Еве гласова, него, пар 18 и пар 19 су ми били најтежи, откуд знам... Није то нешто претерано истакнуто и квалитетно , ал кад већ мора да се гласа. Ето тако.
ИНАЧЕ ДА ЧЕСТИТАМ ТРУЛЕКС КРПИ НА ПРОЛАСКУ У СЛЕДЕЋЕ КОЛО!
Sve sam pročitao čim su izašle, ali sada dodeljujem glasove. I tako, dođem ja do 15, pa 16. para. U prvom da je pravde, nijednom da ne daš glas, a u drugom obojici... žreb takav, jebi ga. Srećom ima baraža i tih zezancija.
Ima i tu manjkavosti. Recimo, najbolji poraženi može biti i autor očajne definicije, koji je bio u duelu sa manje očajnom, koji onda ulazi u isti koš sa poraženim autorom dojajne definicije, koji je izgubio od, za nijansu dojajnijeg :)
A još i taj autor dojajnije definicije ispuši kao "najslabiji pobednik" :)
Ali dobro, sveukupno je opet bolje i tako, nego da nema tih doigravanja (izuzev za ovog najslabijeg pobednika).
Deki, jasno je ko je prošao, a svi ostali koji su po bilo kojem osnovu prvi ispod crte će u neko doigravanje. Kad, kako, da li dueli, ili svi đuture, Ciklon će dati bolji odgovor, nisam povatao :)
Мене само зајебаше, онај Фендер Стратокастер је одуста, мислим шта, ЈЕЛ НАПИСАО ДЕФКУ? Јесте! Прошао бих у други круг, дефка му и није нека, али јбг... Биће још такмичења, опет да честитам на победи Трулекс Крпи, мом другом супарнику. Излазим као морални победник!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pih, za malo sam u grupi C. Uvek sam u zadnjoj grupi za glasanje.
Ništa, jebaću iz prikrajka...
http://vukajlija.com/forum/teme/55990-pacija-skola-prvo-kolo-glasanje-u-grupi-b
Доминирам ЈАКО!
http://vukajlija.com/forum/teme/55990-pacija-skola-prvo-kolo-glasanje-u-grupi-b#post_2515593
Еве гласова, него, пар 18 и пар 19 су ми били најтежи, откуд знам... Није то нешто претерано истакнуто и квалитетно , ал кад већ мора да се гласа. Ето тако.
ИНАЧЕ ДА ЧЕСТИТАМ ТРУЛЕКС КРПИ НА ПРОЛАСКУ У СЛЕДЕЋЕ КОЛО!
Da napravim pauzu...
Sve sam pročitao čim su izašle, ali sada dodeljujem glasove. I tako, dođem ja do 15, pa 16. para. U prvom da je pravde, nijednom da ne daš glas, a u drugom obojici... žreb takav, jebi ga. Srećom ima baraža i tih zezancija.
Odoh da dovršim.
Meni najteže bilo Leprokon i Dilan Dog.
Dva potpuno različita pristupa, a obe odrađene vrhunski u svom fazonu.
Jeste, taj par je isto bio nezgodan za izbor, kao i poslednji, dvaesdvojka.
Agi el ti razumeš sad ko je prošao a ko je izduvao?
Najbolji novitet u takmičenjima, bravo za Ciklona.
Da, da, kako da ne. Razumem, svakako. Majkemi. ZAISTA!
I, šta kaže epifanija?
pozdrav
dobre defke sve skoro
Agi, prestani da guglaš!!1
Leprikon je šimejl.
Ima i tu manjkavosti. Recimo, najbolji poraženi može biti i autor očajne definicije, koji je bio u duelu sa manje očajnom, koji onda ulazi u isti koš sa poraženim autorom dojajne definicije, koji je izgubio od, za nijansu dojajnijeg :)
A još i taj autor dojajnije definicije ispuši kao "najslabiji pobednik" :)
Ali dobro, sveukupno je opet bolje i tako, nego da nema tih doigravanja (izuzev za ovog najslabijeg pobednika).
Deki, jasno je ko je prošao, a svi ostali koji su po bilo kojem osnovu prvi ispod crte će u neko doigravanje. Kad, kako, da li dueli, ili svi đuture, Ciklon će dati bolji odgovor, nisam povatao :)
pinkijeva defka najobjasnila
Znači, nemaš pojma...
Čestitke svima na prolazu u dalji tok takmičenja i poruka skolsu98 da ne očajava previše jer je sve namešteno lol :)
Мене само зајебаше, онај Фендер Стратокастер је одуста, мислим шта, ЈЕЛ НАПИСАО ДЕФКУ? Јесте! Прошао бих у други круг, дефка му и није нека, али јбг... Биће још такмичења, опет да честитам на победи Трулекс Крпи, мом другом супарнику. Излазим као морални победник!