Питање аутор - одговор модератор

1. Е неш ме у последњи

2. ЖАЈКА ЗА ПРЕДСЕДНИКА ОДЕЉЕНСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ!

3. НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ СПЕМА

Spem? Ovdje? Božemesačuvajisakloni!

OTVORITE TEMU ŠTO BI NA KLITORIS PODFORUMU, PITANJE MODULATOR ODGOVOR AVTOR!

4. Kad će biti otvorena ovakva slična tema za spem?

5. Ко je наjдуже био/je мод?

6. turska_kafa

Ко je наjдуже био/je мод?

Fotosop! Gde ima da turska kafa postavlja pitanja? Pijem tursku kafu svaki dan i nikad me nista nije pitala.

7. tvoja je neka cjutljiva,ja sa mojom se uvek ispricam lepo

8. Koliku dužinu kurca moraš da imaš da bi postao mod?

9. ne manje od 176 mm, moj jedva upao...

10. a boktejebo, nema moderisanja za mene, možda neka manja uloga za postere i rejakcije

11. Прво питање:
    Кад ћу ја бити модератор?

Друго питање:
    http://vukajlija.com/forum/teme/13176-prijavite-autore-koji-vredjaju-i-spemuju-procitajte-prvi-post-pre-postovanja-na-temi?strana=205#post_2508005
    Зашто није банован?

Је л' Жајк модовски дупли па нас трпа мало или шта? Већ једном је ескивирао бан кад је опсовао мајку Кузману на чету. Кад је Кузман то исто урадио модератору добио је трајни бан.

Треће питање (за Кајзена): Јеси видео пвт?

12. Kaizene, kad će Pazl da postane mod? Nije mi jasno šta se više čeka?!

13. JEbač:

- ne znam
    - nisam bio na četu kad je postovao, a nisam toliko zaludan da prekucavam linkove da bi banovao neku random budalu i nemam pojma ko je Žajk
    - treće pitanje nije za mene

14. Да не прекуцавам ни ја, у питању је Хулк који кара неку редхед пичку.

15. jebiga, u takvim slučajevima iscimaš moda odmah, a ne da čekate da post ode "ispod" ekrana pa onda prozivate...

16. TheWaveRider

Kaizene, kad će Pazl da postane mod? Nije mi jasno šta se više čeka?!

Bruce, koji je đavo ovom malom?

17. Pa reko, da slučajno ne znaš.

18. Koja je fora sa ne banovanjem? I koji su novi standardi? Zašto su promenjeni i šta se očekuje u budućnosti od sajta?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.