Ко последњи побједник 130

1. Meni kao klincu kupovali kasete Lepe Brene i Vesne Zmijanac, a branili Riblju Čorbu i Zabranjeno pušenje, pa šta su postigli :) Pustim klasiku: Gasi taj cigu-ligu (nisu voleli violinu nikako). Sad, oni pristojni, ja baraba (za njih), oni desničari, ja hm, oni trezveni, ja istripovan, oni sistematični, ja kampanjac, oni racionalni, ja nasuprot, samo su mi preneli ljubav za književnost, ali se groze onoga što čitam, tako da... Na eksperimentu sa mnom malo su omanuli :)
    Možda me izvukao pubertet.

2. Viš kakav si super ispao! Ti si samorast! :D

3. Моји родитељи још увек мисле да имам малолетне године и да ћу се "опаметити". Захваљујући многим замкама, препрекама, тортури, не бих јасно схватила колико волим да "будем". Борба је била мукотрпна, не без ожиљака, али нека! :)

Гого, сасвим ми се то свиђа, родитељи треба да слушају децу и уче од њих. Ко то не схвата, на обуку за родитеље! :) Била је тема овде о неком сертификату, доста се слажем са том идејом у теорији. Али, опет, не бих ограничавала, неко ће и преживети то дресирање, а слобода је и да се греши.

Добар дан.

4. Ti si samorast! :D

Zvuči kao neki veliki krmak :)

5. Zvuči kao neki veliki krmak :)

Meni zvuči kao hrast! ;)

6. Polje A krmak
    Polje B hrast
    Konačno rešenje: žir! :)

7. Sijalice, ti li si? :)

8. Ehhhhhh.... Uživancija :)

9. Već se edukujem, skupljam knjige, tekstove, sličke... :)

10. Ja ću ostati kod splava na Savi, pokušati da ga završim ove godine. I reka je dobra.

11. Looooochim sloooooz i swiram bloooooz :)

12. Laku noć, spavaj lepo. Evo napisao sam jednu pesmicu o baki, hranjenju i spavanju.

Moja baka grli jako
    I od gladi mene brani:
    Svaku hranu što bih žvako
    Ona jednim zubom lako
    Sažvaće je očas tako,
    Pa me mekom kašom hrani.

Često sa mnom noću leže
    Moja baka u krevetić,
    Uspava se strašnom bajkom
    Sa vešticom i pomajkom,
    Pa joj misli u san beže,
    A ja drhtim kao prutić.

I dok baka gadno hrče,
    Sa svih strana senke puze..
    Ja razmišljam o jastuku
    Da bakici dašak uzme,
    Da prekinem strah i buku;
    Uzmem jastuk ja u ruku...

Al odluka nije laka:
    Ipak, to je moja baka.

Još sam mali, još sam mali,
    Ima da se raste mnogo.
    Ako niste, deco, znali,
    To što danas ne bih mogo,
    Kad porastem, tad ću moći...

Grlim baku sam u noći...

13. Još ne, kad porastemo...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.