Bitcoin
  • S
    banovan

Nisam ni ja mnogo bolji ali ne pucam visoko. Bitcoin je kurco valuta i uskoro će da vam jebe mame, vama biznismenima i wannabe koneriskiraneprofitira likovima!

• S
    banovan

I kad se desi taj famozni krah kripto valuta, ja ću da sjedim na jahti i pit moet dok mi kurva dela felacio i slatko ću se smijati dok budem gledao kako se gušite u sopstvenim govnima jer su vam zinuli rektumi

• Tronožac

svaka cast milos88!!
    u zdravlju potrosio!

• Milos-88

Sto bi rekao Armin: “ sve ovo gore sam izmislio”
    Mada bi i to bila laž jer sam kopirao sa ispovesti.com
    Vukajlija

• М♦

Ako se ugase kriptovalute i puknem 4000e ja cu preziveti, ali kiseli sake znam da nece preziveti ako bitkoin ode na 30k do kraja godine

• plok

ma boli te kurac svejedno ;)

• plok

hhaahha sad cu da opet editujem post pre 4 godine

• М♦

Pre 4 godine:
    ollanik > ovo moze biti samo fejl
    edy> Kopanje se ne isplati pogotovo sad

Hahahahahahha
    Fejl porastao 10000%
    Kopanje se isplatilo svakako

Cist dokaz da su ljudi skepticni degenerici, jer bukvalno i DANAS i pre 4 godine se pricaju potpuno iste price. Potpuno.

• plok

salim se,zelim vam da uspete u ovome,mene boli kurac za ovo inace,niti bas i razumem xd...i pre 4 godine sam lupio bezveze HAHAHAH pa kako ispadne

• Tronožac

ja sam cuo da je autor shitbrix koji je postovao na 1. strani ove teme, prodao oko 15 svojih preostalih bitkoina sad u decembru i da je sad na floridi trenutno, na produzenom odmoru

• М♦

ВеликиСрбин
    sve sto ima ovako nagao rast ce da se skljoka jos naglije

pre 4 godine

HAHAHAHAHHAHAHAA GRCAM

• М♦

Ja sam cuo da je ta debilcina sve i bitkoin dala za drogu i da je u decembru mesecu skapala na ulazu neke zgrade

• Ишмих

ај се кладимо у биткоин да маестро нема јебеног цента у криптовалутама

• plok

svako je propao zbog bitkoina ko je koristio bitkoin

• Milos-88

Hahahah

Bitkoine ko te ne zna skupo bi te platio.

• b

Oli, tebi se bas ne da neku lovu da uzmes

• александаркг

Ишмих
    ај се кладимо у биткоин да маестро нема јебеног цента у криптовалутама

Хоћу и ја

• S
    banovan

Pa o kakvim vi kripto valuta razgovarate kad u automobilima nemate ni 10k eura, živite sa roditeljima, ili u nekim garsonjerama, za nekih 300e i pratite neke berze za kripto valute. Pa bog te jebo balkanski i mentalitet

• plok

bombasa je ubila pohlepa i mastanje da ce jednog dana bogat biti

• b

u pravu si Oli, nauci me da budem zadovoljan malim stvarima