Ко последњи побједник 130

1. Zajebano je biti sam, Valdemare.

Ne znam na šta u stvari misliš. Toliko sam okružen ljudima da mi je san da malo budem sam, na miru da me svi ostave. Na samoću imam pravo kad ne mogu da spavam, što je često, ali nije baš neki quality time sa sobom, naročito kad traje mesecima :)(: Al sam možeš biti i ovako, u sebi, samo retko na ugodan način.

2. Ne znam na šta u stvari misliš.

Kad se nađeš sam, opet škrgućeš zubima i još uvek nemaš čime da platiš račune, ili neku pohvalnu misao o svetu.

Setio sam se neke scene kad sam pročitao ono iznad, nije važno. Ali bogatstvo je ako si okružen iskusnim glavama. :)

3. Ali bogatstvo je ako si okružen iskusnim glavama. :)

Hahahha, svaka je ili za robiju ili za psihijatriju. Osim mene, naravno.
    U stvari, ovi za robiju, polovinu bi država oterala na robiju samo da zna, a polovinu bih ja smestio, samo da sam nešto vlast :)

4. Au, koje li je to društvo. :D

5. Ја када сам лоше воље, мислим да је за психијатрију оволика моја потреба за самоћом. Мој однос потребе за друштвом и самоћом је тренутно негде око 20:1 (едит: 1:20..:)мада није то баш тако прецизно).
    А када сам добре воље, мислим да је то одлично, и да треба да га повећам у корист самоће. :) Морам стварати лепша сећања.

Ako sretneš Budu, ubij ga!

Нисам тако добра убишкиња, они увек нађу начин да се инкарнирају.

Redovno slušam kad učim. :)

Тај ом разбија мозак, а не ли концентрацију, како можеш.

6. Au, koje li je to društvo. :D

Družina od vješala :)

Нисам тако добра убишкиња, они увек нађу начин да се инкарнирају.

Velika je šansa da se ovaj neće više... Samo bi mu učinila uslugu. Zato, u stvari, kada sretneš Budu, ne ubij ga :) Kakav bi to bio koan: Kada vidiš Budu na samrti, daj mu veštačko disanje :)

7. Jebo te život, koliko pišete

8. Pa to ti je kao da pričaš, samo pomoću tastature. Ali je još bolje, jer ako neko nešto napiše, ti možeš a ne moraš da čitaš, ali ako ti neko non-stop nešto priča, gnjavi te, teže ti je da pobegneš od smora.
    Pade mi na pamet da možda monasi koji uzmu zavet ćutanja ne smeju da koriste društvene mreže, ili možda smeju samo da kače slike, klipove i linkove, a ne da objavljuju svoje statuse i komentare. Smešno.

9. Ja mislim da u nekom trebutku vremena spartanac treba da prestignen tu kornjačicu.

10. Kakve reči iz ograde tvoje zubne upravo utekoše ti?
    Jer Pelejevog sina hrabrog, Ahila Mirmidonca
    ti preobrati u Mikenjanina, bozi neka ti oproste;
    a Mikenjanin beše Agamemnon, sin Atreja slavnog.

11. Србијанка улази на сцену у тренутку када Валдемар и Иронични разматрају брзину атлетичара и корњаче. Раније се појавио Јуниор, али је убрзо отишао. Србијанка тумачи његово појављивање као повод да се разговара о природи разговора, не схватајући да се разговара о самом трајању представе кроз метафору о атлетичару и корњачи. Није јој то јасно па одлази са сцене да убије Буду. Није се још увек заветовала на ћутање па саопштава:
    -Ово више личи на представу него на обичан разговор, свако има свој костим и лик (аватар и ник), а сценографија је ова тема (игра).
    -крај-ко-зна-ког-по-реду-чина-

ЕДИТ: мала исправка: одлази Буди да да вештачко дисање

12. Spisak uloga:
    Srbijanka: didaskalija, narator, tumač, kritičar i lik u drami, pružalac prve pomoći
    Valdemar: lik u drami, meta-lik, funkcija intertekstualnosti
    Ironični: lik u drami, otelovljena želja književnog teksta za finitnošću
    Junior: glas iz ofa
    Van Goga: smorena pobegla :)

13. Dodaj tamo Valdemare pod dejstvom panadola i temperature. :)

14. Važi:

Spisak uloga:
    Srbijanka: didaskalija, narator, tumač, kritičar i lik u drami, pružalac prve pomoći
    Valdemar: lik u drami, meta-lik, funkcija intertekstualnosti
    Ironični: lik u drami, otelovljena želja književnog teksta za finitnošću, pod dejstvom panadola i temperature. :)
    Junior: glas iz ofa
    Van Goga: smorena pobegla :)

15. Много ми је улога комплексна, ја овде дођем као ППВ. Фали нам завејано дете у Фекетићу на списку, али прикључиће се још ко до краја, надам се.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.