Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. Lutko lepa kovrždava narcisoidna :-*

Treći put častiš :D

2. Napisao. Čisto da se oglasim.

3. Cajk, čkode protivnik banovan. Šta kažu propozcije?

4. Kakovo je ovo sranje od takmičenja kad je rok za prijavu bio 6 sati

5. jebala vas pačija škola baš sad, ugušiste mi definiciju što sam postavio :P

6. Ево да ти је ја изрекламирам. Дефка је феноменална.
    http://vukajlija.com/vozim-dakle-postojim/678683

7. Fiiiju, i ja završih svoju...

8. Ево да ти је ја изрекламирам. Дефка је феноменална.

POP!

9. deky_aod

POP!

Гледам сад ово ПОП, питам се сад ШКК овај пише, одлазим на селтов профил и видим да сам потпуно пребацио то да је он модератор.

10. одлазим на селтов профил и видим да сам потпуно пребацио то да је он модератор.

au majku mu, nije valjda da sam bas TOLIKO beskoristan...

postao sam jebeni krkobabić. tu sam a niko baš nije siguran što, ali vala nećete me isterati skoro :)

11. Jebaćeme Troš, jako:(

12. jel samo Ciklonu na PVT šibnem definiciju ili trebam još negdje postavljati?

hvala

13. dovoljno je ciklonu na pvt 10-15 min od objavljivanja da posaljes link.

14. E jebomater ja sama seb` kad ne registrovah ovo ranije pa da se prijavim. PU!
    Eto, čisto da se izjadam.

15. ја сам покидо, реално! ВЕЋ ВИДИМ СЕБЕ У ФИНАЛУ

16. Ti, radijacija i vlademar ste mi najboljšiji.

17. иначе, ја ћу да наставим такмичење до краја и ако не прођем, јербо је до јаја и имам инспирације, ако може друго да буде бели прекривач је прекрио и моје село ја бих био захвалан позз

18. Alo e, mojne utičeš na biračko tijelo! Da Bog da ispao sa kim god da si u duelu!

19. дечко, заклањаш ми пут ка првом месту ранг листе, максе дедер!

20. Moja je malo ocenjivana. Bogu fala jer je govno lolo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.