Tenis

1. nolo propo definitivno idi u penziju setaj decu po parku nolo

2. Нисам гледао, али кажу да је овог косоокога срало и да је погађао све јбг.

3. hahah vi jos pratite tenis lolo

4. Пратимо кад Но1е игра шта проблем ратник наш најбољи <3! Донео премного среће ехх 2010 Дејви Куп која лоооооООооооднииица беше.

5. Слика врсте грохотом се смијем.

6. u istoj godini na istj stranici vidimo komentar skroz gore da je propao, a završiće godinu na prvom mestu

7. нецропост инцоминг

obradio je rafa onog lika reketom večeras... jedva.

8. Evo i ovog malog optužuju da se dopinguje. Kao onoga da vara u šahu. Moguće je ali je moguće i da ljudsko tijelo i um evoluiraju.
    Uglavnom biće zanimljivo pratiti sjutra vjerujem.

9. eno ga fedex se poslednji put vuče po terenu, ripčina legendo. trebao je otići u penziju dok je još uvek bio pri vrhu atp liste, a ne sada nakon što je propo. ipak, nedostajaće nam.

10. Da sam ja ti - ne bih baš o nečijim penzijama i poslednjem putu... I to RIP je onako, autosugestivno ...

11. федеререр се пензионисо 2019е не знам што му је тек сад јављено

12. Jebote dal su realni ovi tipovi, pa pustite coveka, ide u penziju, bukv je revijalni turnir

13. Hahah al novak onako cupka se po noge, rasplaci se, svi placu, rasplaci see

14. Novak je zasigurno i bez sumnje jedan od tenisera koji su ikad postojali u istoriji

15. Čiča Morada
    informacijama vlada.

16. Čiča Morada, moja kurčina mu je nagrada.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.