U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pred slave će opet da mu skoči cena štas sekiraš
Na reditu, onomad mi non stop iskacu reklame kupite kripto valute, ICO, blablabla. Danas se logujem a ono sve reklame "no shame to call help" nemoj se ubijes pls :)
Izgleda da ima puno maestra, cim vestacka inteligencija trigeruje ovo.
Imam veliko poverenje u nešto što izgubi četvrtinu svoje vrednosti za 24 sata. Mora da počiva na nečemu stabilnom i kontinuiranom.
Al gazi bitkoin evo ga na 10k ko iz picke
Jesi vratio dugove maestro legendo?
Tulumbac, popušiš mi..... xq
Nisam tebe pitao plebsu
Oh, Lorde, nisam Vas prepoznao
Ma ništa, naši smo
Nego sam hteo da vidim kako je maestro, ima li koji ICO da mi preporuči, ali samo ako je pročitao whitepaper prvo, neću neke zlojave
Bitkoine mamu ti u picku jebem ja. Sto ti majki jebem. Mars mamu ti jebem
Neces ti da slusas svog Saleta, dzaba.
sta da ti kazem, moraces da cekas god, dve dok se ne zaboravi pa se narod opet popali. mozda i duze, jer sto vise ljudi ukljuceno to su ciklusi sporiji.
taman kad zaboravis i izgubis private key, tad ce opet da se popali narod da sukne na 100k bitkoin bez ikakvog razloga ko i do sad.
ako nista, finansira se nova tehnologija kockom. nije ni to toliko lose jbg.
Bitkoin se vraća na 20k sredinom juna, ja izračunao nepogrešivom metodom prislanjanja lenjira na grafik
Vrv ce skociti do juna ali ne na 20k
Maestro doktor, daš mu 4 soma evra i on napravi 2, i to za manje od dva meseca
Voleo bih da budeš marketinški menadžer SNS-a
lolek
otvoren sam za mogućnost da lenjir nije dovoljno uspešan prognozer xd
al nema šta, ako pratiš srednju vrednost cene, ovih devet soma za btc se savršeno uklapaju u taj linearni rast od 2016. naovamo i ova trenutna cena nije krah, nego su zadnjih šest meseci bili anomalija, pa se to sad malo popeglalo
mislim, cena btca jeste anomalija, al aj sad...
Rađe, uzmi radi nešto pošteno brate..
Ma znam da si se sprdao samo sam hteo da bacim ozbiljnu prognozu
Ja cekam da neminovno padne jos do sredine aprila pa da kupim
Ово је Лорд.
https://www.theverge.com/2018/1/24/16930010/50-cent-rich-bitcoin-twitter-instagram-humblebrag