Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. ладно да бразил изгуби у финалу квота 6.8

и саћу лагано дуплатим бразил финале начи два тикета сватим неке паре и минимум добивам дупло а у случају дизгубе добивам тродупло. А бразил ће играти финале ЗАПАМТИТЕ ОВАЈ ПОСТТТТТТ

2. шташ да играш фејсе? ја сам иначе мислио да играм да бразил осваја ал ме смара што је најмања квота на њи.

3. Estonija - Gibraltar 1:1, pa vi vidite.

4. давиденко па немам појма. саћу склопим на оном специјалу моцартовом нешто, па ћу да видим да окачим овде

5. Koliko sam ja ukapirao u mozzartu moze samo singl da se igra.

6. Švabenzi DI BESTEEE!!!
    Pa neće valjda ti cigani koji nemaju poštenu facu u napadu da osvoje .. Fred im igra špica. Ronaldo se u grobu prevrće..

7. Bernard igra krilo - Ronaldinho se prevce isto.

8. Колика је квота да Енглези освајају титулу ?

9. ja sam odigrao već neke parove, neke predkote tako da kažem, koje su sada blago uvećane za razliku od onih koje će tek biti zvanične, pred i za vreme SP.
    Uložio sam 200kinte, očekujem dobitak od oko 12000 lol, inače bi bio oko 8000

10. Манијаче јел купујеш зимске јакне крајем априла, док су на снижењу лоло

11. Манијаче јел купујеш зимске јакне крајем априла, док су на снижењу ло

iam jednu jedinu zimsku jaknu - montericu s dva lica još iz srednje škole, koštala 80 DM onda, furam je dok se ne raspadne. I da, bila je na sniženju lol.

12. Ево вам понуда у Моцарту за СП.
    https://www.mozzartbet.com/sr/brazil-2014

13. 40 је квота да Енглези освајају.

14. Голови 155.5 + 1.9
    Грци испадају у 1/8 финала 4.3
    Костарика 0 2.7
    Мексико пролази групу 2.25
    Еквадор испада у 1/8 финала 2.7

Квота 134 уплата 200 кинти.

Дубоко верујем у грке и дубоко верујем да еквадор пролази јер имају швицу и бледе французе, који у последњих 3 првенства киксају на два дебело.

Једино сам костарику испратијо са оног болтовог тикета. Ето

15. Одлично. Убеђен сам да ће стићи бар до полуфинала.

16. Да л је реално да су грци по кладионицама оволики аутсајдери? Ово су квоте ко осваја групу.

COLOMBIA
    1.85
    IVORY COAST
    4.80
    JAPAN
    5.00
    GREECE
    9.70

17. о томе ти причам, ја мислим да они могу уз мало среће да буду други.

18. па кад јесу. јебена грчка која се распада од кад пратим фудбал и која је објективно слабија од нас једно 4 пута осваја евро, свако првенство игра, бори се...

19. Кад смо код СП и кладионице.

Друг имао доста пара у штеку, и крене да се клади, по први пут у животу. Играо је завршницу ЛШ и синглирао, уплате 20 000дин, поклопе му се резултати и буде добар једно 100 000дин. Није могло да се живи од њега колико се хвалио.

Дође Светско у фудбалу, ваљда оно прошло где је било киксева фаворита. Крене он да се клади и у прва два-три кола врати кладионици тих 100к. А онда изгуби још 120 000 својих пара.
    И не би он стао, него га жена нахватала па му јебала мајку. Од тад се не клади више.

Тако да, сви чекамо то СП да одеремо клаџе, ал можда сад треба уплатити на неко изненађење, слабије да ће сви фавотири проћи.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.