Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. KAĆE TO GLASANJE KOJ KURAC!?

2. Gde ti obitavaš trenutno? Pa glasanje traje uveliko!

3. U paru 6. (nesss i dokle_vise) mi je bilo najteže da se odlučim, obe definicije neobične, i obe odlične.

Bilo je još ujednačenih i kvalitetnih duela, dobro je što postoji baraž.

4. ја тек сад кад прочитам пар дефиниција видим колико сам омашио тему. јеботекрв, ја реко' то оно, бар у првим колима, пишемо школски, дрканција, кад оно износе се озбиљни животни ставови.

Nek me jebe pola stadiona, isto vako. Aukurac. Pa doro, barem postoji baraz...

5. @Peri - pratim svaki tvoj korak, vidim da si udario po kampanji, saću zovem svoje ljude po tabloidima, duzvratim. očekuj naslove

Peri d platapus - mozak pljačke Kolubare!
    Boki 13 i Peri - prijatelji ili nešto više?
    Koliko se Pdp ugradio u most na Adi?
    Ko je Peri, nepoznati menadžer Siniše M.?

6. do jaja definicije za sad, smorile su me samo dve dok sam čitao, po meni do sada najzanimljivije takmičenje, a ne onaj drogoš golo mudo turnir jebem vam kru

7. Gledam nešto, nije pošteno, ja sam ipak manijak i bolesnik, a Ironični toplo i iskreno mlado ljudsko biće koje afirmiše porodične i društvene vrednosti. Trebalo bi mi dati neki hendikep, čisto da budemo ravnopravni :)

8. a Ironični toplo i iskreno mlado ljudsko biće koje afirmiše porodične i društvene vrednosti.

Iskreno ja sam se smejao kad sam napisao moju defku i idem da se lečim za koji dan.

9. i idem da se lečim za koji dan.

Nemoj da se lečiš, oni hoće da ti uđu u glavu i onda ti kontrolišu misli!

10. Gledam nešto, nije pošteno, ja sam ipak manijak i bolesnik, a Ironični toplo i iskreno mlado ljudsko biće koje afirmiše porodične i društvene vrednosti. Trebalo bi mi dati neki hendikep, čisto da budemo ravnopravni

realno, glasao bih za njega da nije bio s tobom u paru

11. i onda ti kontrolišu misli!

Pa šta da radim onda krv ti pačiju?

12. То је зато што си продао налог Ацо кеке, ратни-аркан стајл-профитеру!1

13. DROGIRAJ SE!

KAO ĐOVAK?

14. realno, glasao bih za njega da nije bio s tobom u paru

A i jeste mu nekako baš kao dečji sastav, u dobrom smislu, onako toplo i neposredno. Da nisam na mračnoj strani, zaista bih i ja bio oduševljen.

15. KAO ĐOVAK?

nemoj preterivati klokloklo

16. Каће крај гласања да видим колко сам јако издоминиро?

17. BačJe stvarno izdominirao.

18. Kada pocinje glasanje za grupu B? I do kada ce otprilike da traje takmicenje, posto 21. idem na ekskurziju..

19. ја сад обавио гласање и имам утисак да сам погрешио. прво сам прочитао дефиницију коју је пис'о валдемар и одмах му утефтерио глас, а тек после ироничног. иако јесте патетична и све, и не бих глас'о за патетичну дефиницију никад, криво ми је што нисам. а шта и ја патетишем који курац, само једем говна, к'о да морам да се правдам.
    ИОНАКО СТЕ СВИ ПАТЕТИЧНЕ ПИЗДЕ КАД ГЛАСАТЕ ЗА ЛАКИЈА!!21