Vukine kućne čarolije

1. окани ме се бре више

2. Džoni je li može neki drugi alkohol, mislim da nije vino? Peglam na pomisao. Neki štok, viski, nešto...

3. Jela sam to marokansko pile Džoni, mora obavezno uz kuskus i uz neko lagano vince.

4. dolazi ti cura i pio bi viski sa njom? seljaku

5. uzmi kupinovo ili malinovo vino, dispadneš šmeker :)

6. Džoni, kradem ti ovaj jedan citat... za frižider, pored onih reklamnih i suvenirskih, stajaće i ovaj jedan. Samo da iscimam drugara da mi napravi magnet sa tim tekstom. Možda krenem da ih prodajem po maturskim ekskurzijama :)

7. znaci to sto si reko dutjas je toliko gay da je obrnulo krug i jebalo dzelu u dupe. pa sta je ovo danas jebem mu mater.

8. Misliš drugar i magnet?
    Tako smo se upoznali, samo polove nismo stigli da utvrdimo...

9. Од мојих шпагета гаће саме спадају...
    Јбг, само то знам да направим, ал кад направим...

10. Jebi ga..nemaš sad vremena da napraviš Limunčelo ili tako nešto..
    al bi leglo!
    Možeš da ga kupiš zato.

11. ae bre kakav marcelo, ne pravi za decka nego za devojku. isprzis jaja i virsle, stavis da izgleda ko kurac, oladis pivo i cao zdravo. mozes neku svecu da zapalis. samo bez preterivanja

http://www.banhmibistro.com/images/jumbo.jpg

i otiso si

12. Od moje medovače niko trijezan ne napušta stan.

13. Nato, pa pravi samo večeru... jebote, zamisli devojku koja dođe kod dečka na onako, opuštenu večeru, a zatekne je marokanska piletina, limucello i nadrkane palačinke... pa posle ujutru da mu traži da je veri?

14. Pa to je opuštena večera, ništa komplikovano..
    ali uvek može da naruči neke piroške i gurne ih rernu pet minuta pre nego što ona stigne.
    Vau, sam si ovo napraviooooo?

15. zamisli devojku koja dođe kod dečka na onako, opuštenu večeru, a zatekne je marokanska piletina, limucello i nadrkane palačinke...

Ili mu predloži da upozna njenog brata koji je malo stidljiv, ali je veoma prijatno društvo :)

16. Пиво? Не бих ја хладио пиво. У ствари, зависи од цуре. Ако сам је покупио у бифеу, може и пиво...

17. Primi je u stan, 'obučen' ovako. Time ćeš pokazati da si siguran muškarac, slobodnih i širokih shvatanja, koji tačno zna šta želi i ne stidi se da to i pokaže.

Samo pazi da te nehotice ne ugrize za kurac dok bude večerala.

http://www.dodaj.rs/f/4/kr/21SMCIfv/chrisevans-krisgimenablo.jpg

18. ali može i manje šlaga komotno :)

19. pa nece da oladi jelen i posluzi iz flase a oko grlica rdja. ja sam jednom pljunuo kintu na dobre case i zavrsio posao.

jel se radnja filma odvija u srbiji u 21. veku? posto pisete o skupim vinima, viskiju i tajlandskoj kuhinji.

nije uopste fora da se brzo priprema vec on da se istripuje da to prvo spremi 2,3 puta pa onda da je zove.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.