ја тек сад кад прочитам пар дефиниција видим колико сам омашио тему. јеботекрв, ја реко' то оно, бар у првим колима, пишемо школски, дрканција, кад оно износе се озбиљни животни ставови.
Nek me jebe pola stadiona, isto vako. Aukurac. Pa doro, barem postoji baraz...
@Peri - pratim svaki tvoj korak, vidim da si udario po kampanji, saću zovem svoje ljude po tabloidima, duzvratim. očekuj naslove
Peri d platapus - mozak pljačke Kolubare!
Boki 13 i Peri - prijatelji ili nešto više?
Koliko se Pdp ugradio u most na Adi?
Ko je Peri, nepoznati menadžer Siniše M.?
do jaja definicije za sad, smorile su me samo dve dok sam čitao, po meni do sada najzanimljivije takmičenje, a ne onaj drogoš golo mudo turnir jebem vam kru
Gledam nešto, nije pošteno, ja sam ipak manijak i bolesnik, a Ironični toplo i iskreno mlado ljudsko biće koje afirmiše porodične i društvene vrednosti. Trebalo bi mi dati neki hendikep, čisto da budemo ravnopravni :)
Gledam nešto, nije pošteno, ja sam ipak manijak i bolesnik, a Ironični toplo i iskreno mlado ljudsko biće koje afirmiše porodične i društvene vrednosti. Trebalo bi mi dati neki hendikep, čisto da budemo ravnopravni
realno, glasao bih za njega da nije bio s tobom u paru
ја сад обавио гласање и имам утисак да сам погрешио. прво сам прочитао дефиницију коју је пис'о валдемар и одмах му утефтерио глас, а тек после ироничног. иако јесте патетична и све, и не бих глас'о за патетичну дефиницију никад, криво ми је што нисам. а шта и ја патетишем који курац, само једем говна, к'о да морам да се правдам.
ИОНАКО СТЕ СВИ ПАТЕТИЧНЕ ПИЗДЕ КАД ГЛАСАТЕ ЗА ЛАКИЈА!!21
KAĆE TO GLASANJE KOJ KURAC!?
Gde ti obitavaš trenutno? Pa glasanje traje uveliko!
Bilo je još ujednačenih i kvalitetnih duela, dobro je što postoji baraž.
Nek me jebe pola stadiona, isto vako. Aukurac. Pa doro, barem postoji baraz...
@Peri - pratim svaki tvoj korak, vidim da si udario po kampanji, saću zovem svoje ljude po tabloidima, duzvratim. očekuj naslove
Boki 13 i Peri - prijatelji ili nešto više?
Koliko se Pdp ugradio u most na Adi?
Ko je Peri, nepoznati menadžer Siniše M.?
do jaja definicije za sad, smorile su me samo dve dok sam čitao, po meni do sada najzanimljivije takmičenje, a ne onaj drogoš golo mudo turnir jebem vam kru
Gledam nešto, nije pošteno, ja sam ipak manijak i bolesnik, a Ironični toplo i iskreno mlado ljudsko biće koje afirmiše porodične i društvene vrednosti. Trebalo bi mi dati neki hendikep, čisto da budemo ravnopravni :)
Iskreno ja sam se smejao kad sam napisao moju defku i idem da se lečim za koji dan.
Nemoj da se lečiš, oni hoće da ti uđu u glavu i onda ti kontrolišu misli!
realno, glasao bih za njega da nije bio s tobom u paru
Pa šta da radim onda krv ti pačiju?
То је зато што си продао налог Ацо кеке, ратни-аркан стајл-профитеру!1
DROGIRAJ SE!
KAO ĐOVAK?
A i jeste mu nekako baš kao dečji sastav, u dobrom smislu, onako toplo i neposredno. Da nisam na mračnoj strani, zaista bih i ja bio oduševljen.
nemoj preterivati klokloklo
Каће крај гласања да видим колко сам јако издоминиро?
BačJe stvarno izdominirao.
Kada pocinje glasanje za grupu B? I do kada ce otprilike da traje takmicenje, posto 21. idem na ekskurziju..
ја сад обавио гласање и имам утисак да сам погрешио. прво сам прочитао дефиницију коју је пис'о валдемар и одмах му утефтерио глас, а тек после ироничног. иако јесте патетична и све, и не бих глас'о за патетичну дефиницију никад, криво ми је што нисам. а шта и ја патетишем који курац, само једем говна, к'о да морам да се правдам.
ИОНАКО СТЕ СВИ ПАТЕТИЧНЕ ПИЗДЕ КАД ГЛАСАТЕ ЗА ЛАКИЈА!!21