Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Deky, jesi pročitao šta sam napisao?
наравно :)
KOMPLEKSI!!!!!!11111111111111111
http://www.hammersbalkan.com/casse-pennant-covjek-koji-je-izmislio-huliganizam/
Blame it on the nigga
Moram to pročitati :)
http://www.youtube.com/watch?v=jeQ8FYq5AUs#t=154
Čitao sam ja KAssovu knjigu Congratulations you have just met the icf, gledao film o njemu i tako :D
Frajer je to postao jer je u engleskoj cvetao rasizam, a zamislite šta je postigao da bude vođa ICF-a najekstremnije organizacije kod navijača "ikada"
Koji je film? Valja li?
Film se zove Cass, 2008 je godište i nema baš snimaka po netu. Uglavnom, on je usvojen od strane bjelačke porodice, majka mu dala žensko ime pa ga podjebavaju i da je crnac i da je žensko, svaki dan pere ruke da bi bile bjele, tuku ga, i jednom upadne u tuču između ICF i Wulsovih huligana, zapadne u oko Vođi ICF-a, pa polako napreduje od čamuge koji sjedi u uglu bara do vođe, organizuje napad na navijače Njukasla i pobiju ih baš i upadne u zatvor, tamo piše memoare ispiše 3-4 sveske (to je ova njegova knjiga Congratulations you have just met the icf) al mu je čuvar uzme, pa se vrati pa opet bar opet huliganstvo, neki mu počnu prijetiti i njemu i porodici, pa dobije traume, na kraju ga upucaju i bla bla bla :D
Koje spojlerčine jeb'o si mu kevu! :D
Mislim, ja sam gledao, ali ko nije, baš će mu prijati.
jos ima filmova gde su korisceni detalji iz te knjige.uglavnom vezani za tuce.
treba pogledati i the firm.
Kad smo već kod filmova, iskočio Grin Strit Huligans 3 na torentu... Nisam znao ni da je u planu. Dvojka je bila sranje al' ću i trojku da ispoštujem.
koliko je sranje dvojka?svidja mi se spika...
DAJ MI TROJKU
Pisao sam na temi o filmovima, pročitajte, Dvojka je cela u tvorzi, ima finih pegli ali je priča skoro pa dečija. Treći sam analizirao na onoj temi. Cokulo, imaš PVT, ali prvo pročitaj moje zapažanje. :P
Elem, englezi (junajtedovi navijači) počeli da se organizuju i prave kop iz kog piči navijanje :D
Da vidimo šta će ispasti od toga :D
тврдим да је цокула највећа пичка на северу
мислим имам поверљиве информације