Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Vidmara i Begića nije lako jebati lol

2. A ja kad sam još na onom pripremnom turniru pričao da Slovenci jebu niko nije verovao, tad smo ih još i mi tukli. Ovi Dragići trče i skaču kao nenormalni, a i u šutu su dobri. Od šutera Nahbar, Lakovič i Joksimović/Blažič. I pod košem ove strvinare da samo udaraju rampe i kucaju. Još ne možeš loptu od njih uzeti. Mi najebasmo na koga god da odemo, to je realnost, ali opet mladi su, pa ako se naprže i neke stvari im se poklope sve je moguće.

3. Vide li neko Repesu seljacinu sto vuce sudiju za ruku i prekida kontru? Ajoj kakav paor...

4. Сећате ли се оног славног времена кад нас је савршено болео курац на кога налећемо у елиминационој фази. Кад победимо домаћина, типа Грчку, са све Фасуласом, Алвертисом и екипом, у сред Атине... Не бих да звучим као Циганин али '' ДА СЕ ВРАТЕ СТАРИ ДАНИ''

5. Ovi janezi imaju kul bekovsku liniju, dobro skupljaju u odbrani, grade skok, trče tranziciju. Mana, igra pod košem centarske linije. Jebote pa Vidmar im je glavni igrač na centru al' koliko grizu na strani pomoći niko i ne pokušava da spušta loptu na lou post.

6. Грци туку Италијане и иду даље?

7. Grci igraju s Hrvatima, njih dobijaju i idu kao cetvrti. Mi ako izgubimo od Francuza idemo na Spance.

8. Написао сам то и отишао да једем и тад схватио да сам све помешао.

Грци морају да туку Хрвате и онда ће се изједначити или са Шпанијом или са Италијом. Шпанију су добили, а не знам како су играли са Италијанима и да ли би и тад били 4.

9. Ne igra nam Marković. Ima Parker da nam da 100 poena. Izgleda i Krstić povređen.

10. Изгубили су Грци од Италије, тако да ће Шпанци победом над Италијанима послати Грке кући.

11. Bogami bice zanimljiva tekma sutra.

12. U stvari, đoku idu Grci. Ovako ja računam da će biti: Grci tuku Hrvate, Španci Italijane, a Slovenci Fince, što će reći da će tabela izgledati ovako:
    1. Slovenija 4-1
    2. Španija 3-2
    3. Hrvatska 3-2
    4. Italija 2-3

13. Ma idemo na Slovence 100 posto. Ako su nam i ova dva igrača povređena, onda u kurac više. Ne da nam se.

14. Ej, ljudi, koji ste na Fantaziju... Moji Morževi su 102. Idemo bre!

15. Sad gledam neku izjavu Dudinu. Matori se već predao... Priča o nekoj tekmi za 7. mesto. Možda je sve to realno, ali to ne smeš da pričaš ! DUDA ZNA. Možda, ali ovo mi nije pametan potez.

16. Nešto sam gledao malopre i ispada da čak i Španija može da ispadne, ako ih biju Italijani, a Grci biju Hrvate
    U tom slučaju, ako Slovenija pobedi Finsku, Slovenija je prva, Hrvatska druga, Italija treća a Grčka četvrta.
    Najrealnije je da Grčka pobedi Hrvatsku, a Španija Italiju, onda je Slovenija prva, Hrvatska druga, Španija treća a Italija četvrta

17. Možda je to uradio da zavara protivnike, a ustvari već planira koji šampanjac da kupi d ačasti kad osvojimo zlato lolo

18. А можда имамо курчину од екипе?

19. Obeščastiće nas bilo ko u ovoj grupi sem Talijana. loolo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.