Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
јеееееееееееееее
https://www.youtube.com/watch?v=9KIU9cgRaxc
какви смо дебили што се нисмо квалификовали. можда би нас и убацили у песмицу.
kakvi debili, bar ću sa mirom gledati ovo sp. Šta mi treba, da gledam bogalje i da mi upropaste dobar fudbal.
не могу ја то тако, мени то тешко пада.
mora da si mlad, veruj mi, nakon par neuspešnih takmičenja prosto se smoriš. Pogotovo kad imaš ovako tanku ekipu znaš da se ne možeš ničemu dobrome nadati. Agonija je bilo gledati Južnu afriku 2010, sve sem protiv Nemaca. Usralo nas
ма курац, памтим све од `98 до данас ал се патолошки палим на фудбалску репрезентацију и колко год да укењају ја већ следећу текму или циклус као трипујем идемо до јаја смо.
To je brate zato što voliš fudbal. Realno, naravno da bi i ja više voleo da smo tamo. Al razum mi ne dozvoljava da se više lošim na te debilose. Sve u svemu, više se ja i ti iznerviramo nakon poraza, oni teraju dalje, puni su love bole ih kurci. POgledaj Vidaru, nije se oznojio za repku, a za mačester testise je davo pička.
капирам, тако мој ћале, не зна ни сам колко пута је реко да неће више уопште да прати јер му је претешко да се разочарава. а видић и то је ужас, ај што кикса ко дебос свако мало него што се још и ко пичка повуко, једини дефанзивац у историји премијер лиге да је проглашен за најбољег играча лиге и то два пута а овамо игра рукама и стиска се. тако и већина наших, у животу не сме тамо у енглеској да киксне овде му се то дешава.
Zato što za repku igraju da šilje kurac, jer im se jebe. A u klubu ako napravi tri loša poteza, ode na klupu a posle ga nema nigde. Iživljavaju se u dresu repke. Seti se kežmana kako je idijot uleteo, nakon cca 20 sec dobio crveni.
A i ovo protiv jamajke je teška sprdačin. Kolarov penal promaši pored onako vrsnog golmana. Šta šutira koji kurac kad mu se ne šutira. Baš da vidim kako bi mesi promašio za argentinu, naguzili bi i 10 razlike bez po blama.
нормално да је то, класика. а и чини ми се да се и укењају понекад типа гледају их сви код куће, пријатељи, родбина, другари из детињства и сви очекују много а тамо у енглеској шљака јбг, није толики притисак са те стране.
људи немој да се зајебавамо. сви добро знате што наши играју лоше за репку. зато што не постоји тренер који ће да буде ауторитет. када би постојао селектор који ће да одређује тим, а не неки мандови са стране тек онда ћемо да будемо права репрезентација. Сетите се само оне године кад су млади играли финале а Пижон их водио. Симон Вукчевић био убедљиво најбољи играч турнира и у финалу са жабарима седи на клупи. Јер доста се он показао скочила му цена, ај сад у финалу неко други. Серем ти се у фудбал у Србији кад је такво стање. Држава у којој не може да функционише ништа од правосуђа до пољопривреде тешко је очекивати да спорт буде нетакнут. Ови спортови што су донекле нетакнути су нам идоносили медаље. Све што се врти око кеша и интереса испушили смо га увек. Тужно ал истинито
Sve u svemu zajebi, bolje da ih ne gledamo nego da gledamo kako ih guze.
Ovo što kaže Cara. Svako prvenstvo gde se plasiramo mi upropaste. A kad proživim to mučenje i ispadanje na početku, posle nemam volju da gledam ostale tekme, plus ako su Hrvati tu pa još moram da navijam da ispadnu što pre da ne budu mnogo bolji od nas.
Zato lepo se naši ne plasiraju i sa uživanjem pratiš fudbal do finala.
надам се да неће бити оних мртвих вувузела јебем им матер ретардирану црначку што дувају оно. не знам на коју фору нису забрањене.
Забрањене су колико се сећам. А јесу биле иритантне маму им јебем вувузелску. Додуше, док ово пишем једна ми стоји поред компа лоло
http://pokit.org/get/img/02ba2efba01cdcd11d942d85e376d54a.jpg
http://pokit.org/get/img/133214781bed74dcef9adaee8d0f030c.jpg
Максбет је избацио добар специјал за СП, изгледа као албум за сличице, унутра историјат првенстава, а квоте за клађење на све и свја.
ПОБЕДИЋЕ БРАЗИЛ ЗАПАМТИТЕ ОВАЈ ПОСТ ПИЧКЕЕЕЕ
Имате Енглеска - Перу сад на Спорт клубу 1.