Пушач/непушач

1. Najveća cena ostavljanja pušenja je neminovno povećanje apetita i dobitak na kilaži u kratkom roku. Naravno, to ne stoji na upozorenju...

2. Pusac sam vec nekih 7,8 godina. Nisam nikad prestajao,ali sam uspevao da svedem na tri cigare dnevno. Izdrzao sam tako neka 3 meseca. Sad opet 2 pakle. Nzm koji mi kurac bio da se vracam na staro.

3. Oče, zapravo nema smanjivanja provalio sam to. Ili prekineš ono tipa presekao sam ko nožem ili si ko Turčin. Nema sredine, pošto sam probao. 2 dana utanjim sledeća 2 nadoknadim.

4. боксеру, савет: престани да бројиш дане. никако није добро, знам по себи.

а друго, кад би човек био толико карактеран да сваки дан са стране оставља 200 (400, 600) динара које би дао за цигаре, онда би могао да уштеди и то остављање цигара би имало позитивну ноту, гледајући са финансијског аспекта. ал' смо ми бескарактерна говна, прво што се тиче остављања пљуга, а онда и овакве штедње.

5. proviron
    Najveća cena ostavljanja pušenja je neminovno povećanje apetita i dobitak na kilaži u kratkom roku. Naravno, to ne stoji na upozorenju...

Вјерујеш ли да нисам добио ни једно једино кило због престанка пушења, а ни апетит ми није порастао...

Boxer
    Oče, zapravo nema smanjivanja provalio sam to. Ili prekineš ono tipa presekao sam ko nožem ili si ko Turčin. Nema sredine, pošto sam probao. 2 dana utanjim sledeća 2 nadoknadim.

Тај рад, не постоји смањивање јер све што смањиш, надокнадићеш

6. Ja sam cigare ostavljao uvek ladno, na po godinu, dve, (a pusim od 14-te). I sad mogu i ovako i onako, a kutija mi traje nedelju, nedelju i po. Mogu da sednem i da ispusim sest, sedam za redom, pa da ne pusim dva dana. Mogu i kafu da pijem bez cigare. Nikada ne palim, a da nemam nesto da pijuckam, makar vodu. Uvek sam pusio samo Marlboro i tome sl. ako nema tako nesto-ja ne palim. E, dok sam pio alkohol islo je dve kutije za vece. A pice sam TESKO ostavio, ko neki ovde cigare. Mnogo sam veliki talenat bio...

7. ja vam kazem ljudi, 3 meseca-3 cigare dnevno,posle obroka samo. Al' jebez ga...

8. Radmilo kitu da ostavim sa strane, nije nam u karakteru.
    Zulu iam i ja 1 druga koji tako može, duvani kad oće i bataljuej i počinje i ovo ono al retki ste takvi ko Beli medvedi u Šumadiji.

9. Prestaću kad budem morao gurati ruku kroz usta da se počešem po flekama na unutrašnjoj strani pluća zbog nesnosnog bola. Ne stvarno, nekad se ne vidim bez cigarete. Učim, izađem na pauzu, šta da uradim, da šetam po hodniku? Ovako se uštekam u svoj maleni ćoškić, ispušim, vratim se u čitaonicu i čekam sljedeću cigaretu.

Sjećam se isto, jednom kad sam karao, zapalio sam cigaretu poslije trpačine. Ma, jebeš seks šta je to.

10. pušim, trujem se.. uostalom koga zabole za to

11. Petnaestak godina sam pušio po dve pakle dnevno, ostavio sam ih teška srca kao majka svoju bebu na tuđem pragu. Ali jednostavno ne dam dvanaest hiljada mesečno, nek se jebu krvopije.

12. Nesto izmedju... Recimo da sam nepusac, mada sam skoro ispusio jednu paklu...

13. Kao klinac, sa 7-8 godina, sam zapalio cigaru, prvi i jedini put. Em što je jebeno odvratno, em sam alergičan na duvan, tako da, +1 za nepušački tabor.

14. 1) Kren'o u Srednju
    2) Počeo da pušim
    3) Pušio 6 godina
    4) Upoznao moju dragu
    5) Prestao da pušim
    6) Ne pušim već 2.5 godine
    7) Neverovatna priča, zar ne? :)

15. Neverovatna priča, zar ne? :)

Da, i još nam daje podatak da je prošlo tačno 4,5 godina otkad si završio srednju školu, ukoliko nisi okinuo neki razred, ili išao u neku trogodišnju, u kom slučaju je prošlo tačno 5,5 godina :)
    Moja pluća će se uvek pušenja sećati kao moja kosa milovanja prve ljubavi... Što sam voleo da pušim, pa onaj žitan bez filtera, povučeš dim, a on ti prereže grlo ko nož!!! Orgazam, zadovoljstvo. Sad ostavio cigare, ali nikad nisam prestao da tu i tamo konzumiram duvan, jer treba mešati ove moderne jake trave s nečim, nemoš pušiš čisto, jebao ih skank... Ali od 2006. nisam zapalio cigaru. I nemam problema, mada ponekad sanjam kako vučem dim, i slast i krivica pomešani :)

16. Za dva dana će biti tačno 8 mjeseci bez cigara, poslije 25 godina pušačkog staža.

17. I ja računam, Valdemare. :)

18. Почео да пушим некада у другој половини друге године средње. Пушио до 13. маја 2011. Поново почео да пушим 22. новембра 2012. А, штиво које ми се не намеће не могу да запамтим.

19. Ja sam prestala da pusim pre skoro godinu dana, (mada još nosim elektronsku sa sobom sa slucaj da mi dodje, a ne volim da trpim), ali za divno čudo, u poslednjih nekoliko meseci imam i više para.
    Pare koje sam inače trošila na cigarete sakrijem na devizni, ili napišem ček i kupim nešto, i tako računam da su te pare potrošene.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.