Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Cigani nisu svesni da ce biti oduceni od kosarke.

2. То то, наложили их као у фазону и ми хоћемо победу, и онда кренули да играју као одсечени. Једино Љуљ лети као да му је стало, ови остали испадају после два паса, шетају се около... Италијани тад већ наложени, полажу у кош док остали гледају.

Ахахах а на крају још и пенал завршница, НЕИЗВЕСНО ЈЕБОТЕ!

У једном тренутку сам помослио да Шпанци иду на дупли блеф и да им је заправо стало да победе и избегну нас, али су и мене зајебали!

3. Ladno dođoše dva x danas, koje nameštaljke.

4. GAGULA ĆE DA JEBE GASOLA KO PARKERA
    ŠTA ZNA GAGI ŠTA JE EMBIEJ

5. DA BOG DA VAM RAŠKO GURNO NOSINU U ČMAR I RAZVALIO GUZICU DOK VAS KRSTIĆ UDARA STOLICOM PO GLAVI.

6. Treba natrpati cigansture jebem im mater glupu pedercine...pa nek nabiju kalkulacije u bulju

7. треба им послати кристијана у свлачионицу да иде од једног до другог, лупа шамаре и виче А САД ШТО СИ БЕЗОБРАЗАН, СКИНИ ТОГ РОЛЕКСА. пошто су они цигани и сигурно имају ролексе или неко злато

http://v009o.popscreen.com/eGp6c2RzMTI=_o_kristijan-golubovic---interview.jpg

8. Samo me strah da ne navlace sudije za njih, a oce sigurno, treba napraviti pritisak nad sudijama pre meca.

9. џанки нисмо ми партизан, не ложи се

10. МЕНИ ЈЕ СТВАРНО ДРАГО ШТО ИДЕМО НА ГОВНА, ЈЕР КОНТАМ ДА ЋЕ СЕ САДА ГАГУЛЕ И ШТИМАРА ПОНАПАЛИТИ И ЈЕБАТИ ЦИГАНСКУ КУРВУ У ЧМАР ЈАКО И БРУТАЛНО !

11. Aj malo batalite cigane.
    Zna li se kakvo je stanje sa Markovićem?

12. Ахахха ако буде онај педер 'Армуника, Алмунија има да се закључам на два сата у подрум зграде, боље да ме пацови поједу него да гледам ту педерчини ћелаву.

13. СРЕЋА ЊИХОВА ДА НИСУ ПРИЗНАЛИ КОСОВО ИНАЧЕ ВИШЕ НИКАД НЕ БИ ОТИШО НА ПАЛМА ДЕ МАЈОРКУ

14. Имају страницу за репрезентацију са 600 лајкова и није активна од 2008. колико видим.

15. Дајте да им негде чопоративно јебемо мајку, да се издувам.

16. ЈЕБА ТИ ЋЕ МО ВАС ЈАКО
    НАДАЛ ПУШИ ЂОКОВИЋУ
    РОНАЛДО ПУШИ СУБОТИЋУ
    А САН ЕМЕТЕРИО ГАГУЛЕТУ

17. Posraće nam se u usta Španci.

18. Kada igramo sa ciganštijom?

19. ЗАПАТО ИЗДАЈО ЗАШТО ОПЕТ ИЗДАЈЕШ
    КАД ИГРА ПАРТИЗАН НИКАД НИСИ ДОВОЉНО ДА КАЖЕМ ОПТИМИСТИЧАН И СВЕ НЕШТО КАО ТРАГИ КОМЕДИЈА А НИКАД НЕШТО ДА НЕ КАЖЕМ ПОЗИТИВНО

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.