Prijava

Како теби није добро, човече, па то је зло...

Е, ја читам све ово кеве ми моје.

hahahahahhahahahahaha, ja mislio da virus ludila samo mene drma

Kako vas ne mrzi? Ja se umorih dok sve procitah a kamoli vi.

treba imati vremena ovoliko pisati...

Нема референци на истраживање, го курац од студије.

Сјајна тема. Чини ми се да је већ било приче.

Ја сам за, али то срање са медицинском марихуаном не пије воду код нас.
Зна се шта је медицинска марихуана, а шта прже клинци по блоку.

У Америци постоји неко место у којем се саде све врсте врхунских медицинских вутри и много људи иде ту код њих (у питању су нека браћа, петорица их је чини ми се) и лечи се. Даш лекарски налаз а они ти нађу вутру за твој проблем.
Добијеш и рачун.
То је права ствар.

Ако неко хоће да ми каже да ће бити легализован прпл хејз, нордерн лајт, или рецимо амнезија, ја сам тотално ЗА. То никад нисам ни видео, а камоли пробао, и било би добро када би барем по нечему наша земља била у корак са другим европским, па макар то била и џиџа. А сигуран сам да можемо да будемо и бољи.

А ако ће легализовати оно медицинско говно, онда боље не, јер ће направити контра ефекат и људи ће масовно опет одлазити код дилера кад виде које говно држава ваља.

Да ме не разумете погрешно, сигуран сам да има и врхунских медицинских џиџа, али оно што сам ја пробао је чисто говно, жали боже ризле.

Дакле без квалитетне вутре нема потребе легализовати ишта.

Неко ће рећи - пушите га наркомани, ви би само да се надувате боли вас курац за болесне људе.

Јбг, ми би да се надувамо, али је и доказано да што више техацеа има у биљкама, то су оне делотворније на човека. Лоше стране су свакако то што се вутра осећа свуда око тебе и на теби, и немогуће је спржити џоинт на неком јавном месту а да не видиш 100 људи који те гледају. Иако би 96 да ти се придружи, опет је лош трип. То су лоше стране за дуваче.

Узевши у обзир ове наше лопуже, не би нам се ни каса много напунила јер би је редовно празнили. Сигурно је да би узели бррррррда пара, али ако Ђилас буде главни снабдевач - очекујте скрајцоване пакете и лошу џиџу.

Шалу на страну - ево пар разлога зашто је добро:

1. Финансијски би мало стали на ноге. Мало више. Кад би они знали колико људи у Србији дува траву, одавно би била легализована.

2. Било би мноооооооооого мање нервозе у граду. Сигурно.

3. Држава би много лакше изашла на крај са правим дилерима, не овом децом што ваљају јер би да буду кримоси са 65 кила што неко рече.
Оног момента кад би прогласили легализацију, шалтери би одмах били пуни. Можда би се у почетку триповали људи, али чим би први купио ето још њих милион.

Сваки јачи дилер у граду би остао разоткривен, јер би чак и они који раде код њега отишли ако држава има бољу вутру. Али ако су за легализацију онда мора и да се пооштри закон за ове њушке које би и даље наставиле то да раде.

Једноставно, ако дозволиш да се вари - онда мора да сасечеш оне који те минирају и који и даље узимају од тебе. Ако држава продаје, нико други не сме. Само овако би било делотворно.

4. Фамозна полиција би коначно могла да се мало више бави правим проблемима и криминалцима, а не блејачима у крају и попуњавању дневне квоте приведених и заплена.

5. Верујем да би уследила измена закона о тежим дрогама (обавезно), и лепо лупиш минимум 10 година робије за сваког ко падне и са минималним количинама.

6. Ако би се петица реализовала, мислим да би онда комотно могли да отпусте пола мурије, ето новог начина уштеде. Ионако им је фактички то једино што раде тренутно. Возикају се у џиповима и шпијунирају.

7. Неки људи би престали да пију алкохол.

8. Пола оних који су редовно конзумирали марихуану би престали. Неки нови би дошли.

9. Не бих морао да варим искључиво гајби, могао бих понекад и да се прошетам рецимо поред реке са буксном, а да не трипујем да ће специјалци да ми искоче однекуд. Много мање стреса за људе који блеје у крају.

То је онако на брзака што ми је пало на памет, а има сигурно још много тога што не знам, јер се не бавим медицином нити знам какав ефекат вутра има на успоравање или заустављање тих фамозних ћелија рака или тумора или шта су већ који курац..

Marihuana šteti u trudnoći? Ma šta kažu... Bič, trudnica ne smije da podiže ništa teže od hrane kojom će da se ožederava dok je trudna.

Kakav jadan argument protiv marihuane.

treba da osvane naslov

MARIHUANA JE STETNA ZA NOVORODJENCAD,POTVRDILI STUDIJI

нити знам какав ефекат вутра има на успоравање или заустављање тих фамозних ћелија рака или тумора или шта су већ који курац

Evo ja ću da ti kažem iz druge ruke. Pisao sam već o ovome.

Pre tri i po godine, drugar saznao da boluje od bolesti koja se naziva Hočkinov limfom, što je zapravo maligno oboljenje limfocitnog tkiva. Leka nema, samo hemoterapija pomaže, a uz to pije pun kurac lekova i još mora da pazi na ishranu i uslove u prostoriji u kojima boravi. Ne znam koliko ste upoznati, ali te hemoterapije skoro da ubijaju čoveka, što psihički, što fizički.

Elem, odradi on jednu tu terapiju, 2-3 meseca je to trajalo čini mi se. Naravno izgubio je sve dlake po telu, a da ne pominjem da mu je muka bilo skoro mesec dana posle svega toga. Onda je morao kompletnu krv da promeni, gde smo morali da nađemo apsolutno zdrave ljude sa odgovarajućom krvnom grupom da budu donatori. Od 30+, njih 8 je prošlo samo.

Da ne dužim, odradio je sve to, kao sve je bilo u redu, bolest mu se vratila posle par meseci, pa je opet sve ispočetka morao da radi, s tim da je ovog puta u jednom trenutku umro, odnosno bio klinički mrtav, ali su lekari uspeli da ga spasu.
Došlo je do kraja, izlaza više nije bilo, ili smrt ili nešto radikalno da se uradi.

Platio je, a zatim smo prokrijumčarili iz Holadnije tri bočice kanabisovog ulja, koje je on počeo pre jedno mesec + dana da koristi. Pre nedelju dana je otišao na kompletno snimanje u Čačak, pošto mu je bliži taj grad, a na snimku - ništa. Apsolutno kao da ništa nije ni bilo, samo što se vide ožiljci na plućima valjda od hemoterapija. Njegov glavni doktor u Beogradu nije mogao da veruje kada je video snimke, rekao da sa njima nešto nije u redu i tražio da se ponovo snima u Beogradu. Rezultat isti , na snimcima se ništa nije videlo. A tek je pri kraju pve bočice.

Tako da, iako sam bio malo skeptičan po pitanju delotvornosti ovog leka, sada sam siguran da definitivno može ljudima da pomogne.
A i kaže da ga do jaja radi kanabis kad ga konzmira :)

Kako se koristi to kanabisovo ulje i kakvi se efekti, jesu ka posle džointa?

Jednu kap koristi koliko sam ga razumeo, tako tri puta dnevno. Prvo ga digne maksimalno, da je pun energije, ali onda počinju misli da mu se gube, ne može normalno da razmišlja, niti da završava rečenice, samo se izgubi usred rečenice i ne zna šta je hteo da kaže. Posle ga spusti i spava mu se.

A đe sipa kap, u usta?

Efekat je isti ka posle džointa, bar mene tako radi, a te kapi su bolje jer ne moraš da rolaš i savijaš, pretpostavljam da su i skuplje.

interesentna prica.kolika je cena tog ulja?

Sipa u usta ili na jezik stavlja, nisam siguran. Bočica košta 300 evra.

PROTIV, PIJTE ŠAMPONE I GLASAJTE ZA RADIKALE!
a u kurac

Tako da, iako sam bio malo skeptičan po pitanju delotvornosti ovog leka, sada sam siguran da definitivno može ljudima da pomogne.
A i kaže da ga do jaja radi kanabis kad ga konzmira :)

Вутрино уље је убедљиво најлековитија ствар на свету. Из дана у дан сазнајем за неке нове људе који су се излечили користећи то чудо.
Када се конзумира уље, једна капљица ти у мозгу направи исто што и један џоинт одједном рецимо.

Углавном се користи тако што ставиш једну кап испод језика. Мада капирам да има више начина за употребу.

Bočica košta 300 evra.

И то је брука јефтина цена ако сте доносили из Несесера.. Недерланда..

Из личног искуства знам (правио сам пар пута) да за једну дозу шприца (не знам како се то мери) значи само од линије до линије шприца сам искористио скоро 50 грама траве, што је 100 евра у продаји на улици. Може да се нађе и за мање, наравно, али неко ко није у томе може да добије за минимум 100 евра,.

Мислим да нема потребе упоређивати квалитет наше траве и уља које се из исте добија са Холандским квалитетом.

Изненадили би се кад би знали колико је једноставно направити уље. Ја сам пробао на више начина, али овај један је најпростији, могло би дете од 4 године да направи..