Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
GAGULA ĆE DA JEBE ŠPANSKE CIGANE
ЈАО ЈЕБЕМ ВАМ МАЈКУ КОЛИКО СТЕ МЕ ИЗНЕРВИРАЛИ МРШ!!!
Jao ja da sad igram za nas bukvalno bih gledao da povredim što više španaca namerno, podmetanje noge posle skoka, lakat u zube, prst u oko, mrš u kurac! Kakvi sportski maniri kakvi kurci! Joj kako bi ih izlomio, ma ne bih gledao na rezultat uopšte, sa 6 igrača bi ostali na kraju. Možda i bolje ako naši ne razmišljaju kao ja, ali jebao bih im mamicu cigansku.
Најјача су ова шпанска преузимања у одбрани кад случајно остану 3 бека сама.
Ахахахахах па Шпанци ће ићи на двојке и ако имају задњи напад на минус 3.
Ахахаха није мого да стигне.
HAHAHAH ISPALA MU LOPTA KAO HAHAHA
Денда ретард не капира да цигани намештају.
JEBAĆEMO ŠPANSKE CIGANE JAKOO
ЈЕБАЋЕМО САН ЕМЕТРИЈА!
Аххахаах наслов на б92 "Смејурија" ахахахах која брука, а рекао сам јуче ово да ће да се деси.
MENJAO BIH DA IZGUBIMO 30 RAZLIKE SAMO DA NEKO OD OVIH ŠPANACA POLOMI NOGU, RUKU ILI OSTANE BEZ KOG PRSTA.
JEBAĆE VAS TEO JAHOOOOOOHOOOOJ
Izvinjavam se žabarima ali su ipak španski cigani obrnuli igricu, navukli ih na kraju i zajebali.
Ово ће ми бити најдажа победа у четвртфиналу од када пратим кошарку.
Cigani bili i ostali. Ako, nemilosrdno cemo penetrirati i zavrsiti slasnim facialom.
Neka Sarenac kaze glupom Dendi da se ne kaze EMETRIO nego Emeterio, da se ne kaze SERDJO Rodrigez nego Serhio, i da su Spanci namerno izgubili, Denda utripovao da fer tekma, pocece da peni.
JEBAĆEMO IH JAKO U GUZICU CIGANSKU
НАБИЈТЕ ИХ 20 РАЗЛИКЕ И НЕ МОРАТЕ НИКАД НИШТА ВИШЕ ДА УРАДИТЕ ДО КРАЈА СВОЈИХ КАРИЈЕРА!
ПАС МАТЕР ГОВНАРСКУ!