Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Tilmo, uvek u svim takmičenjima traži favorita koji će da kiksne. To je isto kao da tražiš onoga ko "mora" da pobedi da ne ispadne iz lige. Svaki put imaš kikseve. SVAKI.

2. Иначе, жена га провалила тако што је чупао косу и шутирао ствари по кући а текма типа Сенегал-Алжир лоло
    Онда му нашла тикет 35 црвених уплате и ту је окончао кладионичарску каријеру.

3. Ја планирам да рецимо јурим свако коло Немце, Шпанце и Аргентинце (увек су киксали сад ће ваљда да крену). А Бразилце да јурим каом киксере, јуче сам мислио да играм и на њих, али нешто сам променио мишљење.

4. Ko od top evropljana ide kuci posle grupne faze, to je postalo moderno zadnjih nekoliko prvenstava?

5. сви мислу енглези а ја се опет надам да ће то бити французи ехехе, или можда чак оланђани јер чиле је прејебен а сетимо се како је низоземска киксала на европском првенству пре само 2 године

6. boosoonci će kućama, takav mi osećaj

7. Ja mislim da ce olandjani doma nazalost

8. Потурице ће бити каране јако од стране моћне Нигерије!

9. Bogami jesu Holanđani dosta slabiji od 2010. al mislim da to još nije tol'ko slabo da ne mogu da se dobiju Kenguri i Čile, koji smo mi dobili 3-0.

10. a šta mislite da li je realno da rvati ponešeni uvodnim neuspehom useru i ostale dve tekme i vrate se u lijepu njiovu?

11. jel igra Vončop još za Kostariku da navijam za njih lololo?

12. Hrvati će samo Kamerun jebati tako da im ne gine vraćanje u lijepu njihovu već posle prvog kruga.

13. urugvaj ispada još po grupama ko iz pičke, poklon kvota 2.7

14. kaki kurac urgvaj

15. englezi lagano prvo mesto u grupi i četvrtfinale, tamo zavisi ko ih čeka

16. Kolko sam ga gotivio to nije normalno

17. дао швабама 2 гола кад су изгубили 4 2

оба из офсајда лоло

18. Tačno ću se baš sjebati ako klose prestigne zubu po golovima na sp

19. Nemačka osvaja. Klose kao pravi špic nemačke škole prestiže veliku fudbalsku legendu i neće mi biti žao, takođe, živi bili pa videli da će Miler preći taj rekord, ne na ovom prvenstvu, ali na sledećem...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.