Ко последњи побједник 130

1. #$$#%$&#%""#"#!"#"!!!

2. Ako sretneš Budu, ubij ga!
    Ne prevariti se samo, pa da umesto velikog učitelja Bude strada komšija Budisav, koji vredno radi na građevini i odgaja četvora gladna usta, siroma.

3. Podseti me Srbijanka na ovo dole što sam linkovao. Redovno slušam kad učim. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=LxGspwvibas

4. -.- .- -.- --- / ... - . ..--..

5. Nako...

..- ..- .... ..- --.. ...- . --.. -.. .- --.. .- ... -. .- - .- -- -. .. --.. ...- ..- -.-
    --.. .-. .. --.. ...- ..- -.-. -. .. -.-. ...- . - . - ..- --.. -. .. -- .--. .-. . -.. . .-.. .. -- .-
    ..- - --- .--. .-.. --- .--- -.- --- .-. .. -- --- --.. --. .- --. -.. . -- . .. -- .-
    - .- .--- ... .- -. -- --- .--- .. --.. ...- .. .--- . -. ..- --.. ...- . --.. -.. .- -. .. .-.. ..- -.-

- .- .--- ... .- -. .--- . ... -- . .-.. .. ... .. .-.. .- --.. .- -.- .--. --- -.. - .-.. .
    --. -.. . ... .-.. . .--. . .--. - .. -.-. . .--. . ...- .- .--- ..- ..- - .- -- ..
    ..- ... ...- .- -.- --- .--- .. -- .- .--- . -.. -. .- ... ..- -- .- --. .-.. .
    ... - --- ...- .. ... . --. --- ...- --- .-. .. -- --- ... ...- . ... -- --- ...- .. ... . ... .- -- ..

--- ...- . - .- .-. ... .- -.-. .-. -. --- -- -.- .. -.-. -- --- -- - .- -- -. .. .-. --- .---
    .. .--. .- -.- .- --- .-. .- --.. -. --- ... .. ... ...- . - --- -- -- . -. .--- .- - --- -.-
    --- -. . ... ...- . ... -.-. . -. --- .--- .-. . -.-. .. --- -. -.. .- -- --- .---
    --.. .- .-.. ..- - .- -- . -.. .--- ..- --.. ...- . --.. -.. . -.- .-. ...- --- - --- -.-

..- ..- .... ..- --.. ...- . --.. -.. .- --.. .- ... -. .- - .- -- -. .. --.. ...- ..- -.-
    --.. .-. .. --.. ...- ..- -.-. -. .. -.-. ...- . - . - ..- --.. -. .. -- .--. .-. . -.. . .-.. .. -- .-
    ..- - --- .--. .-.. --- .--- -.- --- .-. .. -- --- --.. --. .- --. -.. . -- . .. -- .-
    - .- .--- ... .- -. -- --- .--- .. --.. ...- .. .--- . -. ..- --.. ...- . --.. -.. .- -. .. .-.. ..- -.-

6. Pih bre što nisi razmake pravio. :)

7. Ma nema veze, nije brod u nevolji :)

8. Ali društvo tone Valdemare!

9. To me se ne tiče. Moje društvo - svi su dobro. Evo baš mi za vikend dolazi drug iz Nigerije, a najavili su mi se još neki nezavisno, pa ćemo da roštiljamo, kuvamo gulaš u kotliću, pijemo, svašta radimo, i milina. Ima li to u zemljama u kojima društvo tone? Nema. Nego čudno je to društvo, kad ti toneš, njega boli uvo, a kad ono tone, ti treba da se uzbudiš. A ne... Ne više. Ne može ono da potone onoliko koliko mu ja želim.

10. Ne može ono da potone onoliko koliko mu ja želim.

Čemu ovakvo razmišljanje Valdemare, zažto želeti tako nešto?

11. Zato što mi se čini da se nagomilalo suviše suprotnosti, koje ne mogu još dugo da opstanu jedna pored druge. Potrebno je propadanje posle kojeg bi došlo novo uzdizanje. Ovo što se razvlači okolo nije stvarnost, samo neke krpe, sivilo, beda. Roštilji, alkohol, droga... Veselo je dok traje. Kad se nađeš sam, opet škrgućeš zubima i još uvek nemaš čime da platiš račune, ili neku pohvalnu misao o svetu. Eto, i trenutno pišem iz pesimizma, što se vidi.
    Ali ohrabruje to što su naučnici uspeli da u kosmičkom zračenju detektuju gravitacioni talas potekao od naglog širenja svemira posle Big benga. To će mnogo objasniti, i najzad stvoriti perspektivu da se uđe u trag i gravitonu, čestici koja prenosi uticaj gravitacionog polja. Što bi mnogo značilo za standardni model i Ajnštajnovu teoriju...

12. Pesimizam nije ništa više od logičnog razmišljanja rezultirano prihvatanjem činjenica iz nekog realnog vremena. Barem to je moje mišljenje i ujedno temelj na kome se baziraju neka razmišljanja. Zajebano je biti sam, Valdemare.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.