Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Мени није јасно што га није Дуда пуштао до сад, дечко гризе јеботе.

2. Богдановић испод коша заборави да је бек.

3. Abre, navikla na engleske komentatore kad gledam formulu i sad mi ovi neki amerikanci uši izbiše. Ništ ja njih ne kontam.

4. Аахахах дао Штимац три коша и сад ће да буде да му пола људи овде држи постере на зиду собе. Ја кад причам да би он кориснији од Гагића био и да је 10 сантиметра нижи, људи кажу ма јок.

5. Ал нам лепе банане.

6. Ovaj gagić dok se smisli

7. ГАГИЋУ ЈЕБИ МИ ЖЕНУУУ

8. PEKI PIČKO GAGULA TE ODMA DEMANTOVAO!!! TI SI PRVI CENTAR GAGULA, GAGULA!!!

9. GAGIC I STIMAC OPAA

10. СВИ ИГРАЈУ! ПОСЛЕ ЋЕ И МАЛИ КРСТИЋ ДА ЗВИЗНЕ ДВЕ ТРОЈКЕ!

11. SUNAC TI JEBEM OVAJ LADNO DADE DVA KOŠA! GAGIĆ AKO NASTAVI DA DAJE 2 KOŠA PO POLUVREMENU MI UZESMO PRVENSTVO UNIVERZUMA.

12. HOOHOHOHOHOHOHO GAGAN JEBE PARKERAAAA, GAGAN U NBA

13. DE SI POŠO AFRIKANCU OPAAA

14. ДОКЛЕ ВИШЕ БРЕ

15. Jebo ih zec pa ceo život treniraš košarku a vidi nam procenta sa slobodnog

16. JOJ AKO BUDEMO NASTAVILI OVAKO BACANJA NAPIĆU SE KRVI NEKOM

17. Jebem mu mamicu u pičku više, pogodite slobodno bacanje više! Koj kurac trenirate kad penal ne ubadate

18. Који је овај хомо секшуал?

19. Матијевићу, шта трипујеш ти?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.