Koji amaterizam, jogurtara se prevrće u grobu bana, pa ispoštujte čoveka bar malo, gde će uvreda u jedan red da stane. Dakle:
krajsler je pička ona nedoheftana noulajferska čmarousta, kapiram da mu se mama jebe sa socijalnim radnikom da može da mu uplati net a on ovde ide i prosipa sranjo fore, I DRŽI JEBENOG PEDERA U KOŽNJAKU SA BUVLJAKA NA AVATARU JER SAPUNJA MAČORA NA ISTOG, IDI BRE KOBEJNUJ SE KONJINO RUTAVA, JEBEM LI TE POSRED ČELA
A zamisli blamčugu, slika se sa sokom od jabuke, hahahahahahahahahah! Krasler zabranjeno voće, hahaha! Apiš me za jabuku. Čovek ušao u najpopularnije i sad pičke kao pleve. A stvarno, lik je blam!
I ovaj Valdemar, misli pošto je pročitao nekoliko knjiga da je neka urbana njuška, a došao je negde iz pizde materine. Garant nije video betona do srednje škole i sad nam prodaje kao neku urbanost sa tim zulufima. Jebeni Azis koji zna pravopis!
krajsler doruckuje caletov cmar
Koji amaterizam, jogurtara se prevrće u grobu bana, pa ispoštujte čoveka bar malo, gde će uvreda u jedan red da stane. Dakle:
krajsler je pička ona nedoheftana noulajferska čmarousta, kapiram da mu se mama jebe sa socijalnim radnikom da može da mu uplati net a on ovde ide i prosipa sranjo fore, I DRŽI JEBENOG PEDERA U KOŽNJAKU SA BUVLJAKA NA AVATARU JER SAPUNJA MAČORA NA ISTOG, IDI BRE KOBEJNUJ SE KONJINO RUTAVA, JEBEM LI TE POSRED ČELA
XUJO NZM KO SI ALI HOCU DA PORUCIM DA SI SMRAD!
Šta se dereš koji kurac s tim kapslokom, jebo te kapslok. Sigurno ne znaš gde da ga isključiš.
VALDEMARE JEBEEEEM LI TIIII..........SUNCE!
A zamisli blamčugu, slika se sa sokom od jabuke, hahahahahahahahahah! Krasler zabranjeno voće, hahaha! Apiš me za jabuku. Čovek ušao u najpopularnije i sad pičke kao pleve. A stvarno, lik je blam!
svi mi posrcite cmar,raspali neizlegnuti mesanci hendikepiranog vodozemca i ovna
Nabio si dabru ruku do lakta u čmar, fistinguješ plišane životinje, nisi normalan.
I ovaj Valdemar, misli pošto je pročitao nekoliko knjiga da je neka urbana njuška, a došao je negde iz pizde materine. Garant nije video betona do srednje škole i sad nam prodaje kao neku urbanost sa tim zulufima. Jebeni Azis koji zna pravopis!
Nije istina, jednom sam pogrešio u pravopisu pa sam ti jebo kevu, a trebalo je da sam je jebao.
Je l' ti žena još crvenokosa, da znam koje cipele da uklopim pošto ćemo biti jedno?
dok ti po sestri pisa kolona cigana,oklagijom ti razvaljujem cmar
Olaniče napuši se mlohave kurčine jebem te u usta pederčino jedna žvalava
Pseto naližeš mi se muda k'o kuja govana!
deki ima malan kurac i ne može sam sebi da dobavi šupak opaaa
hahahaha
glavni jebem te posred glavudže bosanske jebo te pas krampom
Pseto ti si uvreda za ljudsku inteligenciju. Treba te sodomizirati nenaoštrenim glogovim kolcem toliko jako da ti crijeva na usta izlaze. Mršći
PINKI JE NEVALJAO DECKO!
Pinki, ti si Pinki.
Dilan dog struže spermu s mog.