Dobro jutro, Crna Goro!

1. Bem im mater da imaju Miga barem bih bod od avakoga dobio

2. Jebi ga, nijesu valjda nikad čuli na PSŽ koji je po Migu i poznat...

3. PSGovci migo me izluđe. Namučim se pisat, dosta pluseva imam, a niko ne glasa

4. Važno je učestvovati. A za mjesto te bolji ljeks.

5. Daimyo bratelo da si hejtovao sestru od najbolje prijetiljece tvoje tetke vjerovatno bi prošao u drugo kolo da si u boljim odnosima sa lajkerskom sektom.
    Obzirom da nijesi (koliko sam primjetio), moga si da definišeš naj vip neizlizaniju ličnost sa stilom koji parira dostojevskom i opet bi i u slučaju da prođeš ulazio sa fazon 12/13 pozicije.

6. U prevodu, takmičenja su tu da se ljudi nasprdaju malo i oni koji se najviše istiskaju jedni drugima u čmar ponesu po koju odabranu i tako to

7. Pa, definisati zasad najgluplju (možda samo i najnepismeniju) ličnost ikad koja se isprdala sa opozicijom može da zvuči interesantno.
    Nijesam ga često slušao, pošto standardno blebeće ka' svi političari (a i ne zanimaju me izbori u Podgoricu), ali sad izgubiti protiv ovoga x)
    http://www.youtube.com/watch?v=_n8uuKDaAno

Mislim, čovjek je jednostavno legendaran. Kraljina.

EDIT:
    I ođe neke provale:
    http://www.youtube.com/watch?v=-DjGahA2s4A

8. Dobro, imam 4 boda. S tim bih mogao u top 32, al se nadam da će me glasati neko ko je upoznat s migovom pameću

9. Оплакао сам ове клипове, овај није нормалан свега ми, ГТД гласај за Мигову дефку немој да си Миловац

10. Najjače je kad provjerava širi li opojne mirise.

ГТД гласај за Мигову дефку немој да си Миловац

http://vukajlija.com/forum/teme/56697-dobro-jutro-crna-goro?strana=59#post_2834064
    Konkretno da citiram jedan od mnogo bitnih uslova, pogotovo na Vukajliji. Znači, po članu 59 zakona o izbornoj politici, stavci 1 i postu 2834064 se nedvosmisleno tvrdi:

1- Je li taj neko bio za odvajanje na referendumu;

Znači, ne mogu da glasam za Migovu defku.

Ja mislim da Podgorici treba jedan gradonačelnik, koji će nju učiniti boljim mjestom za život. Koji će Crnu Goru učiniti boljim mjestom za život. Koji će Evropu, koja nam ne oklijevajući rado pomaže, učiniti boljim mjestom za život. Koji će nastaviti razvoj Podgorice kao evropskog grada. Prije 20 godina ličila je na pašnjak, a danas je divna. Treba nastaviti to unaprijeđenje, ali ko je sposoban to učiniti? Da, prijatelji, to je Slavoljub Migo Stijepović. ZRELO NAPRIJED!

11. ГТД ти си један велики филозоф који стави руку на главу и онда се онда нешто размишља и замишља и саопштава како је голф 2 најбољи ауто икад...

12. ти си један вељики фиљозоф који стави руку на гљаву

Ovim je Lekiću jebo majku lolo

13. Шта би дао да ову слику, таман имам празног простора изнад камина

14. I ovo ispod da piše

DF, sa veselim licem njegovog lidera, odlučio je da sebe predstavi Beogradu, pokazujući nam da se i dalje ispod nove parole DF skriva ista stara zlokobna anticrnogorska namjera da se Crna Gora vrati u status 27. okruga velike Srbije, jer su čelnici DF odlučili sebe da predstave onim stotinama hiljada birača koje je njihov nalogodavac Vojislav Koštunica 2006. želio da predstavi Briselu kao lažne crnogorske državljane koji treba da odluče o državo-pravnom statusu – kazao je Đukanović.

15. GTD jebao te NATO

16. NATO integracije su cilj prema kojim treba ići ako hoćemo da naša zemlja i dalje nastavi cvjetanje na međunarodnim i internacionalnim putevima.

17. Obrisaše definiciju o Migu...
    Učestvujem u žalosti.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.