Jogurtovanje

1. Mama ti je dobra osoba ua razliku od tebe prostaku!!!

2. Ал си ме увредио, ниси ни друге убедио ;)

3. Polomiću pičku nekom od vas

4. Sta je ajaxe picko od decaka!

5. Крпа се дере, човек виче, а моли се у црви. без!

6. Reče čamuga koji viri iz WC šolje.

7. E, brate, dođi 28. u Manjež, dogovorićemo se.

8. Nanizem vas sve na moj kurac golemi sto ga narod u varosi iz strahopostovanja zove Velika Berta! ocete mozda 1vs1 kombo kik padas mrtav...SALE TRU!

9. Е баш си неки клипан :)))

10. Derane moj trsavi

11. Šomi mislim da si nabildana glavata retardirana vreća mesa.Baci se u rijeku i plutaj kao balvan ostatak svog mizernog zivota.

12. Cenotaph ti si mentol, defke su ti govno, ubij se bosančino preglupa glavata!

13. jebali te bosanci ti si autor glup a na kraju nika imas oznaku da te neko karo

14. Мењај слику уштво!! Дабогда ти тај кер маму пампрчио!

Едит: Склонио велика слова.

15. raine kurvo raspala tebi je slika govno a ja cu mog malog kera dresirati da te ujede

16. Маестро ♦
    Cenotaph ti si mentol, defke su ti govno, ubij se bosančino preglupa glavata!

Banujte Maestra, vređa, jebem mu mater.

17. Krajsleru, metodom direktne penetracije zabijem ti pravi kurac u pravu čmarinu raspalu, derle nedojebano!

18. Ova je dobra uvreda Drkotino, jebo te mrtav Kinez u usranu facu, konju greškom neizdrkani.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.