Нисам одгледао крај, ал ако су играли тако као што сви причају онда супер.
- Ако су намештали, јебаћемо их из ината.
- Ако нису намештали јебаћемо их јер су лоши. хњо хњо хњо
Радмило Топола
Tresemo večeras crnce, taman da se napalimo da uzimamo zlato opet, onda nas u četvrtfinalu jebu hrvati i pušimo u doigravanju za 5.-o i 7.-o mesto, a još uvek u glavi "bili smo i francuze i litvance, a oni evo u finalu, mogli smo do zlata". To bi bio najgori mogući scenario.
Умало да погодиш. Испушићемо га против Шпанаца. Он имају к'о за инат да запну против нас, а наши ће да се усеру. Јесу Цигани, али изгледа да ће им се то циганисање против Грка исплатити, пизда им материна. Лакше би нам било са Жабарима.
Колико год ми пада на памет чињеница да смо обе утакмице изгубили од аутсајдера, а јаке екипе добијали на овом првенству, више ме брине то што не можемо да вежемо две добре утакмице узастопно.
Dabogda vam se baskija i katalonija otcepile pa ih mi šatro ne priznavali jebo li vas žikica jovanović španac. Govna ciganska jebaćemo vam španjolke po Ibici i Majorci samo da nam Vučić dovede šeike i norveški standard.
Serem vam se na centar Santjago Bernabea i Kamp Noa ništa manje.
Vi nas da podcenjujete a mi dok smo jeli zlatnim viljuškama i ubijali austrougarske prestolonaslednike vi ste primali bikovske rogove u bulju u onim pederskim odelima.
JEBAĆEMO VAS RUŽNO
KOMO ESTAS JUSTED JEL BOLI BULJA
Niste mi verovali za Naturalizovane, verujte mi za Cigane-jebaćemo ih jako, ovo nameštanje će samo da izvuče iz ovih naših ono najbolje. Pa Srbi smo, majku mu...
Можда је то одбрамбени механизам, Санитарни...
od cega?
Нисам одгледао крај, ал ако су играли тако као што сви причају онда супер.
- Ако су намештали, јебаћемо их из ината.
- Ако нису намештали јебаћемо их јер су лоши. хњо хњо хњо
Kad smo dobili Francuze i Litvance, možemo i Špance.
GAGULA I ŠTIMARA, REJDŽ MOD AKTIVEJTID
JOOOOOOOOJ KAKO ĆEMO IH SLATKO KARATI U BOOLJOO
MAKAR BILI I SEDMI SAMO DA IH PODEREMO
ЧУВАЈ СЕ ГАСОЛЕ У ДВОРАНИ СУ МЕТАЛНЕ СТОЛИЦЕ! КРЛЕ АПРУВЗ.
Ja mislim da Zapata samo troluje, čak ni jebač nije toliko depresivan i pesimističan lolo
То ће бити никад слађе бачених 'иљаду динара на кладионици, па шта урадимо - урадимо. ГОВНА ЦИГАЊСКА
-Рашко, тебрекс, јел знаш ти ко је тај Гасол?
-Знам.
-Е па кажи му онда да ће бити јебан.
Tresemo večeras crnce, taman da se napalimo da uzimamo zlato opet, onda nas u četvrtfinalu jebu hrvati i pušimo u doigravanju za 5.-o i 7.-o mesto, a još uvek u glavi "bili smo i francuze i litvance, a oni evo u finalu, mogli smo do zlata". To bi bio najgori mogući scenario.
Умало да погодиш. Испушићемо га против Шпанаца. Он имају к'о за инат да запну против нас, а наши ће да се усеру. Јесу Цигани, али изгледа да ће им се то циганисање против Грка исплатити, пизда им материна. Лакше би нам било са Жабарима.
Колико год ми пада на памет чињеница да смо обе утакмице изгубили од аутсајдера, а јаке екипе добијали на овом првенству, више ме брине то што не можемо да вежемо две добре утакмице узастопно.
Dabogda vam se baskija i katalonija otcepile pa ih mi šatro ne priznavali jebo li vas žikica jovanović španac. Govna ciganska jebaćemo vam španjolke po Ibici i Majorci samo da nam Vučić dovede šeike i norveški standard.
Serem vam se na centar Santjago Bernabea i Kamp Noa ništa manje.
Vi nas da podcenjujete a mi dok smo jeli zlatnim viljuškama i ubijali austrougarske prestolonaslednike vi ste primali bikovske rogove u bulju u onim pederskim odelima.
JEBAĆEMO VAS RUŽNO
KOMO ESTAS JUSTED JEL BOLI BULJA
SILOVANJE SAN ETERIJA
ĐUROVIĆA NERVIRA LJULJ JER IMA TAJ NEKI PODCENJIVAČKI STAV
КОЛКУ КИТУ ИМА НЕДОВИЋ ЕСТА МУЈ ЛОКО!
http://vukajlija.com/strucni-konsultant/20397
OVO MORA NA NASLOVNU
STAVLJAJTE NA NASLOVNU
JEBACEMO EMETRIJA I SERDJA RODRIGEZA
ALo bre, mojne dirate Zapera, ona nam je talija do sada bio sa prognozama.
JEBAĆEMO NADALA I FERNANDA ALONSAAAAA
Niste mi verovali za Naturalizovane, verujte mi za Cigane-jebaćemo ih jako, ovo nameštanje će samo da izvuče iz ovih naših ono najbolje. Pa Srbi smo, majku mu...
neko zajebao italijane u kalkluisanju...jebote,svet se menja.
Nije ih niko zajebao nego su svesni da bi ih mi jebali.