedofila uopste?

Neko sa drugacijim preferencama od tebe bi uradio suprotno. I sto su nekrofili preci da dobiju drustveno odobravanje za ono sto rade od pedofila uopste?

Kakva si ti zver, a ne čovek... Deca su svesna, živa bića, koja će postati produktivni članovi društva, ako ih ne satreš u startu nekom seksualnom traumom, mučenjem, pedofilijom. Sa druge strane, leševi su... ono... leševi? Kako kažu, stvar, ali sa pijetetom. Ali ako ja ne želim da imam taj pijetet ni za života, što bih ga imao u smrti? Iskreno, seksualnu zainteresovanost nekoga za moj leš prihvatio bih kao kompliment, laskanje. Pogotovo što mi je svejedno da li će me jesti crvi, ili kanibali. U stvari, bolje kanibali. Pa ljudi smo.

Пешкирићу, то сма и ја рекао на другој теми, али су ме тамо геј лобисти напали и спемовали целу тему. Залуд прича, ово је све спрдња... Чињеница је да свет иде у курац, а ова содомија са педеросексуалцима је само једна степеница више ка пропасти цивилизације коју данас познајемо. Толико има сексуалних перверзија и настраности, да се све не могу ни пописати. Само су хомосексуалци најгласнији и најодвратнији, дрски и безобразни у односу на све остале. Зато их нико и не воли.