Neću da prođem bez borbe!
АЕ? Зју, пуко форум
Kuva Vuk ajvar.
Били, управо сам почео да пишем, нисам стигао раније.. И нећеш проћи без борбе! :)
Još malo pa ću da počnem da pišem..
Kraj!
čekaj bre, je l se meni čini ili je trebalo do 20h da se napišu defke? ili se nešto u međuvremenu promenilo?
23:59
Koliko priče ovde, umesto tamo gde treba...
Do 23:59.
do 23:59
To, Dmitrije, mađijo! Dobar ti je avatar!
Ево, завршио сам.. Свега пола сата куцкања. Не гарантујем неки претеран квалитет..
Napokon stigoh iz škole i napisah ovo čudo. Ajde profe piši više to, nisam neki standard postavio :)
Написао!
Tek sad počinjem, viš mi lak!
nadam se da će moj sastav otići na republičko takmičenje mladih književnika... ah, to nedostižno zlatno pero...
ја у основној имао диплому вештог пера, ха!
Ja sam u školi uvek pisao srceparajuce sastave i smatrali me bolesnim dečkom.
menio je keva pisala sastave ili sam prepisivao od drugih
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Neću da prođem bez borbe!
АЕ? Зју, пуко форум
Kuva Vuk ajvar.
Били, управо сам почео да пишем, нисам стигао раније.. И нећеш проћи без борбе! :)
Još malo pa ću da počnem da pišem..
Kraj!
čekaj bre, je l se meni čini ili je trebalo do 20h da se napišu defke? ili se nešto u međuvremenu promenilo?
23:59
Koliko priče ovde, umesto tamo gde treba...
Do 23:59.
do 23:59
To, Dmitrije, mađijo! Dobar ti je avatar!
Ево, завршио сам.. Свега пола сата куцкања. Не гарантујем неки претеран квалитет..
Napokon stigoh iz škole i napisah ovo čudo. Ajde profe piši više to, nisam neki standard postavio :)
Написао!
Tek sad počinjem, viš mi lak!
nadam se da će moj sastav otići na republičko takmičenje mladih književnika... ah, to nedostižno zlatno pero...
ја у основној имао диплому вештог пера, ха!
Ja sam u školi uvek pisao srceparajuce sastave i smatrali me bolesnim dečkom.
menio je keva pisala sastave ili sam prepisivao od drugih