Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

  1. Фина је ово генерација, биће од њих добр екипа у будућности. За сад је ово реалност. Дуди свака част, извукао је максимум из ове екипе.

  2. ГРЦИ, 100 МАЈКИ ВАМ ЈЕБЕМ ДА ВАМ ЈЕБЕМ!

  3. Jel se zna sa kim bi se eventualno tukli za SP ?

    Verujem u ovu ekipu.. Falio im je plej i sa Markovićem a kamoli bez njega danas.
    Uz Lučića i Teodosića, Milosavljevića i možda Novicu možemo svašta na SP, ako dodjemo do njega.

  4. прижељкујем хрвате у борби за 7. место, биће неизвесно али ће бар прштати лоло

  5. Pa dobro, ostaje nam još sutra taj meč za 5/6 mesto, ako uspeju to da pobede, ja ću biti prezadovoljan. Već sam i ranije rekao da je krajnji domet ove repke četvrtfinale, samo ne mogu prežaliti što Duda nije zvao Gagija i još neke iskusnije igrače koji bi sigurno više pružili od ove klinčadije, al šta je tu je.

  6. Poželim nekad da je Miličić tu čisto da se nekome najebe mile majke, pošto ovi nemaju muda to da urade.

  7. Сутра са губитником меча Словенија-Француска. Што Кешељ није играо сад на првенству, зна ли неко?

  8. МИЛИЧИЋУ ВОДИ СРБЕ СВОЈЕ ВОДИ СРБЕ СВОЈЕ

  9. Покидах живце јебем ти сунце, узнемирих се скроз, а треба да учим кој курац.

    Дај да пробам да објасним зашто су наши играчи пичкице.

    Јесу, бољи су шпански цигани, ту дилеме нема. Стока су која се и данас издркавала, препотентна говеда, али бољи су. Нема ово везе са тим. Дакле, зашто су наши играчи пичкице:

    Недовић - атлета који главом удара у обруч кад хоће да закуца, који претрчи цео терен за пет секунди. С друге стране, у одбрани то користи можда 10%. Преузима на нивоу јуниора. Напад, кад види да га неће, он не зна шта ће са лоптом. Пренесе и шета се као усран голуб или пренесе и да неком у посту, па побегне што даље. Ако дечко не научи да игра кошарку (пошто игра као баскеташ), нема ни курац од њега.

    Мицић - значи поједем ја курац свој ако од овог буде играч. Кошаркашка интелигенција далеко испод нивоа његовог годишта (да, знам да има 19). Бежање од лопте, слаба креативност. Муда? Муда нема дечко једноставно. Знам да је неискусан, али он једноставно нема "оно" да би био играч. Неће никад бити играч од њега. У одбрани клинци његово годиште би изгинули на оваквом турниру, он данас 5 пута попио Родригезово степ бек подјебавање.

    Бјелица - овај је посебна прича за себе. Дечко изгледа као да ће да умре. Мутав у курац, а сваки потез му унапред знаш. Највише воли да баца теодосићке са девет метара у десетој секунди напада. Својом смореном појавом чини ми се да наводи играче на самоубиство. Да играм баскет са њим пресеко би вене.

    Анђушић - значи кој курац па од њега чак и Тео игра бољу одбрану. Дечко не би могао да сачува ни играча у инвалидским колицима без фаула. Шут који иде једном у 10 утакмица. Све остало, срање (дриблинг, продор, одбрана, скок, труд, воља).

    Гагић - значи ја сам скроз против Бобија Марјановића у репрезентацији, али он је за овог некошаркаша Јао Минг лично. Игра испод коша - очај. Никаква офанзивна игра, ма нула једна обична. Зицер промашио данас. Коста Перовић, други део.

    Капитен - боље није могло, наишао на првог бољег центра који га је појео данас. Не замерам ништа, осим што не видим у чему је он капитен, и по чему је вођа.

    Катић - боље не може.

    Млађани Крстић - недовољно играо да би било шта рекао.

    Богдан - неискусан, али биће играч од њега вероватно. Труди се, гине, само да поправи концентрацију (слободна поготову) и биће нешто од њега. Јебига, кад се момак ложи и труди, не можеш да му замериш. Грешио много, али ок је. Уз њега, једино још Стефију, Калинићу и Штимцу не могу ништа да замерим. Људи су дошли да изгину ако треба, то су и одрадили. Штимац, без обзира што је предмет спрдње, је борац и једини који ту показује икакве емоције (ако је био више навијач).

    Остали су сви колективно испали сисе, као тим су испали сисице и, руку на срце, имали среће и до овде да дођу. Играли смо као да долазимо из земље која нема никакву кошаркашку историју. Као да играмо тек тако, као да нас боли кита за све. Ту и тамо неко мање радовање, ту и тамо нека искра. Тренер који може деда да им буде им држи буквице и прича где греше да би пар минута касније понављали исте грешке.

    Хајлајт свега: Тајмаут се завршава, Дуда им у 60 секунди објасни како да освоје првенство, а они ставе по млитаву ручицу на гомилу и промрмљају "кј ј најјчи Србја...".

  10. Dobra analiza Peki, potpuno se slažem.

    Што Кешељ није играо сад на првенству, зна ли неко?

    Zato što je on proteklih godinu dana više bio na poziciji tviteraša nego košarkaša.

    I hoće li neko da mi objasni zašto profesionalni košarkaši ne znaju da šutiraju slobodna bacanja?

  11. Nisam gledao tekmu zbog posla, hvala Pekiju na analizi.

  12. Peki ne seri.

    Sudije su krive, slovenac i kroat, malo smo i izgubili

  13. Бјелица - овај је посебна прича за себе. Дечко изгледа као да ће да умре. Мутав у курац, а сваки потез му унапред знаш. Највише воли да баца теодосићке са девет метара у десетој секунди напада. Својом смореном појавом чини ми се да наводи играче на самоубиство. Да играм баскет са њим пресеко би вене.

    Bjelica je mogao da postane vrhunski košarkaš samo da nije igrao ko sisa celog života. Čovek trpa samo kad svi trpaju a kad je gusto statira u kukuruzu.

  14. JEBEM MAJKU ĆELAVU NEŠI TRAUMI

  15. Кад играмо сутра?

  16. Preterujete sa kritikama. Neka momci izađu jači iz ovoga, pa kad stasaju malo, za koju godinu, da im sve to lepo vrate sa kamatom.

  17. Молио сам друга да на полувремену промени канал, гледали смо експлозив на првој и уживао сам.

    Елем, следећу текму, овако измучени и испонижавани играмо против Словеније или Француске...толико о томе.

    Хтедох овде да завршим пост..али морам да додам...МНОГО САМ ПОПИЗДЕО ОД ОВИХ НАШИХ СЕКАПЕРСИ МАМУ ИМ ЈЕБЕМ ПИЧКАРСКУ..ПА ИГРАЈТЕ СРЦЕМ И ИЗГУБИТЕ СТО РАЗЛИКЕ И НИКО ВАМ НЕЋЕ РЕЋИ НИШТА ЛУЗЕРИ ЈЕДНИ БЛАТЊАВИ!

    Не знам што блатњави али боли ме курац.

  18. И нека неки мод обрише ову реакцију и да се најебем маме онима који су дали минус...то су курве које раде за гратис јебем их у устра!

    http://vukajlija.com/reakcije/117679

  19. Al' nas naguziše mamu im jebem. Najgore od svega je što mi ovakvi porazi na kratko ogade košarku. Šteta, a biće večeras dobra utakmica...
    Sutra se već vraćam da navijam za Ukrajinu.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.