Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. Pih, za malo sam u grupi C. Uvek sam u zadnjoj grupi za glasanje.

Ništa, jebaću iz prikrajka...

2. Доминирам ЈАКО!

3. http://vukajlija.com/forum/teme/55990-pacija-skola-prvo-kolo-glasanje-u-grupi-b#post_2515593

Еве гласова, него, пар 18 и пар 19 су ми били најтежи, откуд знам... Није то нешто претерано истакнуто и квалитетно , ал кад већ мора да се гласа. Ето тако.

ИНАЧЕ ДА ЧЕСТИТАМ ТРУЛЕКС КРПИ НА ПРОЛАСКУ У СЛЕДЕЋЕ КОЛО!

4. Da napravim pauzu...

Sve sam pročitao čim su izašle, ali sada dodeljujem glasove. I tako, dođem ja do 15, pa 16. para. U prvom da je pravde, nijednom da ne daš glas, a u drugom obojici... žreb takav, jebi ga. Srećom ima baraža i tih zezancija.

Odoh da dovršim.

5. Meni najteže bilo Leprokon i Dilan Dog.

Dva potpuno različita pristupa, a obe odrađene vrhunski u svom fazonu.

6. Jeste, taj par je isto bio nezgodan za izbor, kao i poslednji, dvaesdvojka.

7. Agi el ti razumeš sad ko je prošao a ko je izduvao?

8. Srećom ima baraža i tih zezancija.

Najbolji novitet u takmičenjima, bravo za Ciklona.

9. Da, da, kako da ne. Razumem, svakako. Majkemi. ZAISTA!

10. I, šta kaže epifanija?

11. pozdrav
    dobre defke sve skoro

12. Agi, prestani da guglaš!!1

13. Leprikon je šimejl.

14. Najbolji novitet u takmičenjima

Ima i tu manjkavosti. Recimo, najbolji poraženi može biti i autor očajne definicije, koji je bio u duelu sa manje očajnom, koji onda ulazi u isti koš sa poraženim autorom dojajne definicije, koji je izgubio od, za nijansu dojajnijeg :)

A još i taj autor dojajnije definicije ispuši kao "najslabiji pobednik" :)

Ali dobro, sveukupno je opet bolje i tako, nego da nema tih doigravanja (izuzev za ovog najslabijeg pobednika).

15. Deki, jasno je ko je prošao, a svi ostali koji su po bilo kojem osnovu prvi ispod crte će u neko doigravanje. Kad, kako, da li dueli, ili svi đuture, Ciklon će dati bolji odgovor, nisam povatao :)

16. pinkijeva defka najobjasnila

17. Znači, nemaš pojma...

18. Čestitke svima na prolazu u dalji tok takmičenja i poruka skolsu98 da ne očajava previše jer je sve namešteno lol :)

19. Мене само зајебаше, онај Фендер Стратокастер је одуста, мислим шта, ЈЕЛ НАПИСАО ДЕФКУ? Јесте! Прошао бих у други круг, дефка му и није нека, али јбг... Биће још такмичења, опет да честитам на победи Трулекс Крпи, мом другом супарнику. Излазим као морални победник!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.