Bitcoin

1. Wtf jebem ti, sta vi zamisljate kako se kupuje i prodaje bitkoin xDD

2. pa taj rad brate ejeheheke, jer što da ti štampaju sad 10k novčanica recimo kad su pre godinu dana mogli da ti štampaju samo 1000 novčanica, kapiraš foru, više se štampa, a kao oce da manje štampaju. msm zajebavam se, nisam ozbiljan, al mi i dalje nije jasan sistem funkcionisanja toga, osim da donosi leba bez motike u suštini

3. Ma bitcoin služi za ove narko bossove kao maestro da peru silne pare. Niko to ne nadzire i tako maestro posluje. HE HE HE ne znate vi šta je money laundering.

4. Wtf jebem ti, sta vi zamisljate kako se kupuje i prodaje bitkoin xDD

cek sad ozb, da sad ovog treba hoces da podignes tih 4,5 soma za pola bitcoina koje vidim imas, kako bi to uradio? Jel mozes to da podignes ovde u srb il sta

5. Da li znate nekog ko zna nekog da je naplatio bitkoin? Hahahah, pa nema

6. krompiru, brate moj, reci mi gde si studirao tu ekonomiju da dođem da se zaposlim kao predavač, po deseti put se iščuđavam kako i dalje ne kapiraš kako se formiraju cene

7. Pa radj mozda nije do faksa nego do njega :)

8. Odes na sajt ecd.rs i kliknes na prodaj bitkoin. Jednostavno

9. rađ, ekonomski fakultet u NSu, ovaj što je subotičko odeljenje, državni znači. znam brate kako se formiraju cene, odnos ponude i tražnje na tržištu, al mi nije jasno odakle potiče ta prvobitna vrednost koina kad isti nastaje tim kopanjem i elektronskim putem.

10. skauzeru, najbrža i najjeftinija varijanta ti je da nađeš nekoga na localbitcoins, kupujemprodajem ili po preporuci i da se nađete i razmenite DOBRA

za manje iznose uradiš ovo što kaže maestro, pošto je jača provizija

u suprotnom, uplatiš bitkoin na onlajn menjačnicu i zatražiš withdraw na pejpal ili u banku, i sad to jeste malo kontroverzna tema kako vrše uplate i od kojih para i da li menjačnica uvek ima pokriće, ali zasad radi savršeno

11. Tako sto neko da blockchainu svoje zive pare da zalegnu za taj coin i to je pocetna vrednost. Onda urade marketing i random ljudi pocnu da kupuju i podizu cenu. Sad postoji i ICO a to je da kupis coin pre nego sto izadje na trziste, tako mu pumpaju cenu

12. Ja sam jos malo pa vip clan sajta ecd.rs tako da me ceka manja provizija

13. Krompiru, mislim da ti treći put ovo pišem, poserem ti se u tu tvoju diplomu brt

14. i ja isto acokg, veruj mi da mi je to ono najcrnja tačka u životu lololo

15. al mi nije jasno odakle potiče ta prvobitna vrednost koina kad isti nastaje tim kopanjem i elektronskim putem

Pa bitkoin nije imao nikakvu dogovorenu početnu vrednost, nego se neko naložio kad je video kod ortaka da ima 120 bitkoina i reko mu, ee, brate, mene mrzi da rudarim, ajde mi prodaj 20 komada za cenu za koju si potrošio struju i vreme i časti se malo

16. a imam crnih tačaka ko ibarska eheh

17. Hahah ICO služi da pumpaju cenu, ma da bre jesi li i ti maestro završio ekonomiju beše haha jesi jesi vragolane

18. Ode ova zemlja u kurac s takvim ekonomistima

19. Pusi ga bre majmune nemas 3 dolara u kriptovalutama nesto pricas nekome

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.