Dobro jutro, Crna Goro!

1. u tekst pise motikom ali ja ne vjerujem da ijedan crnogorac ima motiku.

2. Ne smije da se ofira, da se ne obruše na njega ovi iz udruženja za zaštitu životinja. A sto posto ga je on umlatio. Pa lijepo piše Nikšićanin. Slučajnost? Ne bih rekao.

3. Ma motiku ubačili da ne misle stranci da ništa ne radimo.

4. http://www.cdm.me/svijet/meridijani/danas-je-svjetski-dan-izbjeglica
    crna gora je vazda otvarala svoja vrata nevoljnicima. srecan vam praznik, izbjeglice!

5. Srećan vam praznik. Danas vam dopuštamo da pričate albanski.
    Viđoste li onaj sudar na izlazu iz Podgorice? Man i Golf.

6. ne, nijesam danas odio van podgorice. nagrdi li golf mana?

7. Za GDT tek sad vidjeh objavu, ali sam zatrazio da se definicija makne zbog toga što u sustini me mrzim toga covjeka. Dok mi je Milo jedna od ideja za filantrophy

8. Ne laži, Daimoje, ucjenjivali su te iz DPS-a.

Paninaro, bješe kiša pa sam iz kola stao i gledao lolo
    Manu branik, lijevi far i guma, a Golfu vrata i povuko patos malo.

9. Viđoste li onaj udes?

10. koji?

evo, citam sad. katastrofa.

11. Onaj što je Audijem udario u oni Suzukijev šporet.

12. onamo nije isprekidana cini mi se

13. Samo ne znam jel' isprekidana na skretanju, pošto je našim putarima mrsko obilježavat'.

14. Ja kad idem u onaj "Naš diskont" skrećem preko one duple pune. Ako bi me neko pretico dok bih skret'o svak bi plać'o svoju štetu. Tako i ođe, osim ako je na skretanje isprekidano.

15. pošto je našim putarima mrsko obilježavat'.

И овима овде је изгледа исто тако мрско, кажу да су она петорица клинаца што су погинула неки дан погинули делом и због очајно обележеног коловоза..

16. Kod nas su prije nekolika mjeseca obnavljali linije. A neđe brkaju isprekidanu i punu, pa moraš častit momke u zelenim prslucima piće.

17. Šta se rabota, ljuđi?

18. Ja nista ne radim. A mogla bih malo.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.