Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ne lupaj, aleksandar kilogram ima bogat
p o r t f o l i o
"Inicijalna javna ponuda služi da se napumpa cena"
Maestro, dipl. ekonomista, februar 2018.
Da, ICO sluzi da se budalama uzimaju pare, da im prodajes coin posto god hoces, a kad coin izadje i kad se sastanu suply i marketcap cena mu moze biti (cesto i jeste) niza nego sto su ga ljudi placali u pretprodaji. A da ne govorim o stvarima tipa da nece biti mozda nikad dodat na polineks, bitreks, binance, criptopiju, coinbase
O IPO-u si mogao da čitaš u prvoj godini i nekim osnovama ekonomije, verovatno i u svim predmetima koji su se odnosili na berze i hartije od vrednosti, serem se i tebi u taj fakultet.
Hvala obojici na objasnjenju..maestro srecno sta drugo da ti kazem
aco šta si ti završio brt, vidim da poznaš materiju dosta dobro?
Aloo maestro je onaj dečko što se jadao da nije umočio 25 godina i vi dozvoljavate da vam takav nejeb drži neko predavanje o nekim kriptovalutama. Lik nije umočio 25 godina, pa taj bi organe dao za kriptovalutu ne bil mu ista donijela pičoka.
kupio sam još 800 ripla, aj u kurac
Pa ne poznajem dosta dobro jer sam imao sve zajedno na pravnom tri predmeta koji su se odnosili na ekonomiju ali je sramota ne znati baš osnove jbg
ja kenjam po trgovanju kriptovalutama jer je rumunski posao u kome cenu diktiraju degenerici i koji te vrlo lako natera da se baviš njime 24h dnevno nakon što te ukenja dvaput da od 0.01 bitkoina napraviš 0.015, a to onda preraste u igranje lajva na mocartu na deseti stepen
al opet, moj drugar je u zadnjih par meseci zaradio jednu lepu cifru koja mu je falila da krene da diže kuću, mada je i njemu pun kurac te priče
e ajde bosanicno glupa ucuti vise ovo kazem sakeeu a i ti mi aleksandre kurac popusi
2018 ce da bude godina ICOa
Pa evo radj potvrdio da moze lagano da se podigne, meni je to sasvim ok prica, sad sto ja nisam imao muda da uletim u tu pricu na vreme je moja stvar, ja ljubomoran nisam
Sve ekonomisti ovde lol i aca kg vidim razume se, zakuvalo se
i tu mozes mnogo brze da se utriplas i cetvoroduplas nego da cekas da neki altcoin skoci
800 ripla koliko je u dinarima shomy il sprdas se
upravo sam kupio jos 650 ripla, dosta je za danas
2k evra sam ulozio, idemo malena zivot je pred nama
gde si scousere jedan od mojih omiljenih forumasa
Duvaj ga sh lelelele
Veliki poz izijeme druze