Prijava

Sad ja kao vernik i branim religiju, mada ne...

Не бе, сад капирам са које позиције иступаш.

Ima logike da milijarde ljudi širom sveta imaju svoj način za spasenje, i da to spasenje shvataju na način koji odgovara načinu njihovog života. Kod budista to je nirvana, kod hrišćana raj, kod hinduista jedinstvo sa Bramanom, kod pagana neki već zagrobni svet... A ja da sam Bog, ne bih se nešto mnogo mešao, ako bih već uredio stvari tako da idu svojim tokom i svojim zakonitostima. Šta je hiljadu godina gore-dole za mene ako sam bog?

Па то би урадио паметан Бог, расподелио одговорности, прилагодио локалном укусу и пустио да иду својим током без много мрчкања.
Глупи Бог би реко да је једини начин спасење кроз Исуса Христа, а онда испадне, кад мало размислиш, да једном добром делу човечанства то никад није ни могло да буде доступно. Е онда Бог испадне мајстор планирања у рангу експерта у влади Србије. исту логику можемо да применимо и на Ислам итд.
Дакле, немогуће је да постоји једна исправна религија ако Бог није Александар Вулин. Пошто је немогуће да творац универзума буде монголоид, значи да су све религије исправне (осим оних које те терају да радиш неке гадне ствари; претпостављамо да овде говоримо о добром Богу).
Мени логично јебешмуматер...

Mister_NO, realno gledano bog nikako ne moze da bude glup, to nije moguce

такви као ви снимају плачипичкасте песмице о курвама неверним... атеисти хахахаха

pjesnici već stotinama godina ne mogu da opišu snošaj da valja a vi ste našli da opisujete omnipotentne entitete, ajd bježi

Peri, ne znam Medenicu, nisu istoričari i pravnici toliko međusobno povezani. Što se broja dela tiče, ne znam kako je kod pravnika, ali veliki broj najznačajnijih svetskih istoričara je pisao manje od njihovih daleko manje značajnih kolega.

Hrišćani su bili za mir i sve to stoji, ali oni se nikad nisu bunili protiv Rima, niti su tako nešto pokušavali (bar koliko je poznato). Valja imati na umu da su hrišćani bili prilično značajna manjina u Carstvu i da su, da su hteli, mogli da se otcepe, ali je njima daleko više odgovarala ogromna ujedinjena država.

pjesnici već stotinama godina ne mogu da opišu snošaj da valja

De ćeš veći dokaz da pesnici ne jebu.

ATEISTI AKO NEMA BOGA U ŠTA VI ONDA NE VERUJETE PISAM VAM USTA?!?!?

Molim da se ne svađate, svađa nikome nije dobro donijela.

Kako nije? Ja sam u srednjoj nalozio 2 najbolja druga da se pobiju i dobre pare uzeo od opklada.

Ja sam u srednjoj nalozio 2 najbolja druga

Iza ovoga je trebalo da staviš tačku!

pjesnici već stotinama godina ne mogu da opišu snošaj da valja a vi ste našli da opisujete omnipotentne entitete, ajd bježi

Ima dobre erotske poezije.

ja priznajem da sam demon

The Dark Wanderer postaje Diablo
braća njegova
Baal
Mephisto

sečem vene mladim kozama i pijem im krv

moje srce je crno i samo slušam gotiku