U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Па и ја очекујем да заврше са нулом, зато ми није јасно откуд тако велика квота. Наравно, могуће је и да откину бод некоме, увек буде солидан број изненађења.
Uzeo sam dodatak mozzarta, specijal onaj i najveća kvota je koliko sam video 900, to je da Brazil uzme nula bodova, Argentina takođe... Da Alžir uđe u finale, bla bla...
Ali dobra kvota, trenutno 40 je da finale igraju Brazil - Francuska. Kvota je 70, a Špance nek neko drugi izbaci i tako u krug, i Francuzima finale i njima dosta.
jeste, ko zna šta sam ja utripovao dok sam čitao lolo, prsko sam
ja malopre gledam ono davidovo, i po samom kosturu deluje mi kao da finale brazil- engleska nije nemoguće a ni kvota nije loša sigurno. staviću 100 dinara na to verovatno
Dvajte, ispravka, kvota na Brazil / Francuska je 70!
Ne znam otkud sam 40 otkucao...
Ма какви црни Енглези, увек испуше курац. Ал' ко ће га знати...
http://img-fotki.yandex.ru/get/9118/92339090.30/0_86d40_e31fab3b_L.gif
лоло
za tako nešto francuska mora da bude druga u grupi i kasnije da pobedi najverovatnije argentinu i rusiju/portugal; a onda španiju/italiju/englesku/holandiju
ali ko zna, kocka je kocka :D
ne znam da li sam pričao na sajtu ali sam pre par godina sanjao kako igramo finale sveckog sa englezima. gubimo 1-0 i izjednačimo negde pred kraj prvog i onda sam se probudio
znači ako ikad budemo igrali sa englezima u finalu sve pare na 1-1 prvo poluvreme, do tad sitna lova na engleze u finalu
I DE MO
Ne znam otkud sam 40 otkucao...
ОВО ИГРАМ!
Oće kurac Francuzi do finala.
švabo osvaja
Švabo će ga ispušiti od Brazila u polufinalu i osvojiće opet treće.
Немачка осваја.
Јбг, Французи су то, могу да испадну у групи, могу и до краја. Ионако навијам за њих, тако да оно...
Немци ће вероватно до полуфинала, за Бразил нисам баш сигуран, вероватно ће да газе, али имаће и велики притисак...
Iran 0-2 1,55
Kolumbija faza eliminacije 1/8 3.00
Staridž najbolji strelac Engleske 3.80
Kostarika broj bodova u grupi 0 2.70
Golovi < 155.5 1,85
Скроз сам баталио клађење, мада се никад нисам нешто ни кладио него с времена на време а више ни то, али јебеш ми матер ако не узмем 500 кинти и одиграм 5 оваквих тикета из зајебанције... Ако прође, прође, имам више за клабинг а ако не ко јебе 500 кинти
Ne razumem, odigraćeš pet istih tiketa? :D
није ни чудо што те сви поливају :Д ХДДД
:ПпП
Kolka kvota da brazil uzima?
4.30 u Mozzartu