U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ceo jedan podforum vezan za takmičenja postoji, sve lepo piše, ima vremena za sve, ali se ipak nađe neko ko se prosere jer je spor kao puž. O lenjosti neću ni pričati, teško je kliknuti par puta i nešto pročitati.
ЈА СОДОМИЗУЈЕМ!
мене мало срамота моје дефиниције ал' јебежга, да не испаднем кулов да се пријавим а не напишем ништа, нисам им'о времена да мислим.
едит: и пој'о сам говна мислио сам да је рок до 8.
A i moja je njesra, štaš
TROŠ ODUSTANI!
Ја не верујем да ћу стићи да напишем дефку, можда стигнем тек око 2-3 ујутру, око 2 поподне сам видео да је данас у поноћ рок, али нема теорије, цео дан сам у гужви.
Koliko različitih pristupa naizgled jednostavnoj temi...
Biće ovo zanimljivo takmičenje.
sve su svacije svima defke njesra svc
Ако хоће неко да преузме моје учешће било би лепо.
Реме, док си напис'о ова 2 поста већ си 5 пута мог'о да напишеш неки састав. :Д
Dobroe. Stig'o sam da napišem.
Нека Реме, прођи први круг па продај учешће Рајдеру.
Значи каце сабере, од ових што одустају, нек буде и 65 парова, много је, надам се да ће се изделити у неке дивизије или тако нешто.
ДРАМАЏОНИ ДО ПОБЕДЕ!!1
Ja zadovoljan.
Takoe.
Gde je moj protivnik?
Bogami ni Sokoćala nešto nema...
Изгледа да сам искобјашњав'о шта је летњи распуст, чим Вучице нема цео дан. Покушава да напише састав бољи од мог, ал' нема шансе. хњо хњо хњо А мог'о сам мало и да се штедим у првом кругу, нисам морао одма' да кренем с првом поставом.
Контам да се овако као ја кад уђем у популарне осећа учитељица када крене да цепа по писменима. СВЕ ЋУ ДА ВАС ИСЧИТАМ И КЕЧЕВЕ ВАМ ПОДЕЛИМ, МАМИЦУ ВАМ ДЕЧИЈУ