Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. Деки и Нејебач имали најкуље дефке, остали солидни, изостале аутентичне идеје. Својим гласачима обећавам дизање форме кроз такмичење а гласачицама нечег другог :-)

2. а која сам ја група?

3. Мој те курац по челенци лупа.

4. циганка те купа

5. дилан дог се јебе са магарцима!

6. Својим гласачима обећавам дизање форме кроз такмичење

Polako Profe, pa glasanje je jos u toku lololol. Kad sam već puk'o, bar me je inspirisalo da novu defku napišem :)

7. u spermi ti je supa

8. ovo je bezveze napisano, ali je realno, ne znam što si ishejtovali svi. PROTEEEEEST

9. мали иди спавај сутра школица

10. E bačje bačje...hvalim te svuda, a ti tako...

11. Tema je go kurac, uz, jelte, dužno poštovanje. Ispoštovaću sve do kraja, mahom sam pluseve za sada podelio, ima i vrlo solidnih definicija, 5-6 komada sam turio u omiljene. Ali, ej, 80 definicija sa istim imenom! 'Vaka mi je faca dok čitam.
    http://www.zaslike.com/files/bmqx4xrljjuzg7bdxdyw.jpg

12. skols98 i krle96 pisu o svojim raspustima ovog leta

13. Ej, 80 definicija sa istim imenom!

Meni nije problem da čitam, volim da čitam, ali mi je teško da upratim komentare.

14. Крле, то је зато што се бринем за твоју будућност. Ако сутра закасниш у школу јер се ниси наспаво можеш добити неоправдани, кад се више неоправданих скупи можеш имати мању оцену из владања и негативну из неког предмета, онда можеш пасти на поправни и кад пођеш на поправни може те згазити ауто ван пешачког прелаза. Видиш зашто сам ти реко.

15. oni i ionako imau isto ovo i u skoli da pisu hahahhaha...sastav na vukajlija,pa sastav u skoli xd

16. Natnate, mudra ženo, boli me očinji vid nešto, a mi ovo čitanje ide spooooro. Kad ovo ispratim sve i izglasam kako sam obećao, ima se izlogujem na sedam dana. Odoh da gledam zelen, ptice kako se dernjaju i kerove kako zapišavaju drveća u parku. Ako neki osnovac u parku spomene sastav o tome kako je proveo raspust... biće svašta... bušim loptu lolo ;-)

17. Пази да те не пребију основци лоло.

18. boli me očinji vid nešto

Pa kad imaš onaj pikavac od monitora :)

19. Ол, преписују од нас одавде за ушколу.

20. ako to urade,bice izbaceni iz skole i bice im zabranjen pristup svim ostalim skolama,lolo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.