Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
KAĆE TO GLASANJE KOJ KURAC!?
Gde ti obitavaš trenutno? Pa glasanje traje uveliko!
Bilo je još ujednačenih i kvalitetnih duela, dobro je što postoji baraž.
Nek me jebe pola stadiona, isto vako. Aukurac. Pa doro, barem postoji baraz...
@Peri - pratim svaki tvoj korak, vidim da si udario po kampanji, saću zovem svoje ljude po tabloidima, duzvratim. očekuj naslove
Boki 13 i Peri - prijatelji ili nešto više?
Koliko se Pdp ugradio u most na Adi?
Ko je Peri, nepoznati menadžer Siniše M.?
do jaja definicije za sad, smorile su me samo dve dok sam čitao, po meni do sada najzanimljivije takmičenje, a ne onaj drogoš golo mudo turnir jebem vam kru
Gledam nešto, nije pošteno, ja sam ipak manijak i bolesnik, a Ironični toplo i iskreno mlado ljudsko biće koje afirmiše porodične i društvene vrednosti. Trebalo bi mi dati neki hendikep, čisto da budemo ravnopravni :)
Iskreno ja sam se smejao kad sam napisao moju defku i idem da se lečim za koji dan.
Nemoj da se lečiš, oni hoće da ti uđu u glavu i onda ti kontrolišu misli!
realno, glasao bih za njega da nije bio s tobom u paru
Pa šta da radim onda krv ti pačiju?
То је зато што си продао налог Ацо кеке, ратни-аркан стајл-профитеру!1
DROGIRAJ SE!
KAO ĐOVAK?
A i jeste mu nekako baš kao dečji sastav, u dobrom smislu, onako toplo i neposredno. Da nisam na mračnoj strani, zaista bih i ja bio oduševljen.
nemoj preterivati klokloklo
Каће крај гласања да видим колко сам јако издоминиро?
BačJe stvarno izdominirao.
Kada pocinje glasanje za grupu B? I do kada ce otprilike da traje takmicenje, posto 21. idem na ekskurziju..
ја сад обавио гласање и имам утисак да сам погрешио. прво сам прочитао дефиницију коју је пис'о валдемар и одмах му утефтерио глас, а тек после ироничног. иако јесте патетична и све, и не бих глас'о за патетичну дефиницију никад, криво ми је што нисам. а шта и ја патетишем који курац, само једем говна, к'о да морам да се правдам.
ИОНАКО СТЕ СВИ ПАТЕТИЧНЕ ПИЗДЕ КАД ГЛАСАТЕ ЗА ЛАКИЈА!!21